Повезане вести
Пешић није преболео пораз у олимпијском полуфиналу: Сањам да смо победили Американце у Паризу
Данас 15.04.2025
Селектор кошаркашке репрезентације Србије изјавио је да је утакмица на прошлогодишњим Играма у Паризу између Србије и САД најбољи меч у историји олимпијских турнира. У интервјуу за подкаст Бизнис приче он је додао да не жели да… »
Пешић о чувеном мечу са Америком: „Судије су се уплашиле да они не победе, видео сам то својим очима, мислим да не спавају…
Нова 15.04.2025
Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, поново се присетио болног пораза од Америке у полуфиналу Олимпијских игара у Паризу. Љубитељи кошарке у Србији добро се сећају колико је Србија била близу чуда у… »
Пешић не може да прежали пораз од Американаца: "Судије су се уплашиле"
Б92 15.04.2025
Кошаркаши Србије пропустили су велику шансу да на Олимпијским играма у Паризу савладају репрезентацију САД, која је на овај турнир дошла у најачем саставу. И даље се говори о том чувеном полуфиналу, у којем је репрезентација… »
Пешић о мечу с Америма: Мислим да судије не спавају добро
Спорт клуб 15.04.2025
Мало је фалило Србији да у Паризу стигне до огромне победе над САД и борбе за олимпијско злато, а болан пораз свима је оставио горак укус у устима. Управо тог дуела подсетио се селектор Орлова Светислав Пешић. Били су Орлови… »
Пешић: Судијама из Париза нема сна, а ни мени
Спортски журнал 15.04.2025
„Сањам у последње време само утакмицу с Американцима и како смо победили”. Селектор Светислав Пешић и с ове временске дистанце никако да преболи судијском руком скројени пораз од Сједињених Америчких Држава, осмог августа у… »
Светислав Пешић поново причао о мечу на ОИ: Видео сам, судије су се уплашиле пораза Америке!
Еуроневс 15.04.2025
Без обзира на пораз репрезентације Србије од Сједињених Америчких Држава у полуфиналу Олимпијских игара, овај дуел одигран 8. августа прошле године још увек интригира јавност. Сви су сложни у томе, па чак и Американци, судије су… »
Пешић се присетио Париза и поручио судијама: "Уплашили сте се пораза Америке"
Спортске.нет 15.04.2025
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић водио је многе антологијске утакмице за памћење, али је она летошња против Сједињених Америчких Држава у полуфиналу Олимпијских игара ушла у ред највећих, упркос томе… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 1 сатјош 44 повезане
Више од 14.000 пријава за легализацију Министарка Софронијевић: Невероватан одзив грађана
Ало пре 10 минутајош 123 повезане
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 55 минутајош 73 повезане
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТВ пре 4 сатијош 22 повезане