Povezane vesti

Trump: Tri osobe su krive za rat u Ukrajini – Putin, Biden i Zelenski

Trump: Tri osobe su krive za rat u Ukrajini – Putin, Biden i Zelenski

Al Jazeera 14.04.2025
Američki predsjednik ranije je poručio kako je rat između Rusije i Ukrajine rat njegovog prethodnika Bidena. Američki predsjednik Donald Trump izjavio je u ponedjeljak kako su u ratu u Ukrajini “milioni ljudi mrtvi zbog tri osobe” – ruskog… »
"Pokvareni Bajden i Zelenski su krivi za rat u Ukrajini": Tramp osuo paljbu, pa pomenuo i Putina

"Pokvareni Bajden i Zelenski su krivi za rat u Ukrajini": Tramp osuo paljbu, pa pomenuo i Putina

Mondo 14.04.2025
Tramp je rekao da su milioni ljudi mrtvi zbog tri čoveka. Donald Tramp je još jednom otvoreno optužio Vladimira Zelenskog i "pokvarenog Džoa Bajdena" da su započeli rat u Ukrajini. Tramp je dodao da ga je Putin poštovao tokom svog prvog mandata… »
Tramp: Rat između Rusije i Ukrajine je Bajdenov rat, ne moj; Iran mora da odustane od nuklearnog oružja

Tramp: Rat između Rusije i Ukrajine je Bajdenov rat, ne moj; Iran mora da odustane od nuklearnog oružja

RTV 14.04.2025
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp poručio je danas da je "rat između Rusije i Ukrajine Bajdenov rat", a ne njegov. "Tek sam preuzeo dužnost. Tokom četiri godine mog prvog mandata nisam imao problema da sprečim da se to desi. Predsednik… »
Tramp žestoko napao Zelenskog, a ovim rečima ga i ponizio: "Ne napadaš 20 puta jačeg" (foto/video)

Tramp žestoko napao Zelenskog, a ovim rečima ga i ponizio: "Ne napadaš 20 puta jačeg" (foto/video)

Kurir 14.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp žestoko je napao ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, optuživši ga da je odgovoran za rat protiv Rusije. - Ne započinješ rat protiv nekoga ko je 20 puta veći od tebe, a onda se nadaš da će ti drugi dati rakete… »
Tramp: Uskoro očekujem dobre predloge o Ukrajini

Tramp: Uskoro očekujem dobre predloge o Ukrajini

Sputnik 14.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp izrazio je nadu da će ukrajinski sukob ubrzo biti okončan i najavio da uskoro očekuje veoma dobre predloge za rešavanje tog problema. Predsednik je naveo da je prekid borbi u Ukrajini sve što želi i napomenuo da… »
Tramp: Rat između Rusije i Ukrajine je Bajdenov rat, ne moj

Tramp: Rat između Rusije i Ukrajine je Bajdenov rat, ne moj

NIN 14.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je "rat između Rusije i Ukrajine Bajdenov rat", a ne njegov. "Tek sam preuzeo dužnost. Tokom četiri godine mog prvog mandata nisam imao problema da sprečim da se to desi. Predsednik Putin, ali i… »
"Zelenski i nevalajc Bajden uradili su užasan posao": Tramp: Rat u Ukrajini nije moj, ja nemam ništa sa tim

"Zelenski i nevalajc Bajden uradili su užasan posao": Tramp: Rat u Ukrajini nije moj, ja nemam ništa sa tim

Blic 14.04.2025
Donald Tramp je još jednom otvoreno optužio Volodomira Zelenskog i „pokvarenog Džo Bajdena“ da su započeli rat u Ukrajini. Tramp je dodao da ga je Putin poštovao tokom svog prvog mandata. - Rat između Rusije i Ukrajine je Bajdenov rat, a ne moj… »
Tramp o ukrajinskom sukobu Zelenski i pokvareni Bajden uradili su apsolutno užasan posao dozvoljavajući da ovaj apsurd počne

Tramp o ukrajinskom sukobu Zelenski i pokvareni Bajden uradili su apsolutno užasan posao dozvoljavajući da ovaj apsurd počne

Alo 14.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp optužio je Vladimira Zelenskog i bivšeg američkog predsednika Džoa Bajdena da su uradili „užasan posao“ koji je doveo do izbijanja neprijateljstava u Ukrajini. - Predsednik Zelenski i pokvareni Džo Bajden… »
Tramp žestoko napao Zelenskog: "Ne započinješ rat protiv nekoga ko je 20 puta veći od tebe"

Tramp žestoko napao Zelenskog: "Ne započinješ rat protiv nekoga ko je 20 puta veći od tebe"

Telegraf 14.04.2025
Američki predsednik Donald Tramp žestko je napao ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, optuživši ga da je odgovoran za rat protiv Rusije. "Ne započinješ rat protiv nekoga ko je 20 puta veći od tebe, a onda se nadaš da će ti drugi dati rakete"… »

Vesti dana »