Povezane vesti
"Video sam kamere, odmah mi je bilo jasno": Otac ubijene devojčice Vanje (14) progovorio na suđenju
Mondo 14.04.2025
Aleksandar Gorčevski, otac ubijene 14-godišnjakinje Vanje Gorčevske (Đorčevske), koji je jedan od optuženih u slučaju njene otmice i ubistva, otkrio je danas na suđenju nove detalje. Aleksandar Gorčevski, otac otete i ubijene Vanje Đorčevske je… »
"Uradićemo sve što tražite": Otac zverski ubijene Vanje (14) otkrio šta je pisalo u misterioznim porukama! Odmotava se…
Kurir 14.04.2025
Najpre ga je zanimalo kako su obezbeđeni video snimci na kojima se vidi kretanje dva vozila citroen i "reno kangu" kojima je otmica izvršena. Tada je objasnio kako mu je ukradeni citroen postao sumnjiv. On je rekao da su u utorak, 28. novembra počeli… »
Otac male Vanje (14) otkrio koje dve poruke je poslao ćerki na mobilni nakon što je oteta: "Nadao sam se..."
Telegraf 14.04.2025
Aleksandar Gorčevski, otac ubijene Vanje Gorčevske (14), otkrio je danas na suđenju nove detalje u vezi sa otmicom i ubistvom njegove ćerke u Skoplju, koje je šokiralo ceo region. Najpre ga je zanimalo kako su obezbeđeni video snimci na kojima se… »
Vesti dana »

Građani protestovali ispred Vlade Vojvodine zbog dolaska Dejana Vuka Stankovića
Insajder pre 45 minutajoš 54 povezane

Državom vlada narko klan: Tepić objavila dokumente koji teško optužuju braću Vučić
Ozon press pre 1 satjoš 32 povezane

Klimatska aktivistkinja Greta Tunberg pridružila se brodu koji plovi ka Gazi
Novi magazin pre 4 satijoš 34 povezane

Srbija želi da kupi aerodrome u Podgorici i Tivtu, Crnogorci nezainteresovani
Moj Novi Sad pre 54 minutajoš 20 povezanih