Povezane vesti

"Nisam ostala u dobrim odnosima sa grandom, od njih mi ništa ne treba" Pevačica napustila produkcijsku kuću, pa priznala kako…

"Nisam ostala u dobrim odnosima sa grandom, od njih mi ništa ne treba" Pevačica napustila produkcijsku kuću, pa priznala kako…

Kurir 13.04.2025
Mlada pevačica Zorana Mićanović svoju karijeru započela je u " Zvezdama Granda", a sada je otkrila sa ovom produkcijskom kućom nije u dobrim odnosima. Zoranu je medijska ekipa zatekla na aerodromu "Nikola Tesla" gde je doputovala sa jednog nastupa, te je… »
"Nisam ostala u dobrim odnosima sa grandom, od njih mi ništa ne treba": Pevačica napustila produkcijsku kuću, otkrila kako je…

"Nisam ostala u dobrim odnosima sa grandom, od njih mi ništa ne treba": Pevačica napustila produkcijsku kuću, otkrila kako je…

Blic 13.04.2025
Mlada pevačica Zorana Mićanović svoju karijeru započela je u "Zvezdama Granda", a sada je otkrila sa ovom produkcijskom kućom nije u dobrim odnosima. Zoranu smo zatekli na aerodromu "Nikola Tesla" gde je doputovala sa jednog nastupa, te smo poveli priču… »

Vesti dana »