Povezane vesti

"Prevario me sa muškarcem, javna je ličnost, slagao je celu naciju": Pevačica šokirala sve priznanjem o bivšem

"Prevario me sa muškarcem, javna je ličnost, slagao je celu naciju": Pevačica šokirala sve priznanjem o bivšem

Mondo 13.04.2025
Pevačica i bivša rijaliti učesnica otkrila je da ju je bivši partner prevario sa muškarcem! Sara Reljić jednom prilikom je izašla u javnost i otkrila detalje o odnosu sa bivšim partnerom, koji su prilično iznenadii javnost. Pevačica je otkrila da ju je… »
"Slagao je mene i naciju. Prevario me je sa devojkom, a onda i sa muškarcem": Pevačica (28) progovorila o bivšem dečku i…

"Slagao je mene i naciju. Prevario me je sa devojkom, a onda i sa muškarcem": Pevačica (28) progovorila o bivšem dečku i…

Blic 13.04.2025
Srpska pevačica Sara Reljić (28) nedavno je šokirala sve kada je otkrila sa kim ju je bivši partner prevario. Naime, Sara je tada otkrila da je njen bivši dečko slagao kako nju, tako i naciju, i da ju je prevario prvo sa devojkom, a onda i sa muškarcem… »
"Dečko me je Prevario sa muškarcem" Pevačica šokirala sve priznanjem o odnosu sa bivšim: On je javna ličnost...

"Dečko me je Prevario sa muškarcem" Pevačica šokirala sve priznanjem o odnosu sa bivšim: On je javna ličnost...

Kurir 13.04.2025
Sara Reljić jednom prilikom je izašla u javnost i otkrila detalje o odnosu sa bivšim partnerom, koji su prilično iznenadii javnost. Pevačica je otkrila da ju je bivši partner, čije ime nije želela da otkrije, prevario prvo sa devojkom, a onda sa… »

Vesti dana »