Povezane vesti
Pobegli iz grada i stvorili svoj raj: Brusojevići poklonili deci magarca, pa razvili unosan biznis
Blic 14.04.2025
Uzgoj magaraca i proizvodnja magarećeg mleka sve je prisutnija u Bosni i Hercegovini. Jedna takva farma, nazvana "Mini farmica", nalazi se podno planine Motajice. Porodica Brusojević, Marina i Damjan, prošle godine je na imanju nadomak Srpca, na granici… »
Pobegli iz grada, pa stvorili raj: Brusojevići poklonili deci magarca, pa razvili biznis
Telegraf 14.04.2025
Uzgoj magaraca i proizvodnja magarećeg mleka sve je prisutnija u Bosni i Hercegovini. Jedna takva farma, nazvana "Mini farmica", nalazi se podno planine Motajice. Porodica Brusojević, Marina i Damjan, prošle godine je na imanju nadomak Srpca, na granici… »
Vesti dana »

Marija Vasić: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle sedam meseci
N1 Info pre 1 satjoš 48 povezanih

Georgiev: Pevaće Vučić Ursuli - "I kad me svi zaborave, nemoj ti, ruku pruži mi"
N1 Info pre 51 minutajoš 50 povezanih

Putin se sastao sa sirijskim predsednikom: Razgovarali o sudbini Asada, traži se izručenje
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane

Transrodna osoba A. K. osumnjičena za ucenu Vujadina Savića: Mladen Mijatović otkrio detalje slučaja, umešala se i Karleuša
Svet & Skandal pre 1 satjoš 36 povezanih