Povezane vesti

"Moj najlepši muž na svetu", Anastasija uslikala Gudelja u izdanju u kakvom sportistu nismo videli do sada, njene reči…

"Moj najlepši muž na svetu", Anastasija uslikala Gudelja u izdanju u kakvom sportistu nismo videli do sada, njene reči…

Kurir pre 14 dana
Anastasija Ražnatović i njen suprug Nemanja Gudelj maksimalno su posvećeni jedno drugom i braku koji neguju i čuvaju. Pevačica uživa u zajedničkim trenucima sa svojim izabranikom u njihovom domu u Španiji. Anastasija i Nemanja Gudelj uživaju u… »
Anastasija se javno obratila Gudelju: Moj muž je...

Anastasija se javno obratila Gudelju: Moj muž je...

Story pre 14 dana
Anastasija Ražnatović dve godine je u braku sa fudbalerom Sevilje i reprezentativcem Srbije, Nemanjom Gudeljem. Sa suprugom se pevačica preselila u Sevilju ne skrivajući koliko joj život u suncem okupanoj Španiji prija. Osim što je oduševljena… »
"Moj najlepši muž na svetu": Anastasija Ražnatović uslikala Gudelja u skroz opuštenom izdanju, ovako provode vreme u…

"Moj najlepši muž na svetu": Anastasija Ražnatović uslikala Gudelja u skroz opuštenom izdanju, ovako provode vreme u…

Blic pre 14 dana
Anastasija Ražnatović uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a nedavno su pazarili i luks kuću u Španiji. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, te neretko deli fotografije i video snimke iz njihovog privatnog života. Anastasija je… »

Vesti dana »