Повезане вести
Мистерија дуга 10 месеци: Шта се догодило несталом фармацеуту на Сувој планини и да ли ће нове фотографије помоћи у проналаску?…
Нова 13.04.2025
Милан Ђорђевић (41), фармацеут из Ниша, нестао је 10. јуна прошле године на Сувој планини у Нишу и до данас није утврђено шта му се кобног дана десило и где се налази. Прошло је 10 месеци од нестанка, објављене су и новије… »
Фармацеут из Ниша је мајци рекао ове четири речи и изашао из куће: Од тада је прошло 10 месеци, а од Милана Ђорђевића ни трага…
Нова 13.04.2025
“Као да је јуче било: изашао је из мог стана, прешао је улицу, на паркингу ушао у службену “шкоду”, одвезао се до Клиничког центра… И после два сата мени се живот променио. Од Милана ни трага ни гласа већ 10 месеци, ништа… »
"Неко је њега чекао тамо": Мајка несталог фармацеута Милана из Ниша: "Рекао ми је ове 4 речи и отишао, са неким се срео на…
Блиц 13.04.2025
“Као да је јуче било: изашао је из мог стана, прешао је улицу, на паркингу ушао у службену “шкоду”, одвезао се до Клиничког центра… И после два сата мени се живот променио. Од Милана ни трага ни гласа већ 10 месеци, ништа… »
"Сумњам да је Милана неко чекао на Бојаниним водама": Ново оглашавање мајке несталог фармацеута из Ниша
Мондо 13.04.2025
Потрага за несталим фармацеутом из Ниша, траје већ 10 месеци. Марица Ђорђевић (72), мајка фармацеута Милана Ђорђевића (42) из Ниша, који је под још неутврђеним околностима нестао 10. јуна прошле године на излетишту Бојанине воде… »
Вести дана »
И ђаци нишке Гимназије „9 мај“ бојкотују наставу у знак подршке Дијани Хрки
Јужне вести пре 1 сатјош 30 повезаних
Погинуло свих 20 чланова посаде у паду турског војног авиона, Ердоган изразио саучешће
РТВ пре 4 сатијош 36 повезаних
Јаћимовић не одустаје од штрајка глађу у Новом Саду: „Одавде нас не могу склонити“
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 43 повезане
НИС-у цури време, Руси и Американци преговарају о менаџмент структури
РТС пре 40 минутајош 53 повезане