Povezane vesti
Zelenski razočaran: Nešto se promenilo u odnosu SAD prema Rusiji
Sputnik 14.04.2025
U administraciji Sjedinjenih Američkih Država dogodila se „promena u tonu“ i „promena u realnosti“ u stranu Rusije, izjavio je predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski tokom intervjua reporteru Si-Bi-Es-a Skotu Peliju u programu „60 minuta“. Prema njegovim… »
Zelenski pozvao Trampa u Ukrajinu: Vi mislite da razumete šta se ovde dešava, dođite pa vidite!
Alo 14.04.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski dao je intervju za televizijsku emisiju CBS ''60 minuta'', tokom kojeg je pozvao američkog lidera Donalda Trampa da poseti njegovu zemlju. "Želimo da dođete, a ja mislim da treba da dođete i vidite. Vi mislite da… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 16. oktobar 2025: Danas jutro hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 5 satijoš 4 povezane

Skupština nastavlja rad — poslanici razmatraju amandmane na izmene Zakona o Ekspu
RTS pre 3 minutajoš 1 povezana

"Pretpostavljamo da tamo ima pametnih ljudi": Lavrov: Isporuka "Tomahavka" Ukrajini nanela bi kolosalnu štetu odnosima Rusije i SAD
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Slovački premijer Fico: Ne zanimaju me nove sankcije Rusiji dok EU ne reši svoje ekonomske probleme
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana

Rajaner smanjio kapacite ka Nemačkoj za 800.000 sedišta zbog spora oko poreza
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana