Povezane vesti

"Dajte mi motku": Haos u Zvezdama Granda! Takmičar oduševio žiri, Ceca i Mili se potkačili: "Trpim mobing"

"Dajte mi motku": Haos u Zvezdama Granda! Takmičar oduševio žiri, Ceca i Mili se potkačili: "Trpim mobing"

Blic 13.04.2025
U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" često dolazi do sukoba među članovima žirija, a ovaj put su se posvađali Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili. Naime, Zoran Ferari u poslednjoj emisiji trećeg kruga muzičkog takmičenja " Zvezde Granda" predstavio… »
"Dajte mi motku" Haos u Zvezdama Granda! Takmičar oduševio žiri, Ceca i Mili se potkačili: Trpim mobing

"Dajte mi motku" Haos u Zvezdama Granda! Takmičar oduševio žiri, Ceca i Mili se potkačili: Trpim mobing

Kurir 13.04.2025
U muzičkom takmičenju " Zvezde Granda" često dolazi do sukoba među članovima žirija, a ovaj put su se posvađali Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili. Zoran Ferari u poslednjoj emisiji trećeg kruga muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" predstavio se… »
Haos u Zvezdama Granda, Mili i Ceca žestoko zaratili: "Trpim mobing, stalno me tuče"

Haos u Zvezdama Granda, Mili i Ceca žestoko zaratili: "Trpim mobing, stalno me tuče"

Mondo 13.04.2025
Aleksandar Milić Mili iza sebe ima uspešnu karijeru, a rad sa Svetlanom Ražnatović ga je vinuo u zvezde. Međutim, njihov sukob završio je i na sudu. Zoran Ferari u poslednjoj emisiji trećeg kruga muzičkog takmičenja " Zvezde Granda" predstavio se… »
Haos u Zvezdama Granda: Zoran Ferari oduševio žiri, a Ceca i Mili se potkačili "Dajte mi motku..."

Haos u Zvezdama Granda: Zoran Ferari oduševio žiri, a Ceca i Mili se potkačili "Dajte mi motku..."

Telegraf 13.04.2025
Zoran Ferari u poslednjoj emisiji trećeg kruga muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" predstavio se numerama: "Ljubila me žena ta" Sinana Sakića i "Još te sanjam" Đanija. Njegova duel protivnica Jovana Raičević predstavila se pesmama: "Dok dišem" Aleksandre… »

Vesti dana »