Povezane vesti
"Video sam da se ljudi iznad mene raspadaju": Preživeli u požaru u Kočanima uživo pokazao rane (Uznemirujući video)
Mondo 14.04.2025
Jeziva ispovest preživelog u požaru u Kočanima, Jedan od povređenih u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. "Nisam mnogo izgoreo jer sam bio… »
(Uznemirujući video): Dečko koji je preživeo požar u Kočanima na kameri uživo pokazao svoje rane: "Bio sam zatrpan ljudima…
Blic 14.04.2025
Muškarac koji je povređen u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. - Nisam mnogo izgoreo jer sam bio zatrpan ljudima, nisam siguran da li su bili… »
(Uznemirujući video): Dečko koji je preživeo požar u Kočanima na kameri uživo pokazao svoje rane: "Bio sam zatrpan ljudima…
Blic 14.04.2025
Muškarac koji je povređen u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. - Nisam mnogo izgoreo jer sam bio zatrpan ljudima, nisam siguran da li su bili… »
Dečko koji je preživeo požar u Kočanima na snimku uživo pokazao svoje rane: "Ležali su preko mene"
Telegraf 14.04.2025
Jedan od povređenih u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. „Nisam mnogo izgoreo jer sam bio zatrpan ljudima, nisam siguran da li su bili živi… »
Vesti dana »

Promenljivo oblačno, popodne razvedravanje, temperatura do 29 stepeni
RTV pre 47 minutajoš 6 povezanih

Danas je 220 godina od bitke na Ivankovcu, velike srpske pobede
Telegraf pre 22 minutajoš 5 povezanih

Protest zbog hapšenja u Nišu – studenti privedeni, pa pušteni posle više sati, šetnja do SNS-a uz brojne snage policije
Južne vesti pre 6 satijoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Kijev: Rusija noćas napadala Ukrajinu dronovima i raketama, ima povređenih
RTV pre 7 minutajoš 2 povezane