Povezane vesti
Anastasija se javno obratila Gudelju: Moj muž je...
Story 13.04.2025
Anastasija Ražnatović dve godine je u braku sa fudbalerom Sevilje i reprezentativcem Srbije, Nemanjom Gudeljem. Sa suprugom se pevačica preselila u Sevilju ne skrivajući koliko joj život u suncem okupanoj Španiji prija. Osim što je oduševljena životom u… »
"Moj najlepši muž na svetu", Anastasija uslikala Gudelja u izdanju u kakvom sportistu nismo videli do sada, njene reči kidaju…
Kurir 13.04.2025
Anastasija Ražnatović i njen suprug Nemanja Gudelj maksimalno su posvećeni jedno drugom i braku koji neguju i čuvaju. Pevačica uživa u zajedničkim trenucima sa svojim izabranikom u njihovom domu u Španiji. Anastasija i Nemanja Gudelj uživaju u zajednici… »
"Moj najlepši muž na svetu": Anastasija Ražnatović uslikala Gudelja u skroz opuštenom izdanju, ovako provode vreme u Španiji…
Blic 13.04.2025
Anastasija Ražnatović uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a nedavno su pazarili i luks kuću u Španiji. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, te neretko deli fotografije i video snimke iz njihovog privatnog života. Anastasija je sada… »
Vesti dana »

Dragoslav Bokan predsednik UO Narodnog pozorišta: Put od vođe paramilitarne formacije do pozorišta
Radio 021 pre 41 minutajoš 15 povezanih

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage u slučaju pada nadstrešnice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 18 povezanih

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih