Povezane vesti
(Uznemirujući video) "nisam mnogo izgoreo, jer sam bio zatrpan ljudima" Bolna ispovest preživelog u požaru u Kočanima…
Dnevnik 14.04.2025
Mladić koji je povređen u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. - Nisam mnogo izgoreo jer sam bio zatrpan ljudima, nisam siguran da li su bili… »
Uznemirujući snimak +18: Jordančo pokazao svoje rane iz nezapamćene tragedije u Kočanima, ljudi plaču od njegovih opisa: Bio…
Kurir 14.04.2025
Mladić koji je povređen u požaru u diskoteci Puls u Kočanima, Jordančo Eftimov, na snimku uživo pokazao je svoje rane, objašnjavajući zastrašujući doživljaj tragične noći. - Nisam mnogo izgoreo jer sam bio zatrpan ljudima, nisam siguran da li su bili… »
Vesti dana »
Vens: SAD traže objavljivanje teksta sporazuma sa Iranom već danas
Politika pre 2 satajoš 31 povezana
Ministar prosvete: Poslednji dan završnog ispita protekao u najboljem redu, bez nepravilnosti
Serbian News Media pre 2 satajoš 62 povezane
Ziđin Koper se oglasio povodom odluke američke carine o zadržavanju isporuka bakra
Insajder pre 39 minutajoš 14 povezanih
Nove izmene Mrdićevih zakona: Da li ih je Venecijanska komisija popravila
NIN pre 4 minutajoš 44 povezane
Uhapšen Aranđelovčanin sa 35.000 evra, kokainom, heroinom i vozilom za koje se sumnja da je stečeno prodajom narkotika
Danas pre 3 satajoš 29 povezanih