Повезане вести
Завирите у луксузни дом Шерифа Коњевића: Златна ограда, бела вила, базен, а све преписао 18 година млађој жени
Мондо 14.04.2025
Шериф Коњевић отворио је врата свог дома у Сарајеву у најлуксузнијем насељу Илиџи. Шериф Коњевић (66) екипи Курира отворио је врата свог дома у Сарајеву у најлуксузнијем насељу Илиџи. Певач нам је открио где највише воли да… »
Завирите у велелепни дом шерифа коњевића! Златна ограда, бела вила, лустери од стакла - све пршти од луксуза! Фото
Курир 14.04.2025
Шериф Коњевић екипи Курира отворио је врата свог дома у Сарајеву у најлуксузнијем насељу Илиџи. Певач нам је открио где највише воли да проводи времена када је у својој кући, као и ко је задужен за читав изглед ентеријера и… »
"Сво богатство сам оставио жени, преписао јој кућу": Певач има вилу са базеном у Сарајеву, показао како се башкари: "Од једне…
Блиц 14.04.2025
Фолкер Шериф Коњевић током своје музичке каријере стекао је велико богатство, које је преписао својој супрузи. Он са женом и сином живи у Сарајеву, а њихова породична кућа једна је од најлепших на Илиџи. - Ја своју жену волим… »
Вести дана »

Пуцњава у Београду на води? Ухапшен мушкарац, код себе имао две пушке ВИДЕО
Б92 пре 3 сатајош 9 повезаних

Министар финансија: Делегације ММФ-а следеће недеље у Београду, разговори о буџету Србије
Данас пре 7 сатијош 2 повезане

КФОР: Јединица БКС грешком скренула са пута, поштован договор о недоласку на Север без одобрења
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

"Честитао сам орбану": Огласио се Вучић о сусрету Трампа и Путина у Будимпешти: Договорили смо и наш сусрет у наредних седам дана
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Подигнута оптужница против Џона Болтона због задржавања поверљивих докумената
Политика пре 1 сатјош 4 повезане