Повезане вести
Ништа не боли јаче од Новака, Циципас се присетио "старе ране"
Спортске.нет 15.04.2025
Најпознатији грчки тенисер Стефанос Циципас признао је да му је прошлонедељни пораз од Лоренца Музетија у четвртфиналу мастерса у Монте Карлу један од тежих у каријери, али никако не може да се стави у ранг са оним из јуна 2021… »
„Много ме је заболело шта ми је Новак урадио“: Циципас једну ствар никако не може да опрости Ђоковићу
Нова 15.04.2025
Стефанос Циципас, грчки тенисер, говорио је, између осталог, и о Новаку Ђоковићу у тренутку када је говорио о болним тренуцима у каријери. Српски тенисер је елиминисан у другом колу мастерса у Монте Карлу што су многи дочекали… »
Циципас отворио душу: Пораз од Ђоковића ми је тешко пао
Спортски журнал 15.04.2025
Српски ас оставио дубок траг у каријери грчког тенисера. Грчки тенисер Стефанос Циципас недавно је говорио о својим играма на турниру у Монте Карлу, али и о српском асу Новаку Ђоковићу, чији утицај на његову каријеру и даље… »
Циципас о Ђоковићу: "То ме је заболело"
Б92 15.04.2025
Грчки тенисер Стефанос Циципас говорио је о српском асу Новаку Ђоковићу. Српски тенисер Новак Ђоковић недавно је елиминисан у првом колу Мастерса у Монте Карлу што је изненадило многе. Турнир је освојио Карлос Алкарас победивши… »
Вести дана »
"Систем у једном тренутку послао упозорење": Софронијевић о интересовању за легализацију, стигло више од 7.000 пријава
НИН пре 17 минутајош 100 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 2 сатајош 43 повезане