Повезане вести
Николић из Архива јавних скупова: Вучићеве процене о броју људи на СНС скуповима поделити, а студентске помножити са три
Нова 14.04.2025
"Приметио сам, прво, да председник пуно воли да прича о броју пристуних на протестима и митинзима, али и да баш ништа не зна о процењивању броја људи на јавним скуповима. Друга опција због чега то ради је да би свесно… »
Николић: Вучићеве процене о броју људи на СНС скуповима поделити, а студентске помножити са три
Радио 021 14.04.2025
Владимир Николић из Архива јавних скупова каже да Вучићеве процене о броју људи на скуповима владајуће странке треба поделити са три, а студентске помножити са тим бројем. "Приметио сам, прво, да председник пуно воли да прича о… »
Николић из Архива јавних скупова: Вучићеве процене о броју људи на СНС скуповима поделити, а студентске помножити са три
Н1 Инфо 14.04.2025
"Приметио сам, прво, да председник пуно воли да прича о броју пристуних на протестима и митинзима, али и да баш ништа не зна о процењивању броја људи на јавним скуповима. Друга опција због чега то ради је да би свесно… »
Вести дана »

'У неверици смо': Укинут кућни притвор за троје новосадских активиста
BBC News пре 3 сатајош 53 повезане

Од „драги Александре“ до „господине председниче“: Како је дошло до преокрета у односу Урсуле фон дер Лајен према Вучићу
Нова пре 1 сатјош 54 повезане

Студенти у блокади Пољопривредног о саопштењу МУП: То није налог преко којег комуницирамо са колегиницом
Н1 Инфо пре 2 сатајош 26 повезаних

Оправдано одсустна Ево зашто се Мирка Васиљевић није појавила на саслушању није сведочила у случају супруга вујадина савића и а.К.
Дневник пре 38 минутајош 53 повезане

Пукло стакло: Авион америчког министра одбране принудно слетео у Велику Британију
Спутник пре 39 минутајош 29 повезаних