Повезане вести

Саво Манојловић: Лице које ме је напало је члан СНС

Саво Манојловић: Лице које ме је напало је члан СНС

Време 13.04.2025
Лидер покрета Крени-промени рекао да је његов нападач „тврдокорни члан СНС". Покрет саопштио је да је још један редар Српске напредне странке физички напао још једног одборника тог покрета. Саво Манојловић, лидер покрета… »
Полиција се огласила након инцидента у коме је учествовао Сава Манојловић

Полиција се огласила након инцидента у коме је учествовао Сава Манојловић

Телеграф 13.04.2025
Министарство унутрашњих послова саопштило је да је у Крушевачкој улици у Београду у суботу око 19.30 сати дошло до инцидента у којем су учествовали лидер "Крени промени" Саво Манојловић и С.В. (37). Полиција је Манојловића… »
Крени-промени: Саво Манојловић дао изјаву полицији након напада

Крени-промени: Саво Манојловић дао изјаву полицији након напада

НИН 13.04.2025
"Лидер покрета Крени-Промени Саво Манојловић данас је дао изјаву у Полицијској станици на Вождовцу због напада на њега и претње смрћу која му је упућена у суботу увече", саопштио је Покрет Крени-промени. Изјаву је дала и… »
Саво Манојловић дао изјаву у полицији због напада

Саво Манојловић дао изјаву у полицији због напада

РТС 13.04.2025
Лидер покрета Крени-Промени Саво Манојловић данас је дао изјаву у Полицијској станици на Вождовцу због напада на њега и претње смрћу која му је упућена у суботу увече. Изјаву је дала и његова супруга која је била са њим у… »
Манојловић: Иза напада на мене стоји „болесна политика Вучића“, нападач – „тврдокорни члан СНС“

Манојловић: Иза напада на мене стоји „болесна политика Вучића“, нападач – „тврдокорни члан СНС“

Н1 Инфо 13.04.2025
Лидер покрета Крени-промени Саво Манојловић рекао је да из напада на њега и његову породицу стоји "болесна политика Александра Вучића", а нападач је "тврдокорни члан СНС". „Управо сам завршио у полицијској станици Вождовац… »
Манојловић (Крени-промени): Нападач на мене је СНС лојалиста

Бета 13.04.2025
Програмски директор покрета Крени-Промени Саво Манојловић изјавио је да је данас у полицијској станици Вождовац дао изјаву поводом "јутрашњег напада на њега и претње смрћу", наводећи да су "преко друштвених мрежа сазнали да је… »
Манојловић (Крени-промени): Нападач на мене је лојалиста СНС, срамотно Дачићево саопштење

Манојловић (Крени-промени): Нападач на мене је лојалиста СНС, срамотно Дачићево саопштење

Радио 021 13.04.2025
Програмски директор покрета Крени-Промени Саво Манојловић изјавио је да је у полицијској станици Вождовац дао изјаву поводом "јутрашњег напада на њега и претње смрћу". Он је навео да су преко друштвених мрежа сазнали да је то… »
Саво Манојловић тврди да га је напао "лојалиста СНС": Похвалио полицајце, критиковао Вучића и Дачића

Саво Манојловић тврди да га је напао "лојалиста СНС": Похвалио полицајце, критиковао Вучића и Дачића

Блиц 13.04.2025
Саво Манојловић, лидер покрета "Крени промени" дао је јутрос изјаву у полицијској станици Вождовац након што је синоћ, како каже, био физички нападнут и доживео претње смрћу пред супругом и бебом. - Управо сам завршио у… »

Данас 13.04.2025
Програмски директор покрета Крени-Промени Саво Манојловић изјавио је да је данас у полицијској станици Вождовац дао изјаву поводом „јутрашњег напада на њега и претње смрћу“, наводећи да су „преко друштвених мрежа сазнали да је… »

Радио сто плус 13.04.2025
“Иза овог напада стоји болесна политика Александра Вучића”, навео је Манојловић, у писаној изјави. Он се захвалио полицији на професионалном и коректном раду, али је рекао да је министар унутрашњих послова Ивица Дачић “срамота… »

