Повезане вести

Завирите у луксузни дом Шерифа Коњевића: Златна ограда, бела вила, базен, а све преписао 18 година млађој жени

Завирите у луксузни дом Шерифа Коњевића: Златна ограда, бела вила, базен, а све преписао 18 година млађој жени

Мондо 14.04.2025
Шериф Коњевић отворио је врата свог дома у Сарајеву у најлуксузнијем насељу Илиџи. Шериф Коњевић (66) екипи Курира отворио је врата свог дома у Сарајеву у најлуксузнијем насељу Илиџи. Певач нам је открио где највише воли да… »
Завирите у велелепни дом шерифа коњевића! Златна ограда, бела вила, лустери од стакла - све пршти од луксуза! Фото

Завирите у велелепни дом шерифа коњевића! Златна ограда, бела вила, лустери од стакла - све пршти од луксуза! Фото

Курир 14.04.2025
Шериф Коњевић екипи Курира отворио је врата свог дома у Сарајеву у најлуксузнијем насељу Илиџи. Певач нам је открио где највише воли да проводи времена када је у својој кући, као и ко је задужен за читав изглед ентеријера и… »
"Сво богатство сам оставио жени, преписао јој кућу": Певач има вилу са базеном у Сарајеву, показао како се башкари: "Од једне…

"Сво богатство сам оставио жени, преписао јој кућу": Певач има вилу са базеном у Сарајеву, показао како се башкари: "Од једне…

Блиц 14.04.2025
Фолкер Шериф Коњевић током своје музичке каријере стекао је велико богатство, које је преписао својој супрузи. Он са женом и сином живи у Сарајеву, а њихова породична кућа једна је од најлепших на Илиџи. - Ја своју жену волим… »

Вести дана »