Povezane vesti

Poslednji susret sa nobelovcem: Sećanje na posetu Marija Vargasa Ljose Srbiji: Drago mi je što sam imao priliku da saznam…

Poslednji susret sa nobelovcem: Sećanje na posetu Marija Vargasa Ljose Srbiji: Drago mi je što sam imao priliku da saznam…

Blic pre 16 dana
Peruanski pisac Mario Vargas Ljosa, dobitnik Nobelove nagrade za književnost preminuo je juče u 90. godini. Tim povodom podsećamo se njegove posete našoj zemlji 2015. u organizaciji izdavačke kuće "Laguna", kada je boravio u Beogradu i Novom Sadu… »
Rođaka mu rodila troje dece, pa je ostavio zbog majke Enrikea Iglesijasa: Mario Vargas Ljosa uvek je ljubio najlepše žene

Rođaka mu rodila troje dece, pa je ostavio zbog majke Enrikea Iglesijasa: Mario Vargas Ljosa uvek je ljubio najlepše žene

Kurir pre 15 dana
Peruanski pisac i nobelovac Mario Vargas Ljosa preminuo je u Limi u 90. godini, saopštila je njegova porodica. Alvaro Vargas Ljosa, sin velikog umetnika, napisao je na društvenoj mreži Iks, da je njegov otac preminuo u nedelju mirno, okružen… »
Preminuo nobelovac Mario Vargas Ljosa

Vesti online pre 15 dana
Peruanski pisac nobelovac Mario Vargas Ljosa preminuo je u Limi u 90. godini, saopštila je njegova porodica. Ljosin sin, Alvaro Vargas Ljosa, napisao je na platformi X da je pisac preminuo u nedelju u miru, okružen svojom porodicom. Vargas Ljosa je… »
Mario Vargas Ljosa uživao i u Beogradu: "Drago mi je što sam saznao nešto više o Srbiji iz Titovog perioda"

Mario Vargas Ljosa uživao i u Beogradu: "Drago mi je što sam saznao nešto više o Srbiji iz Titovog perioda"

B92 pre 15 dana
Čuveni pisac i nobelovac Mario Vargas Ljosa, koji je preminuo u 90. godini, jednom prilikom je posetio Beograd i njegove brojne znamenitosti. Po sopstvenoj želji Mario Vargas Ljosa Muzej Ive Andrića i Muzej istorije Jugoslavije. Boravak u Muzeju… »
Umro Nobelovac Mario Vargas Ljosa

Umro Nobelovac Mario Vargas Ljosa

Beta pre 15 dana
Peruanski pisac Mario Vargas Ljosa, dobitnik Nobelove nagrade za književnost umro je juče u Limi u 90. godini, objavila je njegova porodica na mreži Iks. "Sa dubokom tugom, objavljujemo da je naš otac Mario Vargas Ljosa umro u Limi, okružen svojom… »
Preminuo Nobelovac Mario Vargas Ljosa: Oglasio se sin jednog od najvećih imena svetske književnosti

Preminuo Nobelovac Mario Vargas Ljosa: Oglasio se sin jednog od najvećih imena svetske književnosti

Kurir pre 16 dana
Peruanski pisac Nobelovac Mario Vargas Ljosa preminuo je u Limi u 90. godini, saopštila je njegova porodica. Ljosin sin, Alvaro Vargas Ljosa, napisao je na platformi Iks da je pisac preminuo u nedelju u miru, okružen svojom porodicom. Vargas Ljosa je… »

N1 Info pre 16 dana
Peruanski pisac nobelovac Mario Vargas Ljosa preminuo je u Limi u 90. godini, saopštila je njegova porodica. Ljosin sin, Alvaro Vargas Ljosa, napisao je na platformi X da je pisac preminuo u nedelju u miru, okružen svojom porodicom. Vargas Ljosa je… »
Preminuo Mario Vargas Ljosa

Preminuo Mario Vargas Ljosa

Politika pre 16 dana
Peruanski pisac Nobelovac Mario Vargas Ljosa preminuo je u Limi u 90. godini, saopštila je njegova porodica. Ljosin sin, Alvaro Vargas Ljosa, napisao je na platformi Iks da je pisac preminuo u nedelju u miru, okružen svojom porodicom. Vargas Ljosa je… »
Preminuo Mario Vargas Ljosa: Legendarni pisac i nobelovac

Preminuo Mario Vargas Ljosa: Legendarni pisac i nobelovac

Večernje novosti pre 16 dana
PERUANSKI pisac Nobelovac Mario Vargas Ljosa preminuo je u Limi u 90. godini, saopštila je njegova porodica. Foto: Novosti Ljosin sin, Alvaro Vargas Ljosa, napisao je na platformi Iks da je pisac preminuo u nedelju u miru, okružen svojom porodicom… »
Preminuo Mario Vargas Ljosa, dobitnik Nobelove nagrade za književnost

Preminuo Mario Vargas Ljosa, dobitnik Nobelove nagrade za književnost

Blic pre 16 dana
Peruanski pisac Mario Vargas Ljosa preminuo je u 90. godini, saopštio je juče njegov sin. Bio je dobitnik Nobelove nagrade za književnost i gigant latinoameričkih pisanja već više decenija. "Sa dubokom tugom objavljujemo da je naš otac, Mario… »

Vesti dana »