Povezane vesti
Mercedes nije kao Ferari: Hamiltonu fali još (malo) vremena
Sport klub 14.04.2025
Luis Hamilotn još se navikava na novi bolid Ferarija, a rezultati bivaju sve bolji. Ipak, mora da prođe još vremena da bi se sedmostruki svetski šampion potpuno sjedinio sa novim bolidom. Posle 12 godina provedenih u Mercedesu, Hamilton je promenio… »
"Potrebno mi je još malo vremena": Hamilton ne može da se uklopi u Ferari
Večernje novosti 14.04.2025
Luis Hamilotn još se navikava na novi bolid Ferarija, a rezultati bivaju sve bolji. Ipak, mora da prođe još vremena da bi se sedmostruki svetski šampion potpuno sjedinio sa novim bolidom. Foto: Profimedia Posle 12 godina provedenih u Mercedesu, Hamilton… »
Hamilton "procvetao" u Bahreinu, šta možemo očekivati dalje?
Sportske.net 14.04.2025
Vozač Ferarija Luis Hamilton rekao je da veruje da je u trci Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina shvatio kako njegov bolid "voli da vozi". "Toliko dugo sam vozio određenim stilom i na određeni način u jednom timu, a sada sam prešao na drugi automobil i… »
Hamilton tek u Bahreinu shvatio bolid „ferarija”
Sportski žurnal 14.04.2025
„Sad kočim motorom, što nikad nisam radio prethodnih godina”. Vozač Ferarija Luis Hamilton veruje da je u trci Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina shvatio kako njegov bolid „voli da vozi”. - Toliko dugo sam vozio određenim stilom i na određeni način u… »
Hamilton: "Shvatio sam"
B92 14.04.2025
Luis Hamilton, vozač Ferarija u Formuli 1, motivisan je nakon trke za VN Bahreina. Vozač Meklarena Oskar Pjastri imao je fenomenalan vikend u Bahreinu i nakon osvojene pol pozicije u kvalifikacijama uspeo je da pobedi u glavnoj trci u nedelju. Iza sebe… »
F1 ne može bez drame VIDEO
B92 14.04.2025
Nakon trke za VN Bahreina u nedelju ima dosta "bure" u javnosti. Vozač Meklarena Oskar Pjastri imao je fenomenalan vikend u Bahreinu i nakon osvojene pol pozicije u kvalifikacijama uspeo je da pobedi u glavnoj trci u nedelju. Iza sebe je ostavio Džordža… »
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad Evropom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Studenti i građani se okupili u Nišu: Obeležavaju šest meseci blokade tehničkih fakulteta (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv Slavka Simića zbog incidenta tokom protesta u Leposaviću
Blic pre 2 satajoš 1 povezana