Povezane vesti

"Muzičari su pobegli, gađala sam ga flašom": Dara napravila haos na romskom veselju, otkrila šok detalje: "m*rš odavde, ti ćeš…

"Muzičari su pobegli, gađala sam ga flašom": Dara napravila haos na romskom veselju, otkrila šok detalje: "m*rš odavde, ti ćeš…

Blic 13.04.2025
Pevačica Dara Bubamara važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa je tako jednom prilikom ispričala kako je napravila haos na jednom romskom slavlju gde je nastupala. Naime, Dara je reagovala kada je došlo do nezgodne situacije između nje i jednog gosta… »
Dara napravila skandal, voditelja gađala flašom: "Ti ćeš da mi kažeš, majmune ušmrkani!" Otkrila šok detalje sa romske svadbe…

Dara napravila skandal, voditelja gađala flašom: "Ti ćeš da mi kažeš, majmune ušmrkani!" Otkrila šok detalje sa romske svadbe…

Kurir 13.04.2025
Već je poznato da naši pevači narodne muzike najviše vole da pevaju na romskim svadbama, posebno onim preko granice. One u Francuskoj, Italiji, Austriji, važe za veoma bogate i raskošne, a Dara Bubamara se gostujući u jednom podkastu, prisetila svog… »

Vesti dana »