Povezane vesti

Ništa ne boli jače od Novaka, Cicipas se prisetio "stare rane"

Ništa ne boli jače od Novaka, Cicipas se prisetio "stare rane"

Sportske.net 15.04.2025
Najpoznatiji grčki teniser Stefanos Cicipas priznao je da mu je prošlonedeljni poraz od Lorenca Muzetija u četvrtfinalu mastersa u Monte Karlu jedan od težih u karijeri, ali nikako ne može da se stavi u rang sa onim iz juna 2021. godine kada je u finalu… »
„Mnogo me je zabolelo šta mi je Novak uradio“: Cicipas jednu stvar nikako ne može da oprosti Đokoviću

„Mnogo me je zabolelo šta mi je Novak uradio“: Cicipas jednu stvar nikako ne može da oprosti Đokoviću

Nova 15.04.2025
Stefanos Cicipas, grčki teniser, govorio je, između ostalog, i o Novaku Đokoviću u trenutku kada je govorio o bolnim trenucima u karijeri. Srpski teniser je eliminisan u drugom kolu mastersa u Monte Karlu što su mnogi dočekali kao senzaciju turnira… »
Cicipas otvorio dušu: Poraz od Đokovića mi je teško pao

Cicipas otvorio dušu: Poraz od Đokovića mi je teško pao

Sportski žurnal 15.04.2025
Srpski as ostavio dubok trag u karijeri grčkog tenisera. Grčki teniser Stefanos Cicipas nedavno je govorio o svojim igrama na turniru u Monte Karlu, ali i o srpskom asu Novaku Đokoviću, čiji uticaj na njegovu karijeru i dalje nosi veliku težinu. Cicipas… »
Cicipas o Đokoviću: "To me je zabolelo"

Cicipas o Đokoviću: "To me je zabolelo"

B92 15.04.2025
Grčki teniser Stefanos Cicipas govorio je o srpskom asu Novaku Đokoviću. Srpski teniser Novak Đoković nedavno je eliminisan u prvom kolu Mastersa u Monte Karlu što je iznenadilo mnoge. Turnir je osvojio Karlos Alkaras pobedivši Lorenca Musetija sa 2-1 u… »

Vesti dana »