Povezane vesti
(Uznemirujući video) "nisam mnogo izgoreo, jer sam bio zatrpan ljudima" Bolna ispovest preživelog u požaru u Kočanima…
Dnevnik 14.04.2025
Mladić koji je povređen u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. - Nisam mnogo izgoreo jer sam bio zatrpan ljudima, nisam siguran da li su bili… »
Uznemirujući snimak +18: Jordančo pokazao svoje rane iz nezapamćene tragedije u Kočanima, ljudi plaču od njegovih opisa: Bio…
Kurir 14.04.2025
Mladić koji je povređen u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. - Nisam mnogo izgoreo jer sam bio zatrpan ljudima, nisam siguran da li su bili… »
Vesti dana »
Medicinski fakultet: Okupljeni ispred Dekanata ugrožavali bezbednost članova izbornog procesa, neodgovorni pojedinci nisu spremni da ispoštuju demokratske procese
N1 Info pre 4 minutajoš 27 povezanih
Prva izjava supruge Marka Bulata nakon što ga je prijavila za nasilje
Nova pre 19 minutajoš 34 povezane
Iran i SAD blizu dogovora o kraju rata? Nakon blokada Ormuza sprema se vojna misija Starmera, Makrona i 40 saveznika; Tramp se nada istorijskom danu za Liban
Kurir pre 54 minutajoš 43 povezane
Kopredsednici Evropske zelene partije: Vreme je za slobodne i poštene izbore u Srbiji
Beta pre 24 minutajoš 22 povezane