Povezane vesti
Ništa ne boli jače od Novaka, Cicipas se prisetio "stare rane"
Sportske.net 15.04.2025
Najpoznatiji grčki teniser Stefanos Cicipas priznao je da mu je prošlonedeljni poraz od Lorenca Muzetija u četvrtfinalu mastersa u Monte Karlu jedan od težih u karijeri, ali nikako ne može da se stavi u rang sa onim iz juna 2021. godine kada je u finalu… »
„Mnogo me je zabolelo šta mi je Novak uradio“: Cicipas jednu stvar nikako ne može da oprosti Đokoviću
Nova 15.04.2025
Stefanos Cicipas, grčki teniser, govorio je, između ostalog, i o Novaku Đokoviću u trenutku kada je govorio o bolnim trenucima u karijeri. Srpski teniser je eliminisan u drugom kolu mastersa u Monte Karlu što su mnogi dočekali kao senzaciju turnira… »
Cicipas otvorio dušu: Poraz od Đokovića mi je teško pao
Sportski žurnal 15.04.2025
Srpski as ostavio dubok trag u karijeri grčkog tenisera. Grčki teniser Stefanos Cicipas nedavno je govorio o svojim igrama na turniru u Monte Karlu, ali i o srpskom asu Novaku Đokoviću, čiji uticaj na njegovu karijeru i dalje nosi veliku težinu. Cicipas… »
Cicipas o Đokoviću: "To me je zabolelo"
B92 15.04.2025
Grčki teniser Stefanos Cicipas govorio je o srpskom asu Novaku Đokoviću. Srpski teniser Novak Đoković nedavno je eliminisan u prvom kolu Mastersa u Monte Karlu što je iznenadilo mnoge. Turnir je osvojio Karlos Alkaras pobedivši Lorenca Musetija sa 2-1 u… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu, 9. jul: Danas oblačno, vetrovito i osetno hladnije vreme
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Jovanovićeva reagovala na istup Bećirovića: Srbija ostaje posvećena miru i odbacuje kolektivnu krivicu!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vučić danas sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za Evropu Miroslavom Jenčom
Telegraf pre 4 satijoš 2 povezane