Povezane vesti

Pešić nije preboleo poraz u olimpijskom polufinalu: Sanjam da smo pobedili Amerikance u Parizu

Pešić nije preboleo poraz u olimpijskom polufinalu: Sanjam da smo pobedili Amerikance u Parizu

Danas 15.04.2025
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije izjavio je da je utakmica na prošlogodišnjim Igrama u Parizu između Srbije i SAD najbolji meč u istoriji olimpijskih turnira. U intervjuu za podkast Biznis priče on je dodao da ne želi da umanji pobedu… »
Pešić o čuvenom meču sa Amerikom: „Sudije su se uplašile da oni ne pobede, video sam to svojim očima, mislim da ne…

Pešić o čuvenom meču sa Amerikom: „Sudije su se uplašile da oni ne pobede, video sam to svojim očima, mislim da ne…

Nova 15.04.2025
Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, ponovo se prisetio bolnog poraza od Amerike u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu. Ljubitelji košarke u Srbiji dobro se sećaju koliko je Srbija bila blizu čuda u polufinalu OI prošle… »
Pešić ne može da prežali poraz od Amerikanaca: "Sudije su se uplašile"

Pešić ne može da prežali poraz od Amerikanaca: "Sudije su se uplašile"

B92 15.04.2025
Košarkaši Srbije propustili su veliku šansu da na Olimpijskim igrama u Parizu savladaju reprezentaciju SAD, koja je na ovaj turnir došla u najačem sastavu. I dalje se govori o tom čuvenom polufinalu, u kojem je reprezentacija Srbija bila na korak od… »
Pešić o meču s Amerima: Mislim da sudije ne spavaju dobro

Pešić o meču s Amerima: Mislim da sudije ne spavaju dobro

Sport klub 15.04.2025
Malo je falilo Srbiji da u Parizu stigne do ogromne pobede nad SAD i borbe za olimpijsko zlato, a bolan poraz svima je ostavio gorak ukus u ustima. Upravo tog duela podsetio se selektor Orlova Svetislav Pešić. Bili su Orlovi izuzetno blizu nezapamćenog… »
Pešić: Sudijama iz Pariza nema sna, a ni meni

Pešić: Sudijama iz Pariza nema sna, a ni meni

Sportski žurnal 15.04.2025
„Sanjam u poslednje vreme samo utakmicu s Amerikancima i kako smo pobedili”. Selektor Svetislav Pešić i s ove vremenske distance nikako da preboli sudijskom rukom skrojeni poraz od Sjedinjenih Američkih Država, osmog avgusta u polufinalu… »
Svetislav Pešić ponovo pričao o meču na OI: Video sam, sudije su se uplašile poraza Amerike!

Svetislav Pešić ponovo pričao o meču na OI: Video sam, sudije su se uplašile poraza Amerike!

Euronews 15.04.2025
Bez obzira na poraz reprezentacije Srbije od Sjedinjenih Američkih Država u polufinalu Olimpijskih igara, ovaj duel odigran 8. avgusta prošle godine još uvek intrigira javnost. Svi su složni u tome, pa čak i Amerikanci, sudije su odigrale ključnu… »
Pešić se prisetio Pariza i poručio sudijama: "Uplašili ste se poraza Amerike"

Pešić se prisetio Pariza i poručio sudijama: "Uplašili ste se poraza Amerike"

Sportske.net 15.04.2025
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić vodio je mnoge antologijske utakmice za pamćenje, ali je ona letošnja protiv Sjedinjenih Američkih Država u polufinalu Olimpijskih igara ušla u red najvećih, uprkos tome što je naš tim… »

Vesti dana »