Повезане вести

Следећи састанак САД и Ирана у Риму, потврдила Италија

Следећи састанак САД и Ирана у Риму, потврдила Италија

Слободна Европа 14.04.2025
Следећа рунда нуклеарних преговора између Сједињених Америчких Држава и Ирана биће одржана у суботу у Риму, потврдио је италијански министар спољних послова Антонио Тајани. Ирански министар спољних послова Абас Арагчи и… »
Трамп: Одлука о Ирану веома брзо

Трамп: Одлука о Ирану веома брзо

Вести онлине 14.04.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп рекао је да очекује да ће донети одлуку о Ирану веома брзо, након што су те две земље одржале разговоре у Оману у суботу. “Сусрео сам се са саветницима у вези са Ираном… »
"Десиће се врло брзо": Трамп се огласио о преговорима који су у току, ускоро пада судбоносна одлука?!

"Десиће се врло брзо": Трамп се огласио о преговорима који су у току, ускоро пада судбоносна одлука?!

Блиц 14.04.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп рекао је да очекује да ће донети одлуку о Ирану веома брзо, након што су те две земље одржале разговоре у Оману у суботу. - Сусрео сам се са саветницима у вези са Ираном… »
Трамп: Очекујем да ћемо ускоро донети одлуку о Ирану

Трамп: Очекујем да ћемо ускоро донети одлуку о Ирану

Еуроневс 14.04.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп рекао је да очекује да ће донети одлуку о Ирану веома брзо, након што су те две земље одржале разговоре у Оману у суботу. "Сусрео сам се са саветницима у вези са Ираном… »

Вести дана »