Povezane vesti
Zbog ovoga se razočarao u kolege: Milan Vasić se oženio u tajnosti, a kada je javno prozvao glumce svi su brujali o tome…
Blic 15.04.2025
Glumac Milan Vasić (46) oženio se u tajnosti lepom Majom koju je zaprosio na rodnom Kosovu i Metohiji. - Cilj mi je bio da okupim najveći broj vernika u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu, u poslednjih 20 godina. I uspeo sam. Najveća radost je što je… »
Zbog ovoga se razočarao u kolege Milan Vasić se oženio u tajnosti, a kada je javno prozvao glumce, svi su brujali o tome…
Kurir 15.04.2025
Glumac Milan Vasić (46) oženio se u tajnosti lepom Majom koju je zaprosio na rodnom Kosovu i Metohiji. - Cilj mi je bio da okupim najveći broj vernika u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu, u poslednjih 20 godina. I uspeo sam. Najveća radost je što je… »
Vesti dana »
NIS zatražio novu američku licencu za poslovanje: Pregovori o promeni vlasničke strukture u toku
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane
Nestvaran uspeh: Bivši selektor Srbije ispisao istoriju i odveo najmanju državu ikada na Mundijal!
Hot sport pre 1 satjoš 26 povezanih
Udar na stambene zgrade u Ternopolju, poginulo 10 osoba; Poljska najavljuje odgovor na sabotažu železnice
RTS pre 2 minutajoš 21 povezana
Zelenski: Devet mrtvih u ruskom napadu na zapadu Ukrajine, pritisak na Rusiju nedovoljan
Novi magazin pre 46 minutajoš 13 povezanih