Povezane vesti

Porodica svakog meseca izbegava Račun za struju! Nikad im je nisu isključili, a služe se istom forom svaki put

Porodica svakog meseca izbegava Račun za struju! Nikad im je nisu isključili, a služe se istom forom svaki put

Kurir 15.04.2025
Za mnoge to više nije samo još jedan mesečni trošak, već ozbiljna pretnja kućnom budžetu. Cene električne energije poslednjih godina neprekidno rastu – prvo zbog globalne energetske krize, a zatim i zbog inflacije. Iako je Vlada uvela određene mere… »
Ovaj mali uređaj "guta" struju! "Stigao mi je račun od 191 evro": Korisnik društvenih mreža zatražio pomoć

Ovaj mali uređaj "guta" struju! "Stigao mi je račun od 191 evro": Korisnik društvenih mreža zatražio pomoć

Blic 15.04.2025
U sve više domova ponavlja se ista scena – kada stigne račun za struju, zavlada tišina. U mnogim domovima to više nije tek jedan od troškova, već ozbiljna pretnja kućnom budžetu. Cene električne energije poslednjih godina rastu, prvo zbog globalne… »
Porodica otkrila kako izbegavaju račun za struju, i nikada im ne isključe: "Mi to radimo svaki mesec"

Porodica otkrila kako izbegavaju račun za struju, i nikada im ne isključe: "Mi to radimo svaki mesec"

Telegraf 15.04.2025
U sve više domaćinstava ponavlja se isti scenario – kada stigne račun za struju, zavlada tišina. Za mnoge to više nije samo još jedan mesečni trošak, već ozbiljna pretnja kućnom budžetu. Cene električne energije poslednjih godina neprekidno rastu – prvo… »

Vesti dana »