Povezane vesti

Federer: Hoću ponovo da punim stadione

Vesti online 13.04.2025
Rodžer Federer je spreman da ponovo uzme reket u ruke. Naravno, ne na vrhunskim turnirima nego na takmičenjima legendi. – Voleo bih opet da igram dva-tri puta nedeljno, da se vratim na teren za egzibicije. Da ponovo punim stadione širom sveta – izjavio… »
Federer najavio povratak: Nedostaje mi publika, nedostaju mi puni stadioni

Federer najavio povratak: Nedostaje mi publika, nedostaju mi puni stadioni

Sportski žurnal 13.04.2025
Švajcarac se odmorio i kuje planove. Legendarni Švajcarac Rodžer Federer otkrio je da razmišlja o povratku na teren, ne u takmičarskom smislu, već kroz egzibicione mečeve širom sveta. Iako zvanično u penziji od 2022. godine, Federer je priznao da mu… »
Teniski svet se raduje: Vraća se Rodžer Federer

Teniski svet se raduje: Vraća se Rodžer Federer

Večernje novosti 13.04.2025
Rodžeru Federeru je dosadno u penziji, pa je najavio povratak na teren, što će obradovati njegove navijače. Foto: Profimedia Oprostio se Rodžer Federer od tenisa 2022. godine, ali se uželeo terena, pa je najavio da bi mogao da se vrati, doduše igrao bi… »
Federer bi da se vrati na teniski teren: Hoću da ponovo punim stadione, dosta mi je golfa!

Federer bi da se vrati na teniski teren: Hoću da ponovo punim stadione, dosta mi je golfa!

Hot sport 13.04.2025
Ne prestaje sa ambicijama! Rodžer Federer je dugo važio za najboljeg tenisera svih vremena, a sada je jedini pravi pratilac uspeha Novaka Đokoviča, iako više nema zvanje GOAT-a. Ipak, iako je otišao u penziju pre četiri godine sada več ističe da mu je… »
Federeru „dosadilo“ da gleda Novaka, hoće ponovo da igra tenis: „Dosta mi je…“ VIDEO

Federeru „dosadilo“ da gleda Novaka, hoće ponovo da igra tenis: „Dosta mi je…“ VIDEO

Nova 13.04.2025
Nije prošlo ni pune tri godine od kada se Rodžer Federer u septembru 2022. penzionisao, a već sada želi da se vrati na teniske terene. „Dosadilo“ je Federeru da gleda Novaka Đokovića, Janika Sinera, Karlosa Alkaraza i ostale tenisere i spreman je da… »

Sport klub 13.04.2025
Rodžer Federer je spreman da ponovo uzme reket u ruke. Naravno, ne na vrhunskim turnirima nego na takmičenjima legendi. – Voleo bih opeet da igram dva-tri puta nedeljno, da se vratim na teren za egzibicije. Da ponovo punim stadione širom sveta – izjavio… »

Vesti dana »