Povezane vesti
Sledeći sastanak SAD i Irana u Rimu, potvrdila Italija
Slobodna Evropa pre 16 dana
Sledeća runda nuklearnih pregovora između Sjedinjenih Američkih Država i Irana biće održana u subotu u Rimu, potvrdio je italijanski ministar spoljnih poslova Antonio Tajani. Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči i američki izaslanik za… »
Tramp: Odluka o Iranu veoma brzo
Vesti online pre 16 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da očekuje da će doneti odluku o Iranu veoma brzo, nakon što su te dve zemlje održale razgovore u Omanu u subotu. “Susreo sam se sa savetnicima u vezi sa Iranom. Očekujem da ćemo… »
"Desiće se vrlo brzo": Tramp se oglasio o pregovorima koji su u toku, uskoro pada sudbonosna odluka?!
Blic pre 16 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da očekuje da će doneti odluku o Iranu veoma brzo, nakon što su te dve zemlje održale razgovore u Omanu u subotu. - Susreo sam se sa savetnicima u vezi sa Iranom. Očekujem da ćemo… »
Tramp: Očekujem da ćemo uskoro doneti odluku o Iranu
Euronews pre 16 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da očekuje da će doneti odluku o Iranu veoma brzo, nakon što su te dve zemlje održale razgovore u Omanu u subotu. "Susreo sam se sa savetnicima u vezi sa Iranom. Očekujem da ćemo doneti… »
Vesti dana »

Marta Kos u Novom Sadu odala poštu stradalima u padu nadstrešnice
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 25 povezanih

"Relativno": Završen sastanak premijera Macuta i rektora Đokića: Održan u zgradi Vlade Srbije, razgovorima prisustvovali i predstavnici Univerziteta
Blic pre 0 minutajoš 10 povezanih

(BLOG) Studenti danas trče do Beča: Očekuje ih „epohalan“ doček, nastavlja se put ka Novom Sadu
N1 Info pre 0 minutajoš 28 povezanih

Prvo se svađao pa nasrnuo na policajca na dužnosti: Uhapšen muškarac iz Zemuna
Kurir pre 35 minutajoš 23 povezane