Нови магазин 13.04.2025
Лидер покрета Крени-промени Саво Манојловић рекао је да из напада на њега и његову породицу стоји "болесна политика Александра Вучића", а нападач је "тврдокорни члан СНС". „Управо сам завршио у полицијској станици Вождовац… »
„Иза напада на мене стоји болесна политика Александра Вучића, нападач је запослен у Влади Србије, срамотно Дачићево саопштење“…

„Иза напада на мене стоји болесна политика Александра Вучића, нападач је запослен у Влади Србије, срамотно Дачићево саопштење“…

Нова 13.04.2025
Програмски директор покрета Крени-Промени Саво Манојловић изјавио је да је данас у полицијској станици Вождовац дао изјаву поводом "јутрашњег напада на њега и претње смрћу", наводећи да су "преко друштвених мрежа сазнали да је… »
Огласио се МУП поводом јучерашњег напада на Саву Манојловића

Огласио се МУП поводом јучерашњег напада на Саву Манојловића

Данас 13.04.2025
Министарство унутрашњих послова Србије саопштило је да ради на утврђивању околности у вези са инцидентом у којем су синоћ у Крушевачкој улици у Београду учествовали лидер Покрета Крени-промени Саво Манојловић и С.В. (1988)… »
Огласио се МУП о нападу на Манојловића: Ради се на утврђивању околности

Огласио се МУП о нападу на Манојловића: Ради се на утврђивању околности

НИН 13.04.2025
Министарство унутрашњих послова Србије саопштило је да ради на утврђивању околности у вези са "инцидентом у којем су синоћ у Крушевачкој улици у Београду учествовали лидер Покрета Крени-промени Саво Манојловић и С.В. (1988)"… »
„РТС својим извештавањем постао саучесник режима у таргетирању и нападима на Сава Манојловића“

„РТС својим извештавањем постао саучесник режима у таргетирању и нападима на Сава Манојловића“

Нова 13.04.2025
Портпарол покрета Крени-Промени, Никола Станковић, оштро је осудио начин на који је Радио-телевизија Србије (РТС) извештавала о физичком нападу уз претње смрћу на лидера тог покрета, Сава Манојловића, који се у тренутку напада… »
МУП: Учесник у инциденту са Манојловићем био алкохолисан

Нови магазин 13.04.2025
Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је да се синоћ десио инцидент у којем су учествовали лидер Крени-промени Саво Манојловић и С.В. (1988), у Крушевачкој улици око 19.30 часова у Београду. "Полиција је Саву… »

Недељник 13.04.2025
Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је да се синоћ десио инцидент у којем су учествовали лидер покрета Крени-промени Саво Манојловић и С.В. (1988), у Крушевачкој улици око 19.30 часова у Београду. „Полиција је Саву… »
МУП: Контрадикторне изјаве о јучерашњем инциденту са Манојловићем

МУП: Контрадикторне изјаве о јучерашњем инциденту са Манојловићем

Инсајдер 13.04.2025
Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је да се синоћ десио инцидент у којем су учествовали лидер Крени-промени Саво Манојловић и С.В, у Крушевачкој улици око 19.30 часова у Београду. Додају да су изјаве у вези са тим… »
МУП: У Крушевачкој дошло до инцидента са Савом Манојловићем

РТВ 13.04.2025
БЕОГРАД - Министарство унутрашњих послова саопштило је вечерас да је у Крушевачкој улици у Београду вечерас око 19.30 сати дошло до инцидента у којем су учествовали Саво Манојловић и С.В. (37) и да је том приликом полиција… »
МУП саопштио: Учесник у инциденту са Савом Манојловићем био алкохолисан

МУП саопштио: Учесник у инциденту са Савом Манојловићем био алкохолисан

Нова 13.04.2025
Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је да се синоћ десио инцидент у којем су учествовали лидер Крени-промени Саво Манојловић и С.В. (1988), у Крушевачкој улици око 19:30 часова у Београду. „Полиција је Саву… »
МУП о нападу на Сава Манојловића: Изјаве контрадикторне, проверићемо снимке са камера

