Povezane vesti
Patnja svetskog šampiona i legende: Seći će mi kosti, lekari se čude kako uopšte hodam (video)
Sportski žurnal 15.04.2025
“Sada izgledam kao model iz laboratorije”. Đanluka Zambrota (48), nekadašnji slavni desni bek Juventusa, Barselone i Milana, kao i ključni igrač Italije u osvajanju titule svetskog prvaka 2006. godine, otkrio je da se suočava sa ozbiljnim… »
VIDEO „Seći će mi kosti, doktori se pitaju kako uopšte hodam“: Legendarni fudbaler prolazi kroz pakao, otkrio šokantno…
Nova 15.04.2025
Đanluka Zambrota je bio jedan od najboljih defanzivaca planete, a nikada neće biti zaboravljeno kako je igrao na Svetskom prvenstvu 2006. godine kada je Italija stigla do trofeja. Bivši fudbaler Juventusa, Barselone i Milana se nosi sa ogromnim… »
"Seći će mi kosti, doktori ne znaju kako mogu da hodam": Legendarni fudbaler prolazi kroz pravi pakao
Mondo 15.04.2025
Legenda italijanskog fudbala Đanluka Zambrota bije tešku bitku po okončanju karijere. Legenda svetskog fudbala Đanluka Zambrota, ima velikih zdravstvenih problema po okončanju karijere. Reč je o izraženom deformitetu kolena poznatom kao "genu… »
"Imam genu varum, seći će mi kosti, doktori se pitaju kako uopšte hodam": Čuveni fudbaler proživljava horor
Telegraf 15.04.2025
Đanluka Zambrota, legendarni italijanski fudbaler i bivši član Barselone, Juventusa i Milana, govorio je o ozbiljnom zdravstvenom problemu sa kojim se suočava – izraženom deformitetu kolena poznatom kao "genu varum", odnosno krivim nogama… »
Vesti dana »

Li Džae Mjung novi predsednik Južne Koreje: Prethodno izgubio od "zbačenog" vođe države, ovakvi rezultati nisu viđeni skoro 30 godina
Blic pre 19 minutajoš 2 povezane

Ilon Mask o Trampovom predlogu zakona o budžetu: To je jedna ogavna grozota
Danas pre 45 minutajoš 1 povezana

(Foto): Igor Jurić čestitao 18. rođendan devojčici koju je oteo Malčanski berberin: Objavio fotografiju i uputio joj ove 3 reči
Blic pre 1 satjoš 1 povezana