Повезане вести
Како је жудња труднице за необичним спојем укуса покренула помаму за чоколадом
Радио 021 14.04.2025
Прича иза чоколадице Цан'т Гет Кнафех оф Ит, која комбинује укусе чоколаде, пистаћија и тахинија са пецивом. Гетти Имагес Оригинална чоколада из Дубаија постала је популарна захваљујући богатом пуњења од пистац́а и укуса… »
BBC News 14.04.2025
Прича иза чоколадице Цан'т Гет Кнафех оф Ит, која комбинује укусе чоколаде, пистаћија и тахинија са пецивом. Током одмора у Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ) прошле недеље, имала сам само једну жељу - да се докопам табле… »
Јужне вести 14.04.2025
Гетти Имагес Оригинална чоколада из Дубаија постала је популарна захваљујући богатом пуњења од пистац́а и укуса посластице кнафе/кунефе Током одмора у Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ) прошле недеље, имала сам само једну… »
НИН 14.04.2025
Током одмора у Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ) прошле недеље, имала сам само једну жељу - да се докопам табле "дубаијске чоколадице” која је постала вирална. Ако сте на ТикТоку, сигурно сте видели ту чоколадицу. Она је… »
Вести дана »

‘У неверици смо’: Укинут кућни притвор за троје новосадских активиста
Јужне вести пре 2 сатајош 52 повезане

Урсула Фон дер Лајен допутовала у Скопље: Председница Европске комисије завршава посету Западном Балкану (фото)
Курир пре 2 сатајош 53 повезане

Нова мистерија у вези "претучене студенткиње": Инстаграм налог није валидан?!
Правда пре 1 сатјош 26 повезаних

“Значка није имунитет”: Протест подршке пребијеној студенткињи
Југ пресс пре 45 минутајош 29 повезаних

Познато зашто Мирка Васиљевић није дошла на саслушање: Нови детаљи у случају уцене Вујадина Савића
Мондо пре 51 минутајош 47 повезаних