Povezane vesti

"Pitajte njih kako im je bilo protiv mene": Košarkaš Budućnosti pecnuo centre Partizana

"Pitajte njih kako im je bilo protiv mene": Košarkaš Budućnosti pecnuo centre Partizana

Večernje novosti 15.04.2025
KOŠARKAŠI Budućnosti pobedili su Partizan sa 81:77 i tako načinili veliki korak ka tome da osnovni deo ABA lige okončaju na prvoj poziciji. Dobru utakmicu odigrao je centar Podgoričana Kenan Kamenjaš koji je "pecnuo" rivala. FOTO: KK… »
Titula AdmiralBet KLS ostaje u Vojvodini, ali ne i u Novom Sadu

Titula AdmiralBet KLS ostaje u Vojvodini, ali ne i u Novom Sadu

Sportske.net 15.04.2025
Košarkaši Vršca novi su šampioni AdmiralBet Košarkaške lige Srbije pošto su nakon trijumfa od Novog Pazara rezultatom 71:90 proslavili trofej. Kruna ostaje u Vojvodini, ali ne i u Novom Sadu već ide u Vršac i to potpuno zasluženo. Izabranici… »
Petrovićev mega učinak protiv Spartaka pred plej-of

Petrovićev mega učinak protiv Spartaka pred plej-of

Sport klub 15.04.2025
Mega je pobedila subotički Spartak 97:90 (30:25, 22:24, 27:18, 18:23) na parketu "Hale sportova Ranko Žeravica" u utakmici 27. kola ABA lige važnoj za pozicioniranje pred početak plej-ofa regionalnog šampionata. Obe ekipe imaju po 14 pobeda i 13… »
Vrščani ispratili Pazarce u niži rang za kraj KLS

Vrščani ispratili Pazarce u niži rang za kraj KLS

Sport klub 15.04.2025
Vršac je pobedom nad Novim Pazarom u gostima "overio" poziciju najbolje plasiranog kluba u Košarkaškoj ligi Srbije pred dolazak šest srpskih predstavnika u ABA ligi. Domaćin u „Doguš dvorani“ ostao je na jednoj pobedi posle 30. kola, a konačan… »
Problemi za Partizan: Jedan od najboljih košarkaša crno-belih propušta "derbi" protiv Crvene zvezde?!

Problemi za Partizan: Jedan od najboljih košarkaša crno-belih propušta "derbi" protiv Crvene zvezde?!

Jedan od najboljih košarkaša Partizana u ovoj sezoni, Sterling Braun, propustio je meč u Podgorici protiv Budućnosti na kojoj su crno-beli poraženi, a mogao bi da propusti i naredno kolo ABA lige, odnosno meč sa Crvenom zvezdom. FOTO: M… »
VIDEO Igrač Budućnosti u jednoj rečenici prozvao centre Partizana, ovako se sladio nakon pobede

VIDEO Igrač Budućnosti u jednoj rečenici prozvao centre Partizana, ovako se sladio nakon pobede

Nova 15.04.2025
Kenan Kamenjaš, centar Budućnosti, imao je zanimljivu izjavu u kojoj je "potkačio" dva igrača Partizana posle duela u ABA ligi. Budućnost je pobedila Partizan na svom terenu sa 81:77 i tako se osamila na vrhu ABA lige, uz čak dve pobede protiv… »
Kamenjaš: Bolje pitajte Dejvisa i Džonsa za mene

Kamenjaš: Bolje pitajte Dejvisa i Džonsa za mene

Sportski žurnal 15.04.2025
Bosansko-hercegovački centar oduševio izjavom, posle pobede nad Partizanom. Budućnost je u u 27. kolu ABA lige rutinski savladala Partizan i zaposela regionalni pijedestal, bosansko-hercegovački centar Kenan Kamenjaš tokom i nakon utakmice podgrevao… »
ABA liga: Partizan i Zvezda u problemu, drama u finišu regularnog dela sezone

ABA liga: Partizan i Zvezda u problemu, drama u finišu regularnog dela sezone

Danas 15.04.2025
Trijumfom nad Partizanom u derbiju 27. kola ABA lige košarkaški Budućnosti su najavili da bi mogli da repriziraju sezonu 2017/2018, kada su postali šampioni regionalnog takmičenja. Podgoričani imaju vrlo ozbiljnu ekipu koju sa klupe odlično… »
Džouns odagnao sumnje pred derbi, a šta će biti sa Braunom?

Džouns odagnao sumnje pred derbi, a šta će biti sa Braunom?

