Povezane vesti
"Dajte mi motku": Haos u Zvezdama Granda! Takmičar oduševio žiri, Ceca i Mili se potkačili: "Trpim mobing"
Blic 13.04.2025
U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" često dolazi do sukoba među članovima žirija, a ovaj put su se posvađali Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili. Naime, Zoran Ferari u poslednjoj emisiji trećeg kruga muzičkog takmičenja " Zvezde Granda" predstavio… »
"Dajte mi motku" Haos u Zvezdama Granda! Takmičar oduševio žiri, Ceca i Mili se potkačili: Trpim mobing
Kurir 13.04.2025
U muzičkom takmičenju " Zvezde Granda" često dolazi do sukoba među članovima žirija, a ovaj put su se posvađali Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili. Zoran Ferari u poslednjoj emisiji trećeg kruga muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" predstavio se… »
Haos u Zvezdama Granda, Mili i Ceca žestoko zaratili: "Trpim mobing, stalno me tuče"
Mondo 13.04.2025
Aleksandar Milić Mili iza sebe ima uspešnu karijeru, a rad sa Svetlanom Ražnatović ga je vinuo u zvezde. Međutim, njihov sukob završio je i na sudu. Zoran Ferari u poslednjoj emisiji trećeg kruga muzičkog takmičenja " Zvezde Granda" predstavio se… »
Haos u Zvezdama Granda: Zoran Ferari oduševio žiri, a Ceca i Mili se potkačili "Dajte mi motku..."
Telegraf 13.04.2025
Zoran Ferari u poslednjoj emisiji trećeg kruga muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" predstavio se numerama: "Ljubila me žena ta" Sinana Sakića i "Još te sanjam" Đanija. Njegova duel protivnica Jovana Raičević predstavila se pesmama: "Dok dišem" Aleksandre… »
Vesti dana »
Potraga za osumnjičenim za smrtonosni napad na Paradi ponosa u Berlinu
BBC News pre 33 minutajoš 27 povezanih
Potvrđeno prvo žarište boginja koza i ovaca u Raškoj, Glamočić kaže - "bolest stigla švercom sa Kosova"
N1 Info pre 42 minutajoš 19 povezanih
Vučić: Nadam se da će do kraja septembra sve oko NIS biti završeno
Sputnik pre 42 minutajoš 14 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih
Pretežno sunčano vreme širom Srbije, na snazi toplotni talas
Glas Zaječara pre 1 satjoš 18 povezanih