Povezane vesti
„Hvala na brizi i ljubavi“: Vučević kod patrijarha Porfirija
Danas 14.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević razgovarao je danas sa poglavarom Srpske pravoslavne crkve patrijarhom Porfirijem i zahvalio mu „na brizi i ljubavi“ prema narodu i državi. Neka molitvama našeg partrijarha naša otadžbina bude… »
Srdačan razgovor vučevića i patrijarha porfirija: Njegovoj svetosti izrazio sam zahvalnost na brizi i ljubavi prema našoj…
Kurir 14.04.2025
Premijer Srbije u ostavci Miloš Vučević istakao je na Instagramu da je danas imao srdačan razgovor sa Njegovom svetosti patrijarhom srpskim gospodinom Porfirijem. Razgovoru je prisustvovao i ministar kulture u ostavci Nikola Selaković. "Njegovoj svetosti… »
Vučević se sastao sa patrijarhom Porfirijem: Zahvalio sam na brizi i ljubavi
RTV 14.04.2025
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević sastao se danas sa patrijarhom srpskim Porfirijem i tom prilikom mu zahvalio na brizi i ljubavi prema Srbiji i narodu. "Danas sam imao srdačan razgovor sa Njegovom svetošću patrijarhom… »
Vesti dana »
uživo Tramp otkazuje napad na Iran ako se "brzo postigne dogovor", Teheran pristaje na kompromis oko Ormuskog moreuza
NIN pre 42 minutajoš 24 povezane
Uhapšen na graničnom prelazu Horgoš zbog ratnog zločina na Kosovu
Radio 021 pre 27 minutajoš 19 povezanih
Pravoslavni vernici danas slave Svetog Iliju - upoznajte običaje ovog praznika
N1 Info pre 27 minutajoš 21 povezana
Đedović: Đerdap 1 na 20 odsto proizvodnje, građani racionalno da koriste energiju
RTV pre 2 satajoš 15 povezanih