Повезане вести

Ништа не боли јаче од Новака, Циципас се присетио "старе ране"

Ништа не боли јаче од Новака, Циципас се присетио "старе ране"

Спортске.нет 15.04.2025
Најпознатији грчки тенисер Стефанос Циципас признао је да му је прошлонедељни пораз од Лоренца Музетија у четвртфиналу мастерса у Монте Карлу један од тежих у каријери, али никако не може да се стави у ранг са оним из јуна 2021… »
„Много ме је заболело шта ми је Новак урадио“: Циципас једну ствар никако не може да опрости Ђоковићу

„Много ме је заболело шта ми је Новак урадио“: Циципас једну ствар никако не може да опрости Ђоковићу

Нова 15.04.2025
Стефанос Циципас, грчки тенисер, говорио је, између осталог, и о Новаку Ђоковићу у тренутку када је говорио о болним тренуцима у каријери. Српски тенисер је елиминисан у другом колу мастерса у Монте Карлу што су многи дочекали… »
Циципас отворио душу: Пораз од Ђоковића ми је тешко пао

Циципас отворио душу: Пораз од Ђоковића ми је тешко пао

Спортски журнал 15.04.2025
Српски ас оставио дубок траг у каријери грчког тенисера. Грчки тенисер Стефанос Циципас недавно је говорио о својим играма на турниру у Монте Карлу, али и о српском асу Новаку Ђоковићу, чији утицај на његову каријеру и даље… »
Циципас о Ђоковићу: "То ме је заболело"

Циципас о Ђоковићу: "То ме је заболело"

Б92 15.04.2025
Грчки тенисер Стефанос Циципас говорио је о српском асу Новаку Ђоковићу. Српски тенисер Новак Ђоковић недавно је елиминисан у првом колу Мастерса у Монте Карлу што је изненадило многе. Турнир је освојио Карлос Алкарас победивши… »

Вести дана »