Povezane vesti
"Putin redovno igra hokej": Pesko otkrio koliko se predsednik Rusije bavi sportom
Euronews 13.04.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin redovno igra hokej, otkrio je njegov predstavnik za štampu Dmitrij Peskov, prenose danas ruski mediji. "On redovno igra hokej, to je ono što sigurno znam", kazao je Peskov, odgovarajući na pitanje novinara kanala Rusija 1… »
Putinov blizak saradnik otkrio čime se lider Rusije bavi u slobodno vreme: "On to redovno radi, to znam"
Telegraf 13.04.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin redovno igra hokej, otkrio je njegov predstavnik za štampu Dmitrij Peskov, prenose danas ruski mediji. “On redovno igra hokej, to je ono što sigurno znam”, kazao je Peskov, odgovarajući na pitanje novinara kanala Rusija 1… »
Vesti dana »
Marta Kos ne odustaje od pritiska na Srbiju: Što pre menjajte zakone!
Vesti online pre 2 satajoš 27 povezanih
Kragujevačka policija u kući pronašla dva kilograma amfetamina i ručnu bombu, uhapšena jedna osoba
N1 Info pre 59 minutajoš 79 povezanih
"Cifre su visoke, biće još gore ako potraje": Kolike i kakve posledice mogu imati blokade terminala na privredu i građane?
Insajder pre 23 minutajoš 85 povezanih
Nova odluka EU: Iranska revolucionarna garda zvanično na listi terorističkih organizacija
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih