Povezane vesti
„Hvala na brizi i ljubavi“: Vučević kod patrijarha Porfirija
Danas 14.04.2025
Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević razgovarao je danas sa poglavarom Srpske pravoslavne crkve patrijarhom Porfirijem i zahvalio mu „na brizi i ljubavi“ prema narodu i državi. Neka molitvama našeg partrijarha naša otadžbina bude… »
Srdačan razgovor vučevića i patrijarha porfirija: Njegovoj svetosti izrazio sam zahvalnost na brizi i ljubavi prema našoj…
Kurir 14.04.2025
Premijer Srbije u ostavci Miloš Vučević istakao je na Instagramu da je danas imao srdačan razgovor sa Njegovom svetosti patrijarhom srpskim gospodinom Porfirijem. Razgovoru je prisustvovao i ministar kulture u ostavci Nikola Selaković. "Njegovoj svetosti… »
Vučević se sastao sa patrijarhom Porfirijem: Zahvalio sam na brizi i ljubavi
RTV 14.04.2025
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Miloš Vučević sastao se danas sa patrijarhom srpskim Porfirijem i tom prilikom mu zahvalio na brizi i ljubavi prema Srbiji i narodu. "Danas sam imao srdačan razgovor sa Njegovom svetošću patrijarhom… »
Vesti dana »

Stižu pljuskovi sa grmljavinom Srbiju čeka značajno zahlađenje od ovog datuma
Alo pre 1 satjoš 32 povezane

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 9 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 18 povezanih

Ljudi moji, šta ovo radi Jokić? Ceo svet bruji o njegovoj magiji u dresu Srbije (video)
Večernje novosti pre 8 minutajoš 45 povezanih