Повезане вести

"Скуп "Не дамо Србију" означава крај петомесечног терора" Брнабић: Србија није земља насиља, Србија никада није била земља…

"Скуп "Не дамо Србију" означава крај петомесечног терора" Брнабић: Србија није земља насиља, Србија никада није била земља…

Курир 14.04.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је данас да свенародни скуп "Не дамо Србију" означава крај петомесечног терора и да се осетило да су се људи ослободили страха. "Била сам тамо међу народом, тако да сам видела… »
"Ћаци не скаче када му кажете скачи. Блокадери, скачу. Ћаци мисле својом главом": Ана Брнабић и о "паду прве блокаде"

"Ћаци не скаче када му кажете скачи. Блокадери, скачу. Ћаци мисле својом главом": Ана Брнабић и о "паду прве блокаде"

Блиц 14.04.2025
- Ћаци не скаче када му кажете скачи. Блокадери, нажалост, али зато их је све мање, скачу. Кад год им неко каже да скоче, они скоче. Ћаци мисле својом главом. Ћаци иза својих ставова стоје својим именом и презименом. Пленумаши… »
Брнабић: Скуп "Не дамо Србију" означава крај петомесечног терора

Брнабић: Скуп "Не дамо Србију" означава крај петомесечног терора

Еуроневс 14.04.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је данас да скуп "Не дамо Србију" означава крај петомесечног терора и да се осетило да су се људи ослободили страха. "Била сам тамо међу народом, тако да сам видела да сви деле… »

Вести дана »