Povezane vesti
Sledeći sastanak SAD i Irana u Rimu, potvrdila Italija
Slobodna Evropa 14.04.2025
Sledeća runda nuklearnih pregovora između Sjedinjenih Američkih Država i Irana biće održana u subotu u Rimu, potvrdio je italijanski ministar spoljnih poslova Antonio Tajani. Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči i američki izaslanik za Bliski… »
Tramp: Odluka o Iranu veoma brzo
Vesti online 14.04.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da očekuje da će doneti odluku o Iranu veoma brzo, nakon što su te dve zemlje održale razgovore u Omanu u subotu. “Susreo sam se sa savetnicima u vezi sa Iranom. Očekujem da ćemo doneti odluku… »
"Desiće se vrlo brzo": Tramp se oglasio o pregovorima koji su u toku, uskoro pada sudbonosna odluka?!
Blic 14.04.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da očekuje da će doneti odluku o Iranu veoma brzo, nakon što su te dve zemlje održale razgovore u Omanu u subotu. - Susreo sam se sa savetnicima u vezi sa Iranom. Očekujem da ćemo doneti… »
Tramp: Očekujem da ćemo uskoro doneti odluku o Iranu
Euronews 14.04.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da očekuje da će doneti odluku o Iranu veoma brzo, nakon što su te dve zemlje održale razgovore u Omanu u subotu. "Susreo sam se sa savetnicima u vezi sa Iranom. Očekujem da ćemo doneti odluku… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 39 povezanih

Haos zbog netanjahuovog plana za okupaciju Gaze: "Svi će završiti u mašini za mlevenje mesa!" Porodice talaca pobesnele: "Želi ih mrtve"
Kurir pre 35 minutajoš 39 povezanih

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
BBC News pre 40 minutajoš 32 povezane

Tužiteljka traži proterivanje Igora Popovića sa Kosova i Metohije i zabrana ulaska na dve godine
Nova pre 35 minutajoš 13 povezanih

Predstavnik Rusije u Savetu bezbednsoti UN: Krivično gonjenje Dodika preti stabilnosti BiH
Beta pre 35 minutajoš 14 povezanih