Povezane vesti
Anastasija se javno obratila Gudelju: Moj muž je...
Story 13.04.2025
Anastasija Ražnatović dve godine je u braku sa fudbalerom Sevilje i reprezentativcem Srbije, Nemanjom Gudeljem. Sa suprugom se pevačica preselila u Sevilju ne skrivajući koliko joj život u suncem okupanoj Španiji prija. Osim što je oduševljena životom u… »
"Moj najlepši muž na svetu", Anastasija uslikala Gudelja u izdanju u kakvom sportistu nismo videli do sada, njene reči kidaju…
Kurir 13.04.2025
Anastasija Ražnatović i njen suprug Nemanja Gudelj maksimalno su posvećeni jedno drugom i braku koji neguju i čuvaju. Pevačica uživa u zajedničkim trenucima sa svojim izabranikom u njihovom domu u Španiji. Anastasija i Nemanja Gudelj uživaju u zajednici… »
"Moj najlepši muž na svetu": Anastasija Ražnatović uslikala Gudelja u skroz opuštenom izdanju, ovako provode vreme u Španiji…
Blic 13.04.2025
Anastasija Ražnatović uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a nedavno su pazarili i luks kuću u Španiji. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, te neretko deli fotografije i video snimke iz njihovog privatnog života. Anastasija je sada… »
Vesti dana »
NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a: „To bi značilo blokadu svih plaćanja“
Nova pre 27 minutajoš 36 povezanih
NIS podneo novi zahtev Ministarstvu finansija SAD za izdavanje posebne dozvole za rad
Bloomberg Adria pre 57 minutajoš 45 povezanih
Nemački TAZ o Srbiji: EU mora jasno reći „da“ Zapadnom Balkanu, ali i odlučno nastupiti prema „autokratskom“ Vučiću
Serbian News Media pre 2 satajoš 13 povezanih
Preko 20 centimetara snega na Zlatiboru, u Užicu lomio grane i stabla: Zima stisla zube u ovom delu Srbije, za sada nema zavejanih puteva
RINA pre 1 satjoš 45 povezanih
Poznata 42 učesnika Svetskog fudbaskog prvenstva 2026. godine
Radio sto plus pre 1 satjoš 30 povezanih