Povezane vesti
Kako je žudnja trudnice za neobičnim spojem ukusa pokrenula pomamu za čokoladom
Radio 021 14.04.2025
Priča iza čokoladice Can't Get Knafeh of It, koja kombinuje ukuse čokolade, pistaćija i tahinija sa pecivom. Getty Images Originalna čokolada iz Dubaija postala je popularna zahvaljujući bogatom punjenja od pistaća i ukusa poslastice knafe/kunefe Tokom… »
BBC News 14.04.2025
Priča iza čokoladice Can't Get Knafeh of It, koja kombinuje ukuse čokolade, pistaćija i tahinija sa pecivom. Tokom odmora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) prošle nedelje, imala sam samo jednu želju - da se dokopam table „dubaijske čokoladice” koja… »
Južne vesti 14.04.2025
Getty Images Originalna čokolada iz Dubaija postala je popularna zahvaljujući bogatom punjenja od pistaća i ukusa poslastice knafe/kunefe Tokom odmora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) prošle nedelje, imala sam samo jednu želju – da se dokopam… »
NIN 14.04.2025
Tokom odmora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) prošle nedelje, imala sam samo jednu želju - da se dokopam table "dubaijske čokoladice” koja je postala viralna. Ako ste na TikToku, sigurno ste videli tu čokoladicu. Ona je spoj ukusa čokolade, pistaća… »
Vesti dana »
Ovo je Stoja savetovala sina pred ulazak u "Elitu 10"! Prošli pakao kad je bio mali, ostali na ulici, a on je danas novi učesnik Elite
Kurir pre 6 minutajoš 9 povezanih
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 1 povezana
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Matora ušla u Elitu 10, pa žestoko prozvala Anđelu Đuričić: "Širi a**s i pokazuje u kameru... Užas!"
Telegraf pre 3 satajoš 2 povezane