Повезане вести

Мерцедес није као Ферари: Хамилтону фали још (мало) времена

Мерцедес није као Ферари: Хамилтону фали још (мало) времена

Спорт клуб 14.04.2025
Луис Хамилотн још се навикава на нови болид Ферарија, а резултати бивају све бољи. Ипак, мора да прође још времена да би се седмоструки светски шампион потпуно сјединио са новим болидом. После 12 година проведених у Мерцедесу… »
"Потребно ми је још мало времена": Хамилтон не може да се уклопи у Ферари

"Потребно ми је још мало времена": Хамилтон не може да се уклопи у Ферари

Вечерње новости 14.04.2025
Луис Хамилотн још се навикава на нови болид Ферарија, а резултати бивају све бољи. Ипак, мора да прође још времена да би се седмоструки светски шампион потпуно сјединио са новим болидом. Фото: Профимедиа После 12 година… »
Хамилтон "процветао" у Бахреину, шта можемо очекивати даље?

Хамилтон "процветао" у Бахреину, шта можемо очекивати даље?

Спортске.нет 14.04.2025
Возач Ферарија Луис Хамилтон рекао је да верује да је у трци Формуле 1 за Велику награду Бахреина схватио како његов болид "воли да вози". "Толико дуго сам возио одређеним стилом и на одређени начин у једном тиму, а сада сам… »
Хамилтон тек у Бахреину схватио болид „ферарија”

Хамилтон тек у Бахреину схватио болид „ферарија”

Спортски журнал 14.04.2025
„Сад кочим мотором, што никад нисам радио претходних година”. Возач Ферарија Луис Хамилтон верује да је у трци Формуле 1 за Велику награду Бахреина схватио како његов болид „воли да вози”. - Толико дуго сам возио одређеним… »
Хамилтон: "Схватио сам"

Хамилтон: "Схватио сам"

Б92 14.04.2025
Луис Хамилтон, возач Ферарија у Формули 1, мотивисан је након трке за ВН Бахреина. Возач Мекларена Оскар Пјастри имао је феноменалан викенд у Бахреину и након освојене пол позиције у квалификацијама успео је да победи у главној… »
Ф1 не може без драме ВИДЕО

Ф1 не може без драме ВИДЕО

Б92 14.04.2025
Након трке за ВН Бахреина у недељу има доста "буре" у јавности. Возач Мекларена Оскар Пјастри имао је феноменалан викенд у Бахреину и након освојене пол позиције у квалификацијама успео је да победи у главној трци у недељу. Иза… »

Вести дана »