Povezane vesti
Zbog ovoga se razočarao u kolege: Milan Vasić se oženio u tajnosti, a kada je javno prozvao glumce svi su brujali o tome…
Blic 15.04.2025
Glumac Milan Vasić (46) oženio se u tajnosti lepom Majom koju je zaprosio na rodnom Kosovu i Metohiji. - Cilj mi je bio da okupim najveći broj vernika u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu, u poslednjih 20 godina. I uspeo sam. Najveća radost je što je… »
Zbog ovoga se razočarao u kolege Milan Vasić se oženio u tajnosti, a kada je javno prozvao glumce, svi su brujali o tome…
Kurir 15.04.2025
Glumac Milan Vasić (46) oženio se u tajnosti lepom Majom koju je zaprosio na rodnom Kosovu i Metohiji. - Cilj mi je bio da okupim najveći broj vernika u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu, u poslednjih 20 godina. I uspeo sam. Najveća radost je što je… »
Vesti dana »

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 4 satijoš 25 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 52 povezane

Novi tramvaj iskočio iz šina u Beogradu, saobraćaj bio obustavljen na Autokomandi
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane