Повезане вести
Порфирије: Благословени смо јер долази онај који разрешава тајну живота и тајну смрти
НИН 13.04.2025
Патријарх српски Порфирије служио је данас, на празник уласка Исуса Христа у Јерусалим - Цвети, свету литургију у храму Светог Саве на Врачару, и том приликом поручио да смо благословени јер сам Син Божји долази да разреши… »
Цвети – дан када ваља донети важне одлуке и започети послове
РТС 13.04.2025
Српска православна црква и верници данас славе Цвети – дан када је Исус Христос, ушао у Јерусалим. Народ је чуо да долази Спаситељ и многи су изашли да га дочекају са палминим гранчицама. Цвети се увек славе у последњу недељу… »
Патријарх на Цвети: Љубав добија смисао у вечности
Еуроневс 13.04.2025
Патријарх српски Порфирије служио је данас, на празник уласка Исуса Христа у Јерусалим - Цвети, свету литургију у храму Светог Саве на Врачару, и том приликом поручио да смо благословени јер сам Син Божји долази да разреши… »
Патријарх на празник Цвети: Благословени смо јер долази Онај који разрешава тајну живота и тајну смрти
РТВ 13.04.2025
БЕОГРАД - Патријарх српски Порфирије служио је данас, на празник уласка Исуса Христа у Јерусалим - Цвети, свету литургију у храму Светог Саве на Врачару, и том приликом поручио да смо благословени јер сам Син Божји долази да… »
Патријарх Порфирије служио литургију на данашњи празник Цвети
Данас 13.04.2025
Патријарх Порфирије служио је данас, на празник Цвети којим се обележава улазак Исуса Христа у Јерусалим, служио литургију у храму Светог Саве на Врачару и уочи Ускрса, поручио да је благословен онај који долази у име Господње и… »
Патријарх СПЦ држао литургију на Цвети: Долази сам Живот да победи смрт
Дневник 13.04.2025
БЕОГРАД: Патријарх српски Порфирије служио је данас, на празник уласка Исуса Христа у Јерусалим - Цвети, свету литургију у храму Светог Саве на Врачару, и том приликом поручио да смо благословени јер сам Син Божји долази да… »
Данас прослављамо један од најрадоснијих празника - Цвети! Битно је да данас урадите једну једноставну ствар и поверујете у…
Курир 13.04.2025
Српска православна црква и њени верници данас славе Цвети, празник који сваке године мења датум, те спада у групу покретних празника. Ове године он пада 13. априла, а обележава се у спомен на свечани улазак Господа Исуса Христа… »
Данас су Цвети: Један од највећих хришћанских празника
Данас 13.04.2025
Српска православна црква и њени верници данас прослављају Цвети, један од 12 највећих хришћанских празника. Празник Цвети је установљен у Јерусалиму крајем ИВ века, као успомена на последњу недељу живота сина божијег. Овај… »
Славе се Цвети: Ево шта треба урадити са цвећем са којим су млади били окићени
Дневник 13.04.2025
Данас, дан после Лазареве суботе, српска православна црква и верници славе празник Цвети, успомену на свечани улазак Исуса Христа у Јерусалим, последњу недељу пред почетак његових страдања, смрт и Васкрсење. Како пада на… »
Православни верници данас славе Цвети: Ево шта треба урадити са цвећем са којим су млади били окићени
Телеграф 13.04.2025
Данас, дан после Лазареве суботе, српска православна црква и верници славе празник Цвети, успомену на свечани улазак Исуса Христа у Јерусалим, последњу недељу пред почетак његових страдања, смрт и Васкрсење. Како пада на… »
Вести дана »
Владан Милојевић више нема опција за Штурм: Повредио се још један играч Црвене звезде
Мондо пре 4 минутајош 110 повезаних
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
Еуроневс пре 14 минутајош 30 повезаних
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 3 сатајош 34 повезане
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 3 сатајош 37 повезаних