Povezane vesti
Šta je krivično delo izazivanje panike i može li se zloupotrebiti
Danas 14.04.2025
Praćenje vremenske prognoze mi je hobi. Ali kada sam htela na društvenoj mreži da objavim da će za vikend duvati jak, olujni, vetar praćen kišom, drugarica me je opomenula i rekla da to ne radim. „Hoćeš da te privedu zbog širenja panike. „Znaš li da… »
Radio 021 14.04.2025
Od bivših jugoslovenskih republika, ovo krivično delo imaju još samo Srbija i Crna Gora, dok u većini evropskih država ono ne postoji. Fonet Sa jednog od ranijih protesta u Novom Sadu (arhivska fotografija) Praćenje vremenske prognoze mi je hobi. Ali… »
NIN 14.04.2025
Praćenje vremenske prognoze mi je hobi. Ali kada sam htela na društvenoj mreži da objavim da će za vikend duvati jak, olujni, vetar praćen kišom, drugarica me je opomenula i rekla da to ne radim. "Hoćeš da te privedu zbog širenja panike. "Znaš li da… »
Južne vesti 14.04.2025
Fonet Sa jednog od ranijih protesta u Novom Sadu (arhivska fotografija) Praćenje vremenske prognoze mi je hobi. Ali kada sam htela na društvenoj mreži da objavim da će za vikend duvati jak, olujni, vetar praćen kišom, drugarica me je opomenula i rekla da… »
Vesti dana »
RHMZ: Oprez svim učesnicima u saobraćaju zbog snega, ledene kiše i poledice
N1 Info pre 1 satjoš 41 povezana
Iz Moskve počeli da stižu odgovori Trampu na zaplenu ruskog broda: "Ne ometajte povratak posade!" "Taj čin se može smatrati invazijom na Rusiju!"
Kurir pre 2 satajoš 112 povezane
Hitno upozorenje RHMZ-a! Vreme je veoma opasno! Ove delove zemlje zavejaće sneg, evo gde će padati ledena kiša
Telegraf pre 5 satijoš 34 povezane
OPREZ: Ovako izgleda ledena kiša, koja od ulica i trotoara pravi klizalište
Rešetka pre 3 satajoš 40 povezanih