Povezane vesti
Pevač ima tri stana u gradu i dve kuće na selu: Obezbedio na vreme, a ne izbija iz porodične kuće - opasana zidinama (foto)
Kurir 14.04.2025
Pevač Darko Lazić je nekoliko puta govorio o tome koliko je novca potrošio na poroke, a malo ko zna da je sebe obezbedio na vreme. Naime, Darko u Beogradu ima tri stana, a u selu Brestač porodičnu kuću, pored koje je izgradio još jednu, ali nisu još uvek… »
Dve kuće opasane zidinama: Pevač (33) ima tri stana u Beogradu, a pored porodične kuće dozidao još jednu
Mondo 14.04.2025
Pevač Darko Lazić priznao da se na vreme obezbedio. Pevač Darko Lazić u Beogradu ima tri stana, a u selu Brestač porodičnu kuću, pored koje je izgradio još jednu, ali nisu još uvek završeni svi radovi. Darko je govorio javno o tome koliko nekretnina ima… »
Naš pevač (33) ima tri stana i dve kuće: Obezbedio se na vreme, ali najviše voli selo: "Tu mi je cela porodica"
Blic 14.04.2025
Pevač Darko Lazić je nekoliko puta govorio o tome koliko je novca potrošio na poroke, a malo ko zna da je sebe obezbedio na vreme. Naime, Darko u Beogradu ima tri stana, a u selu Brestač porodičnu kuću, pored koje je izgradio još jednu, ali nisu još uvek… »
Vesti dana »

Mićin za Euronews: Policija je ispred Sajma, siguran sam da će adekvatno reagovati kako bi se sproveli ispiti na Pravnom
Euronews pre 58 minutajoš 26 povezanih

Profesorka VIŠER-a: Predsednica Akademije i nekoliko profesora izbacili studente iz zgrade
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

VJT u Beogradu ne postupa ni u jednom predmetu u vezi sa padom nadstrešnice, ali su ovlastili TOK da ispita izjavu da je u pitanju bio terorizam
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 31 povezana

Đedović Handanović: Srbija razmatra dve opcije za razvoj nuklearne energije
Beta pre 8 minutajoš 22 povezane