Povezane vesti
Federer: Hoću ponovo da punim stadione
Vesti online 13.04.2025
Rodžer Federer je spreman da ponovo uzme reket u ruke. Naravno, ne na vrhunskim turnirima nego na takmičenjima legendi. – Voleo bih opet da igram dva-tri puta nedeljno, da se vratim na teren za egzibicije. Da ponovo punim stadione širom sveta – izjavio… »
Federer najavio povratak: Nedostaje mi publika, nedostaju mi puni stadioni
Sportski žurnal 13.04.2025
Švajcarac se odmorio i kuje planove. Legendarni Švajcarac Rodžer Federer otkrio je da razmišlja o povratku na teren, ne u takmičarskom smislu, već kroz egzibicione mečeve širom sveta. Iako zvanično u penziji od 2022. godine, Federer je priznao da mu… »
Teniski svet se raduje: Vraća se Rodžer Federer
Večernje novosti 13.04.2025
Rodžeru Federeru je dosadno u penziji, pa je najavio povratak na teren, što će obradovati njegove navijače. Foto: Profimedia Oprostio se Rodžer Federer od tenisa 2022. godine, ali se uželeo terena, pa je najavio da bi mogao da se vrati, doduše igrao bi… »
Federer bi da se vrati na teniski teren: Hoću da ponovo punim stadione, dosta mi je golfa!
Hot sport 13.04.2025
Ne prestaje sa ambicijama! Rodžer Federer je dugo važio za najboljeg tenisera svih vremena, a sada je jedini pravi pratilac uspeha Novaka Đokoviča, iako više nema zvanje GOAT-a. Ipak, iako je otišao u penziju pre četiri godine sada več ističe da mu je… »
Federer: Hoću ponovo da punim stadione
Sport klub 13.04.2025
Rodžer Federer je spreman da ponovo uzme reket u ruke. Naravno, ne na vrhunskim turnirima nego na takmičenjima legendi. – Voleo bih opeet da igram dva-tri puta nedeljno, da se vratim na teren za egzibicije. Da ponovo punim stadione širom sveta – izjavio… »
Federeru „dosadilo“ da gleda Novaka, hoće ponovo da igra tenis: „Dosta mi je…“ VIDEO
Nova 13.04.2025
Nije prošlo ni pune tri godine od kada se Rodžer Federer u septembru 2022. penzionisao, a već sada želi da se vrati na teniske terene. „Dosadilo“ je Federeru da gleda Novaka Đokovića, Janika Sinera, Karlosa Alkaraza i ostale tenisere i spreman je da… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 60 povezanih

Računica pokazala: Za osnovne potrebe u Srbiji potrebna plata od 150.670 dinara
Morava info pre 1 satjoš 38 povezanih

Ubici Čarlija Kirka preti smrtna kazna! Zvaničnici zapretili muškarcu u crnom, cela Amerika na nogama
Blic pre 3 minutajoš 126 povezanih

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 23 minutajoš 19 povezanih