Povezane vesti
"Spasli smo zemlju od strašnog cunamija!" Vučević: Zadovoljan sam skupom u Beogradu, ljudima je pao kamen sa srca
Kurir 14.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević komentarisao je ovog jutra centralno okupljanje trodnevnog javnog skupa "Ne damo Srbiju", ali i blokade studenata. - Mi imamo da rešimo pitanje oko Kosova i Metohije, imamo probleme sa… »
Vučević o studentskim blokadama: Sada je stvarno svega dosta
Radio 021 14.04.2025
Premijer u tehničkom mandatu Miloš Vučević ocenio je da su višemesečne studentske blokade postale neizdržive za građane i izrazio nadu da će uskoro biti okončane. Vučević je naglasio da je situacija postala neizdrživa za građane. "Studenti… »
"Mislim da je stvarno dosta svega": Vučević o studentskim blokadama i novom mandataru: "Macut je neiskusan političar, ali…
Blic 14.04.2025
Premijer Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević ocenio je da su višemesečne studentske blokade postale neizdržive za građane i izrazio nadu da će uskoro biti okončane, te da će se život za mesec dana vratiti u normalu. Predsednik Vlade… »
Vučević: Zadovoljan sam skupom u Beogradu, ljudima je pao kamen sa srca
Euronews 14.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da je zadovoljan trodnevnim skupom "Ne damo Srbiju" i ocenio da je na njemu vladala pozitivna energija, dobro raspoloženje i da je ljudima pao kamen sa srca. "Moj prvi utisak… »
Vučević: Zadovoljan sam skupom u Beogradu, ljudima je pao kamen sa srca
Telegraf 14.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da je zadovoljan trodnevnim skupom "Ne damo Srbiju" i ocenio da je na njemu vladala pozitivna energija, dobro raspoloženje i da je ljudima pao kamen sa srca. - Moj prvi utisak… »
Ljudima je pao kamen sa srca, prodisali su Lider SNS Vučević o velikom narodnom skupu: Šest meseci su nam ukrali, Srbija je…
Dnevnik 14.04.2025
Premijer Srbije Miloš Vučević naglasio je za K1 televiziju da je veoma zadovoljan kako je Svenarodni sabor protekao i da su ljudi doneli pozitivnu energiju. On je naveo i da je zvanična procena MUP-a da je na skupu bilo 145.000 ljudi. -Ali, ne mislim… »
Vesti dana »

(Foto): Igor Jurić čestitao 18. rođendan devojčici koju je oteo Malčanski berberin: Objavio fotografiju i uputio joj ove 3 reči
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana