Povezane vesti
Šta je krivično delo izazivanje panike i može li se zloupotrebiti
Danas 14.04.2025
Praćenje vremenske prognoze mi je hobi. Ali kada sam htela na društvenoj mreži da objavim da će za vikend duvati jak, olujni, vetar praćen kišom, drugarica me je opomenula i rekla da to ne radim. „Hoćeš da te privedu zbog širenja panike… »
Radio 021 14.04.2025
Od bivših jugoslovenskih republika, ovo krivično delo imaju još samo Srbija i Crna Gora, dok u većini evropskih država ono ne postoji. Fonet Sa jednog od ranijih protesta u Novom Sadu (arhivska fotografija) Praćenje vremenske prognoze mi je hobi… »
NIN 14.04.2025
Praćenje vremenske prognoze mi je hobi. Ali kada sam htela na društvenoj mreži da objavim da će za vikend duvati jak, olujni, vetar praćen kišom, drugarica me je opomenula i rekla da to ne radim. "Hoćeš da te privedu zbog širenja panike. "Znaš… »
Južne vesti 14.04.2025
Fonet Sa jednog od ranijih protesta u Novom Sadu (arhivska fotografija) Praćenje vremenske prognoze mi je hobi. Ali kada sam htela na društvenoj mreži da objavim da će za vikend duvati jak, olujni, vetar praćen kišom, drugarica me je opomenula i… »
Vesti dana »

Opozicione stranke o „Jadru“: EU podržava propali projekat koji se u Srbiji neće desiti, većina građana je protiv iskopavanja
Danas pre 20 minutajoš 43 povezane

Narodni pokret Srbije: Da EK povuče odluku o projektu Jadar u Srbiji kao strateškom
Novi magazin pre 45 minutajoš 15 povezanih

Istraživanje TS: Loše stanje stručnosti i transparentnosti u radu javnih preduzeća
Danas pre 3 satajoš 14 povezanih

Uhapšen muškarac koji je na koncertu Beogradskog sindikata gađao okupljene kesama sa farbom
N1 Info pre 4 satijoš 17 povezanih