Povezane vesti
"Nisam ostala u dobrim odnosima sa grandom, od njih mi ništa ne treba" Pevačica napustila produkcijsku kuću, pa priznala kako…
Kurir 13.04.2025
Mlada pevačica Zorana Mićanović svoju karijeru započela je u " Zvezdama Granda", a sada je otkrila sa ovom produkcijskom kućom nije u dobrim odnosima. Zoranu je medijska ekipa zatekla na aerodromu "Nikola Tesla" gde je doputovala sa jednog nastupa, te je… »
"Nisam ostala u dobrim odnosima sa grandom, od njih mi ništa ne treba": Pevačica napustila produkcijsku kuću, otkrila kako je…
Blic 13.04.2025
Mlada pevačica Zorana Mićanović svoju karijeru započela je u "Zvezdama Granda", a sada je otkrila sa ovom produkcijskom kućom nije u dobrim odnosima. Zoranu smo zatekli na aerodromu "Nikola Tesla" gde je doputovala sa jednog nastupa, te smo poveli priču… »
Vesti dana »
Cene nafte porasle posle Trampove izjave o kraju prekida vatre sa Iranom
Biznis.rs pre 1 satjoš 34 povezane
Stefančuk: Uspešna konferencija u Beogradu, put ka EU dobra platforma za saradnju Srbije i Ukrajine
NIN pre 1 satjoš 22 povezane
Tramp: Za mene je primirje sa Iranom završeno, Teheran gađa američke baze u Kuvajtu i Bahreinu
RTS pre 11 minutajoš 28 povezanih
Policija u Nišu pronašla 12 paketića kokaina i vagicu: Jedan osumnjičeni bio na poternici
B92 pre 11 minutajoš 25 povezanih
Evropski indeksi u padu, nafta Brent poskupela na više od 76$ nakon udara SAD na Iran
RTV pre 4 satijoš 24 povezane