Povezane vesti
Skandal u Hrvatskoj: Golman suspendovan zbog dopinga!
B92 14.04.2025
Hrvatski rukometni golman Dino Hećimović suspendovan je na period od dve godine nakon što je u njegovom organizmu pronađeno prisustvo amfetamina, saopštio je Zavod za javno zdravstvo Hrvatske. Pozitivan doping test zabeležen je 22. septembra 2023… »
Šokantna vest iz Hrvatske: Golmanu pronašli ovo u krvi
Večernje novosti 14.04.2025
Čuvar mreže Rukometnog kluba Osijek Dino Hećimović, suspendovan je na dve godine nakon što je na antidoping testu otkriveno prisustvo amfetamina, poznatog i kao spid. foto: EPA Zavod za javno zdravstvo Republike Hrvatske objavio je da je Hećimović pao na… »
Skandal u Hrvatskoj: Golman suspendovan zbog narkotika
Sport klub 14.04.2025
Hrvatski rukometni golman Dino Hećimović uspendovan je na dve godine, zbog prisustva amfetamina u organizmu. Hrvatski zavod za javno zdravstvo saopštio je da je golmanu Osijeka u organizmu pronađeno prisustvo amfetamina posle testiranja koje je… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 63 povezane
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 3 satajoš 24 povezane
"Da li je opet holidej u pitanju, ne znam!" Jovanov o sednici na kojoj će se raspravljati o poverenju Vladi: "Jedini način da se održi bio da se utvrdi kada će blagoizvoleti da budu tu oni koji su je tražili"
Blic pre 50 minutajoš 18 povezanih
"Poklonila mi je svoju ikonicu da me čuva" Emotivni oproštaj Ivane Mihić od voljene Olivere, a pomenula i njegov sina Maneta
Kurir pre 20 minutajoš 60 povezanih
Nema mesta za propuste: Država pojačava borbu protiv afričke kuge svinja
Telegraf pre 5 satijoš 26 povezanih