Povezane vesti

Porodica svakog meseca izbegava Račun za struju! Nikad im je nisu isključili, a služe se istom forom svaki put

Porodica svakog meseca izbegava Račun za struju! Nikad im je nisu isključili, a služe se istom forom svaki put

Kurir 15.04.2025
Za mnoge to više nije samo još jedan mesečni trošak, već ozbiljna pretnja kućnom budžetu. Cene električne energije poslednjih godina neprekidno rastu – prvo zbog globalne energetske krize, a zatim i zbog inflacije. Iako je Vlada uvela određene mere… »
Ovaj mali uređaj "guta" struju! "Stigao mi je račun od 191 evro": Korisnik društvenih mreža zatražio pomoć

Ovaj mali uređaj "guta" struju! "Stigao mi je račun od 191 evro": Korisnik društvenih mreža zatražio pomoć

Blic 15.04.2025
U sve više domova ponavlja se ista scena – kada stigne račun za struju, zavlada tišina. U mnogim domovima to više nije tek jedan od troškova, već ozbiljna pretnja kućnom budžetu. Cene električne energije poslednjih godina rastu, prvo zbog globalne… »
Porodica otkrila kako izbegavaju račun za struju, i nikada im ne isključe: "Mi to radimo svaki mesec"

Porodica otkrila kako izbegavaju račun za struju, i nikada im ne isključe: "Mi to radimo svaki mesec"

Telegraf 15.04.2025
U sve više domaćinstava ponavlja se isti scenario – kada stigne račun za struju, zavlada tišina. Za mnoge to više nije samo još jedan mesečni trošak, već ozbiljna pretnja kućnom budžetu. Cene električne energije poslednjih godina neprekidno rastu – prvo… »

Vesti dana »

Kakvo nas vreme očekuje danas?

Kakvo nas vreme očekuje danas?

Nedeljnik pre 49 minutajoš 19 povezanih
Nemačka ili Turska? Evropa dobija novog košarkaškog kralja

Nemačka ili Turska? Evropa dobija novog košarkaškog kralja

Večernje novosti pre 14 minutajoš 9 povezanih
Upozorenje AMSS: Oprez na putevima Srbije

Upozorenje AMSS: Oprez na putevima Srbije

Serbian News Media pre 34 minutajoš 4 povezane