Povezane vesti
Kakva blamaža: Vučić falsifikovao pismo dečaka (foto)
Pravda 13.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u nedelju ujutro je sumirao utiske sa skupa „Ne damo Srbiju“ održanom u subotu u Beogradu i tom prilikom „čitao želje, pozdrave i čestitke“ građana. Gledaoci oštrog oka su, međutim, uočili da je u programu uživo… »
Vučić uživo u programu falsifikovao pismo dečaka
Glas Zaječara 13.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u nedelju ujutro je sumirao utiske sa skupa „Ne damo Srbiju“ održanom u subotu u Beogradu i tom prilikom „čitao želje, pozdrave i čestitke“ građana. Gledaoci oštrog oka su, međutim, uočili da je u programu uživo… »
Vesti dana »
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 11 minutajoš 58 povezanih
Ambasadorka: U potresu u Indoneziji poginulo 68 ljudi, ne zna se ima li povređenih državljana Srbije
Serbian News Media pre 21 minutajoš 14 povezanih
Danas u Srbiji prolazno naoblačenje i pad temperature, tokom dana najviše 31 stepen
Glas Zapadne Srbije pre 26 minutajoš 12 povezanih
Požari odneli jedan život - U Deliblatskoj peščari više od 330 ljudi gasi vatru, vetar razgoreva žarišta na Stolovima
RTV pre 6 minutajoš 25 povezanih
Koliki će biti minimalac u 2027. godini? Evo koliko bi iznosila plata po mesecima
Rešetka pre 41 minutajoš 12 povezanih