Povezane vesti
"Moj najlepši muž na svetu", Anastasija uslikala Gudelja u izdanju u kakvom sportistu nismo videli do sada, njene reči…
Kurir pre 14 dana
Anastasija Ražnatović i njen suprug Nemanja Gudelj maksimalno su posvećeni jedno drugom i braku koji neguju i čuvaju. Pevačica uživa u zajedničkim trenucima sa svojim izabranikom u njihovom domu u Španiji. Anastasija i Nemanja Gudelj uživaju u… »
Anastasija se javno obratila Gudelju: Moj muž je...
Story pre 14 dana
Anastasija Ražnatović dve godine je u braku sa fudbalerom Sevilje i reprezentativcem Srbije, Nemanjom Gudeljem. Sa suprugom se pevačica preselila u Sevilju ne skrivajući koliko joj život u suncem okupanoj Španiji prija. Osim što je oduševljena… »
"Moj najlepši muž na svetu": Anastasija Ražnatović uslikala Gudelja u skroz opuštenom izdanju, ovako provode vreme u…
Blic pre 14 dana
Anastasija Ražnatović uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a nedavno su pazarili i luks kuću u Španiji. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, te neretko deli fotografije i video snimke iz njihovog privatnog života. Anastasija je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Ultramaratonci trče do Varaždina, studenti u blokadi se oglasili o RTS-u: „Javni servis mora biti u interesu građana“
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih

Smena oblaka i sunca, a onda opet kiša: Rhmz izdao novo upozorenje za vremenske neprilike u Srbiji
Mondo pre 42 minutajoš 27 povezanih

Jokić o Teodosiću i Partizanu posle pobede u Los Anđelesu (video)
Sportski žurnal pre 7 satijoš 27 povezanih

Devet poginulih na festivalu u Vancouveru, napad ‘nije terorizam’
Al Jazeera pre 4 satijoš 41 povezana

Interov košmar traje, ispušta titulu iz ruku: Klaudio Ranijeri (73) ne prestaje da pravi čuda u Italiji
Mondo pre 55 minutajoš 38 povezanih