Povezane vesti
"Krivicu za neuspeh traži u nekome drugom" Žika Jakšić za Kurir uzvraća udarac Saši Kaporu: Već 13 godina kako sam vodi svoju…
Kurir 13.04.2025
Saša Kapor je izneo niz optužbi na račun Žike Jakšića govoreći da ga je svađao sa produkcijom Granda, te da je Saši Popoviću prenosio poluinformacije koje su ga dovodile u nezavidne položaje. Takođe, pevač u svojoj ispovesti za Scandal dalje tvrdi kako… »
"Žika jakšić me je svađao sa produkcijom Granda, opstruisao je moju karijeru" Saša Kapor izneo šok optužbe: "Popović je bio..."…
Kurir 13.04.2025
Saša Kapor bio je jedan od omiljenih učesnika takmičenja " Zvezde Granda" 2009. godine, a kako otkriva u intervjuu za "Scandal!" njegova karijera nije se razvijala očekivanim tokom, jer su ga određeni članovi produkcije sabotirali. - Žika i ja smo danas… »
Žika Jakšić mi je sabotirao karijeru: Bivša Zvezda Granda iznela optužbe na račun drugog čoveka produkcije
Story 13.04.2025
Saša Kapor bio je jedan od omiljenih učesnika takmičenja "Zvezde Granda" 2009. godine, a kako otkriva u intervjuu za "Scandal!" njegova karijera nije se razvijala očekivanim tokom, jer su ga određeni članovi produkcije sabotirali. - Žika i ja smo danas u… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Libanska vlada odobrila ciljeve američkog predloga za razoružanje Hezbolaha (foto)
Blic pre 37 minutajoš 1 povezana