Povezane vesti
Šta je krivično delo izazivanje panike i može li se zloupotrebiti
Danas 14.04.2025
Praćenje vremenske prognoze mi je hobi. Ali kada sam htela na društvenoj mreži da objavim da će za vikend duvati jak, olujni, vetar praćen kišom, drugarica me je opomenula i rekla da to ne radim. „Hoćeš da te privedu zbog širenja panike. „Znaš li da… »
Radio 021 14.04.2025
Od bivših jugoslovenskih republika, ovo krivično delo imaju još samo Srbija i Crna Gora, dok u većini evropskih država ono ne postoji. Fonet Sa jednog od ranijih protesta u Novom Sadu (arhivska fotografija) Praćenje vremenske prognoze mi je hobi. Ali… »
NIN 14.04.2025
Praćenje vremenske prognoze mi je hobi. Ali kada sam htela na društvenoj mreži da objavim da će za vikend duvati jak, olujni, vetar praćen kišom, drugarica me je opomenula i rekla da to ne radim. "Hoćeš da te privedu zbog širenja panike. "Znaš li da… »
Južne vesti 14.04.2025
Fonet Sa jednog od ranijih protesta u Novom Sadu (arhivska fotografija) Praćenje vremenske prognoze mi je hobi. Ali kada sam htela na društvenoj mreži da objavim da će za vikend duvati jak, olujni, vetar praćen kišom, drugarica me je opomenula i rekla da… »
Vesti dana »

Posle oblačnog jutra, stiže razvedravanje: U Srbiji danas do 29 stepeni
Euronews pre 56 minutajoš 16 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 47 minutajoš 14 povezanih

Masovni ukrajinski napad na Rusiju: Na meti i Moskva, poslato desetine dronova, požar u luci
Telegraf pre 36 minutajoš 11 povezanih

Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
Nova pre 42 minutajoš 1 povezana