Povezane vesti
(Uznemirujući video): Dečko koji je preživeo požar u Kočanima na kameri uživo pokazao svoje rane: "Bio sam zatrpan ljudima…
Blic 14.04.2025
Muškarac koji je povređen u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. - Nisam mnogo izgoreo jer sam bio zatrpan ljudima, nisam siguran da li su bili… »
Dečko koji je preživeo požar u Kočanima na snimku uživo pokazao svoje rane: "Ležali su preko mene"
Telegraf 14.04.2025
Jedan od povređenih u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. „Nisam mnogo izgoreo jer sam bio zatrpan ljudima, nisam siguran da li su bili živi… »
Vesti dana »
Biciklistička tura „Čuvari Ustava“ u organizaciji Studentske liste završena u Kragujevcu
RTK pre 3 satajoš 26 povezanih
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 11 satijoš 9 povezanih
Vang Ji: Poseta Sija Vašingtonu donela novi napredak u odnosima između Kine i SAD
Euronews pre 1 danjoš 35 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Insajder pre 7 satijoš 27 povezanih
Stravična eksplozija sravnila zgradu nadomak Akropolja: pronađena tela 6 žrtava, sumnja se da je ovo uzrok tragedije
Mondo pre 8 satijoš 31 povezana