Povezane vesti
"Krivio je mene, a on nije mogao da ima decu": Big Mama je prošla kroz pravi pakao u braku, trpela je nasilje
Kurir 15.04.2025
Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama, proslavila se u "Zvezdama Granda", povukla se sa javne scene, a sada je otkrila jezive detalje o svom bivšem mužu. Big Mama je sa Draganom bila u braku punih 18 godina, a sada je iznela šokantne tvrdnje, da je… »
"Krivio je mene, a on nije mogao da ima decu": Jeziva ispovest Big Mame o mužu: "Tukao me je, mislila sam da će da se promeni"…
Blic 15.04.2025
Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama, proslavila se u "Zvezdama Granda", povukla se sa javne scene, a sada je otkrila jezive detalje o svom bivšem mužu. Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama, je sa Draganom bila u braku punih 18 godina, a sada je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Sve o Misiji EP u Beogradu: Vlast nezadovoljna sastankom, propala im „zamka“ za Piculu. Opozicija tražila sankcije za pojedince
Nova pre 6 satijoš 57 povezanih
Evroposlanica: EP podržava evropsku perspektivu Srbije, otvoreni razgovori sa poslanicima
Beta pre 42 minutajoš 42 povezane
Decembarski računi za struju iznenadili građane: Nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Nova pre 12 satijoš 9 povezanih