Povezane vesti
Porfirije: Blagosloveni smo jer dolazi onaj koji razrešava tajnu života i tajnu smrti
NIN 13.04.2025
Patrijarh srpski Porfirije služio je danas, na praznik ulaska Isusa Hrista u Jerusalim - Cveti, svetu liturgiju u hramu Svetog Save na Vračaru, i tom prilikom poručio da smo blagosloveni jer sam Sin Božji dolazi da razreši najdublju i najvažniju tajnu… »
Cveti – dan kada valja doneti važne odluke i započeti poslove
RTS 13.04.2025
Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave Cveti – dan kada je Isus Hristos, ušao u Jerusalim. Narod je čuo da dolazi Spasitelj i mnogi su izašli da ga dočekaju sa palminim grančicama. Cveti se uvek slave u poslednju nedelju pred Vaskrs, šeste… »
Patrijarh na Cveti: Ljubav dobija smisao u večnosti
Euronews 13.04.2025
Patrijarh srpski Porfirije služio je danas, na praznik ulaska Isusa Hrista u Jerusalim - Cveti, svetu liturgiju u hramu Svetog Save na Vračaru, i tom prilikom poručio da smo blagosloveni jer sam Sin Božji dolazi da razreši najdublju i najvažniju tajnu… »
Patrijarh na praznik Cveti: Blagosloveni smo jer dolazi Onaj koji razrešava tajnu života i tajnu smrti
RTV 13.04.2025
BEOGRAD - Patrijarh srpski Porfirije služio je danas, na praznik ulaska Isusa Hrista u Jerusalim - Cveti, svetu liturgiju u hramu Svetog Save na Vračaru, i tom prilikom poručio da smo blagosloveni jer sam Sin Božji dolazi da razreši najdublju i… »
Patrijarh Porfirije služio liturgiju na današnji praznik Cveti
Danas 13.04.2025
Patrijarh Porfirije služio je danas, na praznik Cveti kojim se obeležava ulazak Isusa Hrista u Jerusalim, služio liturgiju u hramu Svetog Save na Vračaru i uoči Uskrsa, poručio da je blagosloven onaj koji dolazi u ime Gospodnje i da su ljudi „još više… »
Patrijarh SPC držao liturgiju na Cveti: Dolazi sam Život da pobedi smrt
Dnevnik 13.04.2025
BEOGRAD: Patrijarh srpski Porfirije služio je danas, na praznik ulaska Isusa Hrista u Jerusalim - Cveti, svetu liturgiju u hramu Svetog Save na Vračaru, i tom prilikom poručio da smo blagosloveni jer sam Sin Božji dolazi da razreši najdublju i najvažniju… »
Danas proslavljamo jedan od najradosnijih praznika - Cveti! Bitno je da danas uradite jednu jednostavnu stvar i poverujete u…
Kurir 13.04.2025
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave Cveti, praznik koji svake godine menja datum, te spada u grupu pokretnih praznika. Ove godine on pada 13. aprila, a obeležava se u spomen na svečani ulazak Gospoda Isusa Hrista u Jerusalim. Cveti su… »
Danas su Cveti: Jedan od najvećih hrišćanskih praznika
Danas 13.04.2025
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Cveti, jedan od 12 najvećih hrišćanskih praznika. Praznik Cveti je ustanovljen u Jerusalimu krajem IV veka, kao uspomena na poslednju nedelju života sina božijeg. Ovaj praznik uvek pada u… »
Slave se Cveti: Evo šta treba uraditi sa cvećem sa kojim su mladi bili okićeni
Dnevnik 13.04.2025
Danas, dan posle Lazareve subote, srpska pravoslavna crkva i vernici slave praznik Cveti, uspomenu na svečani ulazak Isusa Hrista u Jerusalim, poslednju nedelju pred početak njegovih stradanja, smrt i Vaskrsenje. Kako pada na proleće, u narodu je vezan i… »
Pravoslavni vernici danas slave Cveti: Evo šta treba uraditi sa cvećem sa kojim su mladi bili okićeni
Telegraf 13.04.2025
Danas, dan posle Lazareve subote, srpska pravoslavna crkva i vernici slave praznik Cveti, uspomenu na svečani ulazak Isusa Hrista u Jerusalim, poslednju nedelju pred početak njegovih stradanja, smrt i Vaskrsenje. Kako pada na proleće, u narodu je vezan i… »
Vesti dana »

Jelena Golubović se utegla u haljinu: Došla na finale Farme i istakla noge - evo šta je obula ne bi li se lakše kretala (foto)
Blic pre 11 minutajoš 13 povezanih

Tramp na vojnoj paradi: Svaka zemlja slavi svoje pobede, vreme da to učini i Amerika
Telegraf pre 21 minutajoš 10 povezanih

Nastavljeni udari Irana i Izraela: Najmanje osam ubijenih i oko 200 povređenih u Izraelu
RTV pre 6 minutajoš 3 povezane