Повезане вести
"Видео сам да се људи изнад мене распадају": Преживели у пожару у Кочанима уживо показао ране (Узнемирујући видео)
Мондо 14.04.2025
Језива исповест преживелог у пожару у Кочанима, Један од повређених у пожару у дискотеци Пулс у Кочанима, Јорданчо Ефтимов, на снимку уживо показао је своје ране, објашњавајуц́и застрашујуц́и доживљај трагичне ноц́и. "Нисам… »
(Узнемирујући видео): Дечко који је преживео пожар у Кочанима на камери уживо показао своје ране: "Био сам затрпан људима…
Блиц 14.04.2025
Мушкарац који је повређен у пожару у дискотеци Пулс у Кочанима, Јорданчо Ефтимов, на снимку уживо показао је своје ране, објашњавајући застрашујући доживљај трагичне ноћи. - Нисам много изгорео јер сам био затрпан људима… »
(Узнемирујући видео): Дечко који је преживео пожар у Кочанима на камери уживо показао своје ране: "Био сам затрпан људима…
Блиц 14.04.2025
Мушкарац који је повређен у пожару у дискотеци Пулс у Кочанима, Јорданчо Ефтимов, на снимку уживо показао је своје ране, објашњавајући застрашујући доживљај трагичне ноћи. - Нисам много изгорео јер сам био затрпан људима… »
Дечко који је преживео пожар у Кочанима на снимку уживо показао своје ране: "Лежали су преко мене"
Телеграф 14.04.2025
Један од повређених у пожару у дискотеци Пулс у Кочанима, Јорданчо Ефтимов, на снимку уживо показао је своје ране, објашњавајуц́и застрашујуц́и доживљај трагичне ноц́и. „Нисам много изгорео јер сам био затрпан људима, нисам… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 55 минутајош 40 повезаних

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 1 сатјош 32 повезане

Мушкарац који је провоцирао ухапшене пољопривреднике у Новом Саду раније сломио зуб ауто-превознику Јаћимовићу и претио Дијани Хрки
Нова пре 40 минутајош 8 повезаних