Sportske.net 15.04.2025
Košarkaši Partizana izgubili su sinoć prvo mesto na tabeli AdmiralBet ABA lige pa ih u preostala tri kola do kraja regularnog dela sezone na Jadranu očekuje mukotrpna borba za što bolju poziciju na tabeli pred nadolazeći plej-of. Poraz od… »
Najbolji košarkaš Partizana povredio se u Podgorici: Karlik Džons otkrio da li će igrati protiv Crvene zvezde

Najbolji košarkaš Partizana povredio se u Podgorici: Karlik Džons otkrio da li će igrati protiv Crvene zvezde

Danas 15.04.2025
Košarkaši Partizana u ponedeljak su u Podgorici pretrpeli poraz koji ih je koštao prvog mesta na tabeli posle 27. kola, a u trećoj četvrtini plejmejker Karlik Džons napustio je parket zbog povrede. Reprezentativac Južnog Sudana vratio se u igru u… »
"Grobari, zar ste se uplašili"? Žestoka prozivka navijača Budućnosti: "Svugde ga pratiš, a nama u goste nećeš da…

"Grobari, zar ste se uplašili"? Žestoka prozivka navijača Budućnosti: "Svugde ga pratiš, a nama u goste nećeš da…

Meč 27. kola ABA lige između Budućnosti i Partizana navijači podgoričkog tima su iskoristili da pecnu crno-bele. Foto: ABA liga Podsećanja radi, Partizan je u Podgorici izgubio rezultatom 77:81, čime je rivalu prepustio čelo tabele. Ekipa iz… »
Karlik o povredi: Biću spreman za naredne utakmice

Karlik o povredi: Biću spreman za naredne utakmice

Sportski žurnal 15.04.2025
Iako povređen, Džons je bio najbolji pojedinac u redovima crno-belih. Navijači Partizana konačno su dočekali ono što su priželjkivali – Karlik Džons se oglasio posle povrede koju je dobio u meču 27. kola ABA lige protiv Budućnosti u Podgorici… »
Zaustavio Partizan pa poručio: "Pitajte evroligaše kako je igrati protiv mene" VIDEO

Zaustavio Partizan pa poručio: "Pitajte evroligaše kako je igrati protiv mene" VIDEO

B92 15.04.2025
Bosanskohercegovački košarkaš Kenan Kamenjaš bio je u centru pažnje tokom i nakon pobede njegove Budućnosti nad Partizanom rezultatom, u 27. kolu ABA lige. Budućnost je u svojoj "Morači" u regionalnom spektaklu savladala crno-bele 81:77 i tako… »
Partizanova nonšalantnost gubljenja

Partizanova nonšalantnost gubljenja

Sport klub 15.04.2025
Svaka pobeda nije ista, pa tako ni porez... Tako bi barem trebalo da bude, ali kada je Partizan u pitanju teorija gubljenja nije baš utemeljena do kraja. Crno-beli su u ponedeljak uveče u podgoričkoj dvorani „Morača“ izgubili derbi meč od… »
Izjava Kamenjaša obišla region: "Pitajte njih kako je bilo protiv mene"

Izjava Kamenjaša obišla region: "Pitajte njih kako je bilo protiv mene"

Sportske.net 15.04.2025
Okolnost da su uvek u vrhu regionalne košarke načinila je veliko rivalstvo između Budućnosti i Partizana, a ništa manje vatre nije bilo ni u sinoćnjem duelu u "Morači" za prvo mesto, što se dalo videti kako na samom terenu u meču gde je domaćin… »
Varvari isprozivali Grobare: Pogledajte transparent o kom će se dugo pričati! (video)

Varvari isprozivali Grobare: Pogledajte transparent o kom će se dugo pričati! (video)

Hot sport 15.04.2025
Pecnuli su navijače velikog rivala! Partizan je doživeo poraz u Podgorici, gde je domaća Budućnost slavila rezultatom 81:77 u 27. kolu ABA lige. Navijači podgoričke Budućnosti brutalno su isprozivali ‘Grobare’. Naime, oni su na svojoj tribini… »
Navijači Budućnosti "pecnuli" navijače Partizana: Istakli transparent na utakmici u Podgorici

Navijači Budućnosti "pecnuli" navijače Partizana: Istakli transparent na utakmici u Podgorici

Mondo 15.04.2025
Navijači Budućnosti istakli su transparent i tako prozvali navijače Partizana na meču u Podgorici. Budućnost je pobedila Partizan (81:77) i tako preuzela prvo mesto u ABA ligi. Ostala su tri kola do kraja i crnogorski tim je blizu da "overi" tu… »
Crno-beli ostali bez prvog mesta

Crno-beli ostali bez prvog mesta

Politika 15.04.2025
​Budućnost u „Morači” savladala Partizan sa 81:77 (21:20, 22:13, 25:24, 13:20) i tri kola pre kraja preuzela vođstvo na tabeli. – Šut za tri poena koštao goste. Košarkaši Partizana su u Podgorici, tri kola uoči plej-ofa, izgubili prvo… »
"Osetio sam jak bol": Karlik Džouns progovorio o povredi i otkrio šta ga brine u igri Partizana

"Osetio sam jak bol": Karlik Džouns progovorio o povredi i otkrio šta ga brine u igri Partizana

Mondo 15.04.2025
Karlik Džouns oglasio se posle poraza Partizana od Budućnosti u Podgorici. Partizan je izgubio u Podgorici i tako je Budućnost preuzela prvo mesto u ABA ligi posle 27 odigranih utakmica. Meč u "Morači" završen je trijumfom domaćeg tima (81:77), a… »

Vesti dana »