Povezane vesti
Kako je žudnja trudnice za neobičnim spojem ukusa pokrenula pomamu za čokoladom
Radio 021 14.04.2025
Priča iza čokoladice Can't Get Knafeh of It, koja kombinuje ukuse čokolade, pistaćija i tahinija sa pecivom. Getty Images Originalna čokolada iz Dubaija postala je popularna zahvaljujući bogatom punjenja od pistaća i ukusa poslastice knafe/kunefe Tokom… »
BBC News 14.04.2025
Priča iza čokoladice Can't Get Knafeh of It, koja kombinuje ukuse čokolade, pistaćija i tahinija sa pecivom. Tokom odmora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) prošle nedelje, imala sam samo jednu želju - da se dokopam table „dubaijske čokoladice” koja… »
Južne vesti 14.04.2025
Getty Images Originalna čokolada iz Dubaija postala je popularna zahvaljujući bogatom punjenja od pistaća i ukusa poslastice knafe/kunefe Tokom odmora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) prošle nedelje, imala sam samo jednu želju – da se dokopam… »
NIN 14.04.2025
Tokom odmora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) prošle nedelje, imala sam samo jednu želju - da se dokopam table "dubaijske čokoladice” koja je postala viralna. Ako ste na TikToku, sigurno ste videli tu čokoladicu. Ona je spoj ukusa čokolade, pistaća… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 79 povezanih

Saša Kovačević bez devojke na događaju! Pevač odmah otkrio zašto lepša polovina nije s njim:
Kurir pre 17 minutajoš 40 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 4 satijoš 41 povezana

Saopštenje Zvezde povodom uvredljivih grafita pred zgradom u kojoj živi Nikola Kalinić
Sportski žurnal pre 32 minutajoš 15 povezanih

Pripreme za vojnu paradu paralisale deo Beograda: Vlast protiv blokada, osim kad ona blokira
N1 Info pre 42 minutajoš 23 povezane