Povezane vesti

"Video sam da se ljudi iznad mene raspadaju": Preživeli u požaru u Kočanima uživo pokazao rane (Uznemirujući video)

"Video sam da se ljudi iznad mene raspadaju": Preživeli u požaru u Kočanima uživo pokazao rane (Uznemirujući video)

Mondo 14.04.2025
Jeziva ispovest preživelog u požaru u Kočanima, Jedan od povređenih u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. "Nisam mnogo izgoreo jer sam bio… »
(Uznemirujući video): Dečko koji je preživeo požar u Kočanima na kameri uživo pokazao svoje rane: "Bio sam zatrpan ljudima…

(Uznemirujući video): Dečko koji je preživeo požar u Kočanima na kameri uživo pokazao svoje rane: "Bio sam zatrpan ljudima…

Blic 14.04.2025
Muškarac koji je povređen u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. - Nisam mnogo izgoreo jer sam bio zatrpan ljudima, nisam siguran da li su bili… »

Blic 14.04.2025
Muškarac koji je povređen u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. - Nisam mnogo izgoreo jer sam bio zatrpan ljudima, nisam siguran da li su bili… »
Dečko koji je preživeo požar u Kočanima na snimku uživo pokazao svoje rane: "Ležali su preko mene"

Dečko koji je preživeo požar u Kočanima na snimku uživo pokazao svoje rane: "Ležali su preko mene"

Telegraf 14.04.2025
Jedan od povređenih u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. „Nisam mnogo izgoreo jer sam bio zatrpan ljudima, nisam siguran da li su bili živi… »

Vesti dana »