Povezane vesti
"Operacija je trajala šest i po sati. Vrištao sam iz sveg glasa i molio je da me ne ostavi": Žena Ace Pejovića bila na ivici…
Blic 13.04.2025
Pevač Aco Pejović godinama je u skladnom braku sa suprugom Biljanom, koja mu je podarila tri ćerke. Aco Pejović jednom prilikom otkrio je da je najteži trenutak u njihovim životima bio kada je Biljana bila na ivici smrti. - Biljana je bila zdrava žena… »
"Vrištao sam i molio je da me ne ostavi" Aco Pejović o teškom porodičnom trenutku: To se sve dešava u 12 uveče, snagu su mi…
Kurir 13.04.2025
Aco Pejović godinama je u skladnom braku sa suprugom Biljanom, koja mu je podarila tri ćerke. Pejović je jednom prilikom otkrio je da je najteži trenutak u njihovim životima bio kada je Biljana bila na ivici smrti. - Biljana je bila zdrava žena, nikad… »
Vesti dana »
CIK Kosova utvrdio rokove za organizovanje vanrednih parlamentarnih izbora
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Oglasio se RHMZ: Tokom noći susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
"To je mučno kad roditelji pomisle da ponovo moraju: U sudnicu..." Zora Dobričanin o ukidanju presude Kecmanovićima: "Vrlo sam indisponirana zbog toga"
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Narodno pozorište u Beogradu saopštilo dobitnike svojih godišnjih priznanja
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Pontonski most kod Svilajnca rasklopljen zbog visokog vodostaja Velike Morave
Danas pre 6 satijoš 1 povezana