Povezane vesti
"Krivio je mene, a on nije mogao da ima decu": Big Mama je prošla kroz pravi pakao u braku, trpela je nasilje
Kurir 15.04.2025
Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama, proslavila se u "Zvezdama Granda", povukla se sa javne scene, a sada je otkrila jezive detalje o svom bivšem mužu. Big Mama je sa Draganom bila u braku punih 18 godina, a sada je iznela šokantne tvrdnje, da je… »
"Krivio je mene, a on nije mogao da ima decu": Jeziva ispovest Big Mame o mužu: "Tukao me je, mislila sam da će da se promeni"…
Blic 15.04.2025
Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama, proslavila se u "Zvezdama Granda", povukla se sa javne scene, a sada je otkrila jezive detalje o svom bivšem mužu. Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama, je sa Draganom bila u braku punih 18 godina, a sada je… »
Vesti dana »

Šta su usvojili poslanici Skupštine: Dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju, leks specijalis o izložbi Ekspo…
Nova ekonomija pre 7 minutajoš 41 povezana

Pogođen vrtić u Harkovu, ima poginulih i ranjenih; Tramp: Ne želim uzaludan sastanak s Putinom
RTS pre 41 minutajoš 76 povezanih

Suze i baklje: Doček novopazarskih studenata u Čačku - u fotografijama
BBC News pre 2 satajoš 20 povezanih

Đurić: Na sednici Saveta bezbednosti prvi put od skoro svih članica mogao se čuti položaj Srba na KiM
Euronews pre 2 minutajoš 19 povezanih