Povezane vesti
"Spasli smo zemlju od strašnog cunamija!" Vučević: Zadovoljan sam skupom u Beogradu, ljudima je pao kamen sa srca
Kurir 14.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević komentarisao je ovog jutra centralno okupljanje trodnevnog javnog skupa "Ne damo Srbiju", ali i blokade studenata. - Mi imamo da rešimo pitanje oko Kosova i Metohije, imamo probleme sa Republikom… »
Vučević o studentskim blokadama: Sada je stvarno svega dosta
Radio 021 14.04.2025
Premijer u tehničkom mandatu Miloš Vučević ocenio je da su višemesečne studentske blokade postale neizdržive za građane i izrazio nadu da će uskoro biti okončane. Vučević je naglasio da je situacija postala neizdrživa za građane. "Studenti su mesecima… »
"Mislim da je stvarno dosta svega": Vučević o studentskim blokadama i novom mandataru: "Macut je neiskusan političar, ali ima…
Blic 14.04.2025
Premijer Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević ocenio je da su višemesečne studentske blokade postale neizdržive za građane i izrazio nadu da će uskoro biti okončane, te da će se život za mesec dana vratiti u normalu. Predsednik Vlade Srbije u… »
Vučević: Zadovoljan sam skupom u Beogradu, ljudima je pao kamen sa srca
Euronews 14.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da je zadovoljan trodnevnim skupom "Ne damo Srbiju" i ocenio da je na njemu vladala pozitivna energija, dobro raspoloženje i da je ljudima pao kamen sa srca. "Moj prvi utisak je… »
Vučević: Zadovoljan sam skupom u Beogradu, ljudima je pao kamen sa srca
Telegraf 14.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević izjavio je danas da je zadovoljan trodnevnim skupom "Ne damo Srbiju" i ocenio da je na njemu vladala pozitivna energija, dobro raspoloženje i da je ljudima pao kamen sa srca. - Moj prvi utisak je… »
Ljudima je pao kamen sa srca, prodisali su Lider SNS Vučević o velikom narodnom skupu: Šest meseci su nam ukrali, Srbija je…
Dnevnik 14.04.2025
Premijer Srbije Miloš Vučević naglasio je za K1 televiziju da je veoma zadovoljan kako je Svenarodni sabor protekao i da su ljudi doneli pozitivnu energiju. On je naveo i da je zvanična procena MUP-a da je na skupu bilo 145.000 ljudi. -Ali, ne mislim da… »
Vesti dana »
Remi u Kruševcu: Napredak golom u nadoknadi vremena do boda protiv Spartaka
Kurir pre 1 minutjoš 37 povezanih
Sve gori na Bliskom istoku, oborena moćna američka letilica Broje se mrtvi u Izraelu i Emiratima, gust dim iznad luke u Dubaiju (foto/video)
Večernje novosti pre 11 minutajoš 55 povezanih
Teheran pokrenuo nove napade nakon smrti Hamneija, na meti Emirati, poginula tri američka vojnika, potopljen iranski brod
Nova pre 46 minutajoš 102 povezane
(Mapa) Totalni kolaps na Bliskom istoku: Hiljade letova otkazano zbog napada na Iran i zatvaranja vazdušnog prostora
Mondo pre 5 satijoš 31 povezana
Vremenska prognoza za ponedeljak 2. mart 2026: Sutra pretežno oblačno i suvo
Serbian News Media pre 4 satijoš 30 povezanih