Povezane vesti
"Video sam kamere, odmah mi je bilo jasno": Otac ubijene devojčice Vanje (14) progovorio na suđenju
Mondo 14.04.2025
Aleksandar Gorčevski, otac ubijene 14-godišnjakinje Vanje Gorčevske (Đorčevske), koji je jedan od optuženih u slučaju njene otmice i ubistva, otkrio je danas na suđenju nove detalje. Aleksandar Gorčevski, otac otete i ubijene Vanje Đorčevske je rekao da… »
"Uradićemo sve što tražite": Otac zverski ubijene Vanje (14) otkrio šta je pisalo u misterioznim porukama! Odmotava se klupko…
Kurir 14.04.2025
Najpre ga je zanimalo kako su obezbeđeni video snimci na kojima se vidi kretanje dva vozila citroen i "reno kangu" kojima je otmica izvršena. Tada je objasnio kako mu je ukradeni citroen postao sumnjiv. On je rekao da su u utorak, 28. novembra počeli da… »
Otac male Vanje (14) otkrio koje dve poruke je poslao ćerki na mobilni nakon što je oteta: "Nadao sam se..."
Telegraf 14.04.2025
Aleksandar Gorčevski, otac ubijene Vanje Gorčevske (14), otkrio je danas na suđenju nove detalje u vezi sa otmicom i ubistvom njegove ćerke u Skoplju, koje je šokiralo ceo region. Najpre ga je zanimalo kako su obezbeđeni video snimci na kojima se vidi… »
Vesti dana »

Ministarstvo spoljnih poslova osudilo puštanje pesme koja veliča ustaške zločine pred Tomsponov koncert u Sinju
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 9 minutajoš 1 povezana

(Video) Jedva hodala i držala se za ogradu Vesnu Zmijanac usnimili smo pre 3 meseca na aerodromu u Beogradu
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Zborovi u Beogradu odali počast žrtvama „Oluje“ pa se uputili do kuće brata Ane Brnabić i premijera Macuta
Danas pre 14 minutajoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana