Povezane vesti
"Operacija je trajala šest i po sati. Vrištao sam iz sveg glasa i molio je da me ne ostavi": Žena Ace Pejovića bila na ivici…
Blic 13.04.2025
Pevač Aco Pejović godinama je u skladnom braku sa suprugom Biljanom, koja mu je podarila tri ćerke. Aco Pejović jednom prilikom otkrio je da je najteži trenutak u njihovim životima bio kada je Biljana bila na ivici smrti. - Biljana je bila zdrava žena… »
"Vrištao sam i molio je da me ne ostavi" Aco Pejović o teškom porodičnom trenutku: To se sve dešava u 12 uveče, snagu su mi…
Kurir 13.04.2025
Aco Pejović godinama je u skladnom braku sa suprugom Biljanom, koja mu je podarila tri ćerke. Pejović je jednom prilikom otkrio je da je najteži trenutak u njihovim životima bio kada je Biljana bila na ivici smrti. - Biljana je bila zdrava žena, nikad… »
Vesti dana »
Jaćimović prekida štrajk, najavio dolazak kod Hrke: Ako mu se ne ispune zahtevi, kaže da će kamionima blokirati Beograd
Novi magazin pre 1 satjoš 24 povezane
PMF zahteva istragu policijske intervencije: "Najmanje dva studenta našeg fakulteta lakše povređena"
N1 Info pre 9 minutajoš 53 povezane
Generalni direktor NIS-a: Akcionari pregovaraju sa svim zainteresovanim stranama
Novi magazin pre 1 satjoš 33 povezane
Snimak večerašnjeg privođenja bačulova: Evo šta kaže njegova žena! (video)
Pravda pre 54 minutajoš 45 povezanih
Đedović: Analiziramo mogućnosti za dodatni uvoz naftnih derivata
Sputnik pre 7 satijoš 38 povezanih