Повезане вести

Порфирије: Благословени смо јер долази онај који разрешава тајну живота и тајну смрти

Порфирије: Благословени смо јер долази онај који разрешава тајну живота и тајну смрти

НИН 13.04.2025
Патријарх српски Порфирије служио је данас, на празник уласка Исуса Христа у Јерусалим - Цвети, свету литургију у храму Светог Саве на Врачару, и том приликом поручио да смо благословени јер сам Син Божји долази да разреши… »
Цвети – дан када ваља донети важне одлуке и започети послове

Цвети – дан када ваља донети важне одлуке и започети послове

РТС 13.04.2025
Српска православна црква и верници данас славе Цвети – дан када је Исус Христос, ушао у Јерусалим. Народ је чуо да долази Спаситељ и многи су изашли да га дочекају са палминим гранчицама. Цвети се увек славе у последњу недељу… »
Патријарх на Цвети: Љубав добија смисао у вечности

Патријарх на Цвети: Љубав добија смисао у вечности

Еуроневс 13.04.2025
Патријарх српски Порфирије служио је данас, на празник уласка Исуса Христа у Јерусалим - Цвети, свету литургију у храму Светог Саве на Врачару, и том приликом поручио да смо благословени јер сам Син Божји долази да разреши… »
Патријарх на празник Цвети: Благословени смо јер долази Онај који разрешава тајну живота и тајну смрти

Патријарх на празник Цвети: Благословени смо јер долази Онај који разрешава тајну живота и тајну смрти

РТВ 13.04.2025
БЕОГРАД - Патријарх српски Порфирије служио је данас, на празник уласка Исуса Христа у Јерусалим - Цвети, свету литургију у храму Светог Саве на Врачару, и том приликом поручио да смо благословени јер сам Син Божји долази да… »
Патријарх Порфирије служио литургију на данашњи празник Цвети

Патријарх Порфирије служио литургију на данашњи празник Цвети

Данас 13.04.2025
Патријарх Порфирије служио је данас, на празник Цвети којим се обележава улазак Исуса Христа у Јерусалим, служио литургију у храму Светог Саве на Врачару и уочи Ускрса, поручио да је благословен онај који долази у име Господње и… »
Патријарх СПЦ држао литургију на Цвети: Долази сам Живот да победи смрт

Патријарх СПЦ држао литургију на Цвети: Долази сам Живот да победи смрт

Дневник 13.04.2025
БЕОГРАД: Патријарх српски Порфирије служио је данас, на празник уласка Исуса Христа у Јерусалим - Цвети, свету литургију у храму Светог Саве на Врачару, и том приликом поручио да смо благословени јер сам Син Божји долази да… »
Данас прослављамо један од најрадоснијих празника - Цвети! Битно је да данас урадите једну једноставну ствар и поверујете у…

Данас прослављамо један од најрадоснијих празника - Цвети! Битно је да данас урадите једну једноставну ствар и поверујете у…

Курир 13.04.2025
Српска православна црква и њени верници данас славе Цвети, празник који сваке године мења датум, те спада у групу покретних празника. Ове године он пада 13. априла, а обележава се у спомен на свечани улазак Господа Исуса Христа… »
Данас су Цвети: Један од највећих хришћанских празника

Данас су Цвети: Један од највећих хришћанских празника

Данас 13.04.2025
Српска православна црква и њени верници данас прослављају Цвети, један од 12 највећих хришћанских празника. Празник Цвети је установљен у Јерусалиму крајем ИВ века, као успомена на последњу недељу живота сина божијег. Овај… »
Славе се Цвети: Ево шта треба урадити са цвећем са којим су млади били окићени

Славе се Цвети: Ево шта треба урадити са цвећем са којим су млади били окићени

Дневник 13.04.2025
Данас, дан после Лазареве суботе, српска православна црква и верници славе празник Цвети, успомену на свечани улазак Исуса Христа у Јерусалим, последњу недељу пред почетак његових страдања, смрт и Васкрсење. Како пада на… »
Православни верници данас славе Цвети: Ево шта треба урадити са цвећем са којим су млади били окићени

Православни верници данас славе Цвети: Ево шта треба урадити са цвећем са којим су млади били окићени

Телеграф 13.04.2025
Данас, дан после Лазареве суботе, српска православна црква и верници славе празник Цвети, успомену на свечани улазак Исуса Христа у Јерусалим, последњу недељу пред почетак његових страдања, смрт и Васкрсење. Како пада на… »

Вести дана »