Povezane vesti
„Bilo je užasno i stresno. Svet mi se srušio preko noći“: Kiki Lesendrić otkrio zašto nije mogao da dobije drugo dete
Nova 14.04.2025
Muzičar i frontmen grupe "Piloti", Kiki Lesandrić godinama je na muzičkoj sceni, ali o svom privatnom životu veoma retko govori. On je više od tri decenije u ljubavi sa svojom suprugom, sa kojom je dobio sina Đorđa. Njihova ljubav je od tada nailazila i… »
"Kad vidiš biće od 100 grama…” Sin Kikija Lesandrića dobio najtežu bitku, pevač samo jednom govorio o tome
Mondo 14.04.2025
Frontmen grupe Piloti, Kiki Lesandrić, više od tri decenije je u braku sa suprugom sa kojom ima sina Đorđa. Pevač Kiki Lesandrić je jednom prilikom otkrio da je njegov privatni život trpeo zbog karijere, i priznao da žali što nije dobio drugo dete… »
"Kada vidiš biće koje ima 100 grama..." Sin Kikija Lesandrića je po rođenju dobio najtežu bitku, pevač samo jednom govorio o…
Kurir 14.04.2025
Frontmen grupe "Piloti", Kiki Lesandrić, više od tri decenije je u braku sa suprugom sa kojom ima sina Đorđa. Kikijeva karijera je išla samo uzlaznom putanjom, ali je njegov priuvatni život zbog toga trbeo jer je to iziskivalo da se često sele i putuju… »
"Svet mi se raspao preko noći": Kiki Lesandrić otkrio zbog čega nisu mogli da dobiju drugo dete: "To je bilo užasno i stresno"…
Blic 14.04.2025
Muzičar i frontmen grupe "Piloti", Kiki Lesandrić godinama je na muzičkoj sceni, ali o svom privatnom životu veoma retko govori. On je više od tri decenije u ljubavi sa svojom suprugom, sa kojom je dobio sina Đorđa. Njihova ljubav je od tada nailazila i… »
Vesti dana »

Blokada magistrale, bajkeri, protest: Objavljene tačne lokacije velikog okupljanja u Užicu (foto)
Pravda pre 1 satjoš 27 povezanih

(Video) "more, imam pištolj, ubiću: Te!" Sestra monstruma iz Prilepa i njena snaja zapomagale da ih pusti u kuću, on ubio sestrića i njegovog sina Milana (13): Komšije otkrile stravične detalje zločina
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih

Viši sud u Novom Sadu vratio predmet tužilaštvu, omogućen nastavak istrage o padu nadstrešnice
NIN pre 52 minutajoš 15 povezanih

Danas opet kuvanje, biće i do +37! Zna se kad će nova tura kiše (foto)
Alo pre 22 minutajoš 20 povezanih

Stanje na graničnim prelazima Srbije i Severne Makedonije tokom letnje turističke sezone
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 15 povezanih