Povezane vesti
Ćerka folkera (52) je stomatolog, preplakao je more suza kad se udala: "Devojke se često zaljube u mangupe"
Blic 14.04.2025
Ćerka Jovana Perišića se nedavno udala, a sada je pevač otkrio da je njegova naslednica studirala stomatologiju i da će uskoro početi da radi kao zubar. - Jovana uskoro počinje da radi kao stomatolog, završila je sve što treba, zet radi već godinama, ima… »
"Plakao sam na ćerkinoj svadbi, 500 ljudi je plakalo..." Venčanje naslednice Jovana Perišića biće upamćeno po ovom trenutku…
Kurir 14.04.2025
Ćerka folkera Jovana Perišića se nedavno se zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku, a ponosni tata progovorio je o svojoj mezimici i otkrio nepoznate detalje o njoj, kao i njenom venčanju. - Jovana uskoro počinje da radi kao stomatolog, završila je… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana