Povezane vesti
Kako je žudnja trudnice za neobičnim spojem ukusa pokrenula pomamu za čokoladom
Radio 021 14.04.2025
Priča iza čokoladice Can't Get Knafeh of It, koja kombinuje ukuse čokolade, pistaćija i tahinija sa pecivom. Getty Images Originalna čokolada iz Dubaija postala je popularna zahvaljujući bogatom punjenja od pistaća i ukusa poslastice knafe/kunefe Tokom… »
BBC News 14.04.2025
Priča iza čokoladice Can't Get Knafeh of It, koja kombinuje ukuse čokolade, pistaćija i tahinija sa pecivom. Tokom odmora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) prošle nedelje, imala sam samo jednu želju - da se dokopam table „dubaijske čokoladice” koja… »
Južne vesti 14.04.2025
Getty Images Originalna čokolada iz Dubaija postala je popularna zahvaljujući bogatom punjenja od pistaća i ukusa poslastice knafe/kunefe Tokom odmora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) prošle nedelje, imala sam samo jednu želju – da se dokopam… »
NIN 14.04.2025
Tokom odmora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) prošle nedelje, imala sam samo jednu želju - da se dokopam table "dubaijske čokoladice” koja je postala viralna. Ako ste na TikToku, sigurno ste videli tu čokoladicu. Ona je spoj ukusa čokolade, pistaća… »
Vesti dana »

Od Danas se menja vreme! Rhmz upozorio na vrućine pa najavio pljuskove sa grmljavinom! Osveženje prvo stiže ovde
Alo pre 49 minutajoš 7 povezanih

Ministar Nenad Vujić: Napad na tužilaštvo u Valjevu će biti najoštrije kažnjen
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Uhapšeno 18 ljudi i hapšenja se nastavljaju": Dačić posle protesta: "Žandarm povređen u Valjevu"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Garež i srča na sve strane: Ovako izgledaju zapaljene prostorije SNS u Valjevu (foto,video)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana