Povezane vesti
"Gađala sam ga flašom" Dara otkrila šok detalje sa svadbe: "Mrš odavde, ti ćeš da mi kažeš!"
Telegraf 13.04.2025
Pevačica Dara Bubamara, poznata po tome što nema dlake na jeziku, ispričala je zanimljive detalje sa jednog veselja na kojem je nastupala. Kako je priznala, tokom nastupa došlo je do nesuglasica s voditeljem, ali Dara nije oklevala da sve reši na svoj… »
Dara napravila haos na romskom veselju, gađala muškarca flašom: "m*rš odavde, ti ćeš da mi kažeš"
Mondo 13.04.2025
Pevačica se jednom prilikom pristetila veselja na kom je nastupala, a na kom je izbio problem. Poznata pevačica Dara Bubamara, koja je već odavno stekla reputaciju osobe koja bez zadrške iznosi svoje stavove, jednom prilikom je podelila anegdotu sa… »
Vesti dana »

"Au, pa šta je ovo": Voditeljka u finalu Farme 8 ostala u šoku kad je videla smeo stajling inspektorke - izrezi na sve strane, prekrstila noge u prekratkoj haljini (foto)
Blic pre 11 minutajoš 10 povezanih

"Bez kraljeva": Stotine hiljada ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
Telegraf pre 6 satijoš 3 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 8 satijoš 1 povezana