Повезане вести
"Видео сам камере, одмах ми је било јасно": Отац убијене девојчице Вање (14) проговорио на суђењу
Мондо 14.04.2025
Александар Горчевски, отац убијене 14-годишњакиње Вање Горчевске (Ђорчевске), који је један од оптужених у случају њене отмице и убиства, открио је данас на суђењу нове детаље. Александар Горчевски, отац отете и убијене… »
"Урадићемо све што тражите": Отац зверски убијене Вање (14) открио шта је писало у мистериозним порукама! Одмотава се клупко…
Курир 14.04.2025
Најпре га је занимало како су обезбеђени видео снимци на којима се види кретање два возила цитроен и "рено кангу" којима је отмица извршена. Тада је објаснио како му је украдени цитроен постао сумњив. Он је рекао да су у… »
Отац мале Вање (14) открио које две поруке је послао ћерки на мобилни након што је отета: "Надао сам се..."
Телеграф 14.04.2025
Александар Горчевски, отац убијене Вање Горчевске (14), открио је данас на суђењу нове детаље у вези са отмицом и убиством његове ћерке у Скопљу, које је шокирало цео регион. Најпре га је занимало како су обезбеђени видео… »
Вести дана »
Ал каида се враћа у Америку на велика врата: Бивши терориста ускоро у Белој кући
Ало пре 2 сатајош 2 повезане