Povezane vesti
Zelenski razočaran: Nešto se promenilo u odnosu SAD prema Rusiji
Sputnik pre 18 dana
U administraciji Sjedinjenih Američkih Država dogodila se „promena u tonu“ i „promena u realnosti“ u stranu Rusije, izjavio je predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski tokom intervjua reporteru Si-Bi-Es-a Skotu Peliju u programu „60 minuta“… »
Zelenski pozvao Trampa u Ukrajinu: Vi mislite da razumete šta se ovde dešava, dođite pa vidite!
Alo pre 18 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski dao je intervju za televizijsku emisiju CBS ''60 minuta'', tokom kojeg je pozvao američkog lidera Donalda Trampa da poseti njegovu zemlju. "Želimo da dođete, a ja mislim da treba da dođete i vidite. Vi mislite… »
Vesti dana »

„Kad može do Floride, može i do Emirata, bar je isprobao novi avion“: Milivojević o vesti da je Vučić naglo prekinuo posetu Americi
Nova pre 19 minutajoš 24 povezane

"Nadali smo se, mazili je i pričali joj, ne znam da li je čula, ali videli smo suzu u njenom oku" Angelinin otac sa knedlom u grlu o masakru u "Ribnikaru"
Kurir pre 13 minutajoš 22 povezane

Hjuston spasao drugu meč loptu i izborio majstorcu (video)
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 14 povezanih

Prva žrtva horora u Štutgartu: Žena (46) preminula od posledica povreda! Mercedesom uleteo na trambajsku stanicu - evo šta kaže policija (video)
Kurir pre 6 satijoš 4 povezane

Koji stanovi su najtraženiji i koliko koštaju: Cene nekretnina i dalje rastu
Nova ekonomija pre 55 minutajoš 1 povezana