Povezane vesti

Nina Đogani u zagrljaju dečka koji nosi nanogicu! Nakon izlaska iz zatvora se ne razdvajaju, a on joj sada priredio veliko…

Nina Đogani u zagrljaju dečka koji nosi nanogicu! Nakon izlaska iz zatvora se ne razdvajaju, a on joj sada priredio veliko…

Kurir pre 16 dana
Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina, danas proslavlja 20. rođendan. Nina Đogani objavila je rođendanske slike na svom Instagram profilu, a dok je duvala svećice pored nje je sve vreme bio misterioznim dečkom čiji identitet krije od očiju… »
"Niki, gde si požurila": Anabela Atijas se pocepala od emocija zbog ćerke, oglasila se i Luna Đogani: "Dugo ću ja biti tu…

"Niki, gde si požurila": Anabela Atijas se pocepala od emocija zbog ćerke, oglasila se i Luna Đogani: "Dugo ću ja biti tu…

Blic pre 16 dana
Nina Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija danas puni 20 godina, a čestitke pristižu sa svih strana. Najemotivnija bila je njena mama Anabela koja je pažljivo birala reči kada je čestitka na društvenim mrežama u pitanju. - Mojoj ludici… »
"Niki, gde si požurila?" Anabela se javno obratila Nini Đogani, emocije je savladale, za nju je ovo poseban dan, oglasila se…

"Niki, gde si požurila?" Anabela se javno obratila Nini Đogani, emocije je savladale, za nju je ovo poseban dan, oglasila se…

Kurir pre 16 dana
Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani, danas puni 20 godina. Čestitke pristižu sa svih strana, a najemotivnija bila je njena mama Anabela koja je pažljivo birala reči koje upućuj svojoj mezimici na dan kada ju je donela na svet. -… »

Vesti dana »