Повезане вести
„Смршала сам 15 килограма без претеране дијете“: Гога Секулић открила како је линију довела у ред
Нова 14.04.2025
Певачица Гога Секулић каже да је успела да смрша 15 килограма без велике муке и дијете, а кључуна ствар за то били су напорни тренинзи. Наиме, Гога Секулић није крила да воли да ужива у слаткишима и да је хедониста кад је храна… »
"Смршала сам 15 килограма без дијете": Певачица (48) уз помоћ једне ствари успела да се затегне: "Била сам упорна"
Блиц 14.04.2025
Певачица Гога Секулић каже да је успела да смрша 15 килограма без велике муке и дијете, а кључуна ствар за то били су напорни тренинзи. Наиме, певачица није крила да воли да ужива у слаткишима и да је хедониста кад је храна у… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 45 минутајош 24 повезане
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 5 сатијош 11 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 5 сатијош 3 повезане
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 2 сатајош 27 повезаних