Povezane vesti

Zavirite u luksuzni dom Šerifa Konjevića: Zlatna ograda, bela vila, bazen, a sve prepisao 18 godina mlađoj ženi

Zavirite u luksuzni dom Šerifa Konjevića: Zlatna ograda, bela vila, bazen, a sve prepisao 18 godina mlađoj ženi

Mondo 14.04.2025
Šerif Konjević otvorio je vrata svog doma u Sarajevu u najluksuznijem naselju Ilidži. Šerif Konjević (66) ekipi Kurira otvorio je vrata svog doma u Sarajevu u najluksuznijem naselju Ilidži. Pevač nam je otkrio gde najviše voli da provodi vremena kada je… »
Zavirite u velelepni dom šerifa konjevića! Zlatna ograda, bela vila, lusteri od stakla - sve pršti od luksuza! Foto

Zavirite u velelepni dom šerifa konjevića! Zlatna ograda, bela vila, lusteri od stakla - sve pršti od luksuza! Foto

Kurir 14.04.2025
Šerif Konjević ekipi Kurira otvorio je vrata svog doma u Sarajevu u najluksuznijem naselju Ilidži. Pevač nam je otkrio gde najviše voli da provodi vremena kada je u svojoj kući, kao i ko je zadužen za čitav izgled enterijera i eksterijera porodičnog… »
"Svo bogatstvo sam ostavio ženi, prepisao joj kuću": Pevač ima vilu sa bazenom u Sarajevu, pokazao kako se baškari: "Od jedne…

"Svo bogatstvo sam ostavio ženi, prepisao joj kuću": Pevač ima vilu sa bazenom u Sarajevu, pokazao kako se baškari: "Od jedne…

Blic 14.04.2025
Folker Šerif Konjević tokom svoje muzičke karijere stekao je veliko bogatstvo, koje je prepisao svojoj supruzi. On sa ženom i sinom živi u Sarajevu, a njihova porodična kuća jedna je od najlepših na Ilidži. - Ja svoju ženu volim najviše na svetu. Sve što… »

Vesti dana »