Повезане вести
Николић из Архива јавних скупова: Вучићеве процене о броју људи на СНС скуповима поделити, а студентске помножити са три
Нова 14.04.2025
"Приметио сам, прво, да председник пуно воли да прича о броју пристуних на протестима и митинзима, али и да баш ништа не зна о процењивању броја људи на јавним скуповима. Друга опција због чега то ради је да би свесно… »
Николић: Вучићеве процене о броју људи на СНС скуповима поделити, а студентске помножити са три
Радио 021 14.04.2025
Владимир Николић из Архива јавних скупова каже да Вучићеве процене о броју људи на скуповима владајуће странке треба поделити са три, а студентске помножити са тим бројем. "Приметио сам, прво, да председник пуно воли да прича о… »
Николић из Архива јавних скупова: Вучићеве процене о броју људи на СНС скуповима поделити, а студентске помножити са три
Н1 Инфо 14.04.2025
"Приметио сам, прво, да председник пуно воли да прича о броју пристуних на протестима и митинзима, али и да баш ништа не зна о процењивању броја људи на јавним скуповима. Друга опција због чега то ради је да би свесно… »
Вести дана »
Изведен је сурови напад; Русија у паници од одмазде? Издали хитно упозорење ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 18 минутајош 24 повезане
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 10 минутајош 19 повезаних
Црно јутро у Никшићу: Две особе убијене ножем у стану у центру града, за убицом се трага
РИНА пре 50 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза: Могућа јутарња магла, током дана претежно сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 20 минутајош 15 повезаних
ВИДЕО НБА има новог бисера: Трипл-дабл у стилу Јокића за историју, ово се ретко виђа
Нова пре 15 минутајош 16 повезаних