Повезане вести
Федерер: Хоћу поново да пуним стадионе
Вести онлине 13.04.2025
Роџер Федерер је спреман да поново узме рекет у руке. Наравно, не на врхунским турнирима него на такмичењима легенди. – Волео бих опет да играм два-три пута недељно, да се вратим на терен за егзибиције. Да поново пуним… »
Федерер најавио повратак: Недостаје ми публика, недостају ми пуни стадиони
Спортски журнал 13.04.2025
Швајцарац се одморио и кује планове. Легендарни Швајцарац Роџер Федерер открио је да размишља о повратку на терен, не у такмичарском смислу, већ кроз егзибиционе мечеве широм света. Иако званично у пензији од 2022. године… »
Тениски свет се радује: Враћа се Роџер Федерер
Вечерње новости 13.04.2025
Роџеру Федереру је досадно у пензији, па је најавио повратак на терен, што ће обрадовати његове навијаче. Фото: Профимедиа Опростио се Роџер Федерер од тениса 2022. године, али се ужелео терена, па је најавио да би могао да се… »
Федерер би да се врати на тениски терен: Хоћу да поново пуним стадионе, доста ми је голфа!
Хот спорт 13.04.2025
Не престаје са амбицијама! Роџер Федерер је дуго важио за најбољег тенисера свих времена, а сада је једини прави пратилац успеха Новака Ђоковича, иако више нема звање ГОАТ-а. Ипак, иако је отишао у пензију пре четири године… »
Федерер: Хоћу поново да пуним стадионе
Спорт клуб 13.04.2025
Роџер Федерер је спреман да поново узме рекет у руке. Наравно, не на врхунским турнирима него на такмичењима легенди. – Волео бих опеет да играм два-три пута недељно, да се вратим на терен за егзибиције. Да поново пуним… »
Федереру „досадило“ да гледа Новака, хоће поново да игра тенис: „Доста ми је…“ ВИДЕО
Нова 13.04.2025
Није прошло ни пуне три године од када се Роџер Федерер у септембру 2022. пензионисао, а већ сада жели да се врати на тениске терене. „Досадило“ је Федереру да гледа Новака Ђоковића, Јаника Синера, Карлоса Алкараза и остале… »
Вести дана »
Изливање Јужне Мораве изазвало евакуацију и прекиде у саобраћају у Врању
Наслови.аи пре 3 минутајош 19 повезаних
Вучић: Знам за три партнера са којима Руси преговарају о НИС-у, не можемо да инсистирамо на праву прече куповине
РТС пре 23 минутајош 34 повезане
Ко су српски бизнисмени који преузимају Имлек: Један играо за Партизан и направио Марбо, други водио Бамби и Нецтар
Мондо пре 48 минутајош 27 повезаних
Медији: Трамп одобрио мировни план у 28 тачака; Буданов: Русија планира потпуну окупацију Доњецка
РТС пре 23 минутајош 36 повезаних
Решење на видику: Руси спремни да продају удео у НИС-у, САД упозоравају на могуће секундарне санкције
Машина пре 2 сатајош 23 повезане