Povezane vesti

Luna i Marko odabrali ime za sina: Starinsko je, ali prelepo, tako se zovu deca ovih poznatih ličnosti

Luna i Marko odabrali ime za sina: Starinsko je, ali prelepo, tako se zovu deca ovih poznatih ličnosti

Svet & Skandal 14.04.2025
Sin Lune i Marka dobiće veoma često ime Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u skladnom braku već nekoliko godina, koji su dodatno ulepšale ćerkice Mia i Lana. No, pored svega toga mnogi im često govore da bi sin Lune i Marka bio kruna na svu njihovu… »
Luna Đogani otkrila ime trećeg deteta! Svi iščekuju dečaka, a ona otkrila sve detalje, pa progovorila i o usvajanju deteta…

Luna Đogani otkrila ime trećeg deteta! Svi iščekuju dečaka, a ona otkrila sve detalje, pa progovorila i o usvajanju deteta…

Kurir 14.04.2025
Luna Đogani sa suprugom Markom Miljkovićem ima dve ćerke, a sada je u svom podkastu progovorila o novoj trudnoći. - Često me pitaju kad će Luka, to je sin. Iskreno, trenutno nisam spremna da imam još jedno dete, jer imam dvoje male dece i one me jako… »
Luna Đogani progovorila o trudnoći: Odabrala je ime za sina: "Treba biti posvećen roditelj"

Luna Đogani progovorila o trudnoći: Odabrala je ime za sina: "Treba biti posvećen roditelj"

Blic 14.04.2025
Luna Đogani sa suprugom Markom Miljkovićem ima dve ćerke, a sada je progovorila o novoj trudnoći. - Često me pitaju kad će Luka, to je sin. Iskreno, trenutno nisam spremna da imam još jedno dete, jer imam dvoje male dece i one me jako trebaju, svaka na… »

Vesti dana »