Povezane vesti
"Operacija je trajala šest i po sati. Vrištao sam iz sveg glasa i molio je da me ne ostavi": Žena Ace Pejovića bila na ivici…
Blic 13.04.2025
Pevač Aco Pejović godinama je u skladnom braku sa suprugom Biljanom, koja mu je podarila tri ćerke. Aco Pejović jednom prilikom otkrio je da je najteži trenutak u njihovim životima bio kada je Biljana bila na ivici smrti. - Biljana je bila zdrava žena… »
"Vrištao sam i molio je da me ne ostavi" Aco Pejović o teškom porodičnom trenutku: To se sve dešava u 12 uveče, snagu su mi…
Kurir 13.04.2025
Aco Pejović godinama je u skladnom braku sa suprugom Biljanom, koja mu je podarila tri ćerke. Pejović je jednom prilikom otkrio je da je najteži trenutak u njihovim životima bio kada je Biljana bila na ivici smrti. - Biljana je bila zdrava žena, nikad… »
Vesti dana »

„Napad na jednog od nas je napad na svakog od nas“: Održan protest podrške članovima zborova čiji su ulazi vandalizovani
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

(Video) "ruke čiste, a savest mirna": U jeku političke krize Dodik bere borovnice na Jahorini sa patrijarhom Porfirijem
Blic pre 5 satijoš 1 povezana