МУП о нападу на Сава Манојловића: Изјаве контрадикторне, проверићемо снимке са камера

Радио 021 13.04.2025
Министарство унутрашњих послова огласило се саопштењем у вези са нападом на лидера покрета "Крени-промени" Сава Манојловића синоћ у Београду. Како је навео МУП, у Крушевачкој улици око 19.30 часова дошло је до инцидента у ком… »

РТС 13.04.2025
Министарство унутрашњих послова саопштило је да је у Крушевачкој улици у Београду синоћ око 19.30 сати дошло до инцидента у којем су учествовали Саво Манојловић и С. В. (37), као и да је том приликом полиција Манојловића упутила… »
Огласио се МУП о Саву Манојловићу "Изјаве учесника инцидента контрадикторне, полиција ће прегледати снимке надзорних камера"

Огласио се МУП о Саву Манојловићу "Изјаве учесника инцидента контрадикторне, полиција ће прегледати снимке надзорних камера"

Курир 13.04.2025
У Крушевачкој улици у Београду вечерас око 19.30 сати дошло је до инцидента у којем су учествовали Саво Манојловић и С.В. (37). Полиција је Саву Манојловића упутила на лекарски преглед након чега је позван да дође у полицијску… »
Огласио се МУП о инциденту у ком су учествовали Саво Манојловић и још један мушкарац: Дали контрадикторне изјаве, полиција…

Огласио се МУП о инциденту у ком су учествовали Саво Манојловић и још један мушкарац: Дали контрадикторне изјаве, полиција…

Блиц 13.04.2025
У Крушевачкој улици у Београду вечерас око 19.30 сати дошло је до инцидента у којем су учествовали Саво Манојловић и С.В. (1988). Полиција је Саву Манојловића упутила на лекарски преглед, након чега је позван да дође у полицијску… »

Блиц 13.04.2025
У Крушевачкој улици у Београду вечерас око 19.30 сати дошло је до инцидента у којем су учествовали Саво Манојловић и С.В. (1988). Полиција је Саву Манојловића упутила на лекарски преглед, након чега је позван да дође у полицијску… »
Нападнут Саво Манојловић, лидер покрета Крени-Промени

Нападнут Саво Манојловић, лидер покрета Крени-Промени

Данас 13.04.2025
Покрет Крени-Промени саопштио је данас да је лидер тог покрета Саво Манојловић физички нападнут на Вождовцу. У саопштењу се наводи да је Манојловић био у аутомобилу са супругом и бебом. ‼️Саво Манојловић је управо физички… »
Инцидент у Београду: Саво Манојловић упућен на лекарски преглед, полиција спроводи истрагу

Инцидент у Београду: Саво Манојловић упућен на лекарски преглед, полиција спроводи истрагу

Еуроневс 13.04.2025
У Крушевачкој улици у Београду вечерас око 19.30 сати дошло је до инцидента у којем су учествовали Саво Манојловић и С.В. (1988), наводи се у саопштењу МУП-а. Полиција је Саву Манојловића упутила на лекарски преглед након чега… »
Саво Манојловић савладао мушкарца који га је ударио песницом, полиција ухапсила нападача (видео)

Саво Манојловић савладао мушкарца који га је ударио песницом, полиција ухапсила нападача (видео)

Блиц 12.04.2025
Лидер Покрета "Крени - Промени" Саво Манојловић физички је вечерас нападнут на Вождовцу, саопштено је из покрета. Све се догодило, како наводе, док се Саво Манојловић налазио у аутомобилу са супругом и бебом. - Непознати нападач… »
Крени-промени: Полиција ухапсила нападача на Сава Манојловића

Крени-промени: Полиција ухапсила нападача на Сава Манојловића

Данас 12.04.2025
Покрет Крени-промени саопштио је да је полиција вечерас ухапсила мушкарца који је у београдској општини Вождовац физички напао лидера тог покрета Сава Манојловића. „Док се налазио у аутомобилу са супругом и бебом, непознати… »

Вести дана »