Povezane vesti
„Hvala na brizi i ljubavi“: Vučević kod patrijarha Porfirija
Danas 14.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević razgovarao je danas sa poglavarom Srpske pravoslavne crkve patrijarhom Porfirijem i zahvalio mu „na brizi i ljubavi“ prema narodu i državi. Neka molitvama našeg partrijarha naša otadžbina bude… »
Srdačan razgovor vučevića i patrijarha porfirija: Njegovoj svetosti izrazio sam zahvalnost na brizi i ljubavi prema našoj…
Kurir 14.04.2025
Premijer Srbije u ostavci Miloš Vučević istakao je na Instagramu da je danas imao srdačan razgovor sa Njegovom svetosti patrijarhom srpskim gospodinom Porfirijem. Razgovoru je prisustvovao i ministar kulture u ostavci Nikola Selaković. "Njegovoj svetosti… »
Vučević se sastao sa patrijarhom Porfirijem: Zahvalio sam na brizi i ljubavi
RTV 14.04.2025
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević sastao se danas sa patrijarhom srpskim Porfirijem i tom prilikom mu zahvalio na brizi i ljubavi prema Srbiji i narodu. "Danas sam imao srdačan razgovor sa Njegovom svetošću patrijarhom… »
Vesti dana »

Protest u Užicu: Zakon mora da bude isti za sve, nijedna optužnica ne sme da služi vlastima
Beta pre 2 satajoš 33 povezane

Protest u Užicu: Blokirana zlatiborska magistrala, oglasili se iz "Puteva Srbije": Obustavljen i železnički saobraćaj
Blic pre 15 minutajoš 28 povezanih

Američka šamarčina za lažnu državu Američki Newsmax preneo Grenelovu objavu, pa odbrusio Vjosi Osmani
Alo pre 30 minutajoš 23 povezane

Dvostruko ubistvo u Prilepu, ubio sestrića i njegovog 12-godišnjeg sina
N1 Info pre 4 satijoš 33 povezane

VIDEO: U toku protest "Srbijo, Užice te zove", blokirana zlatiborska magistrala
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 19 povezanih