Повезане вести
Кари Пешић открио ко је најбољи кошаркаш ког је тренирао: Мислио сам да је Кукоч, онда Бодирога, али...
Телеграф 15.04.2025
Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, открио је ко је најбољи играч ког је тренирао током своје богате каријере! Пешић је био гост на форуму "Бизнис приче", те је том приликом добио поменуто питање. Након… »
У ово нико није сумњао: Кари Пешић јасан ко је најбољи играч кога је тренирао! (видео)
Хот спорт 15.04.2025
Објективно! Светислав Пешић је у Бизнис причама, популарном подкасту, био питан ко је најбољи играч кога је водио, а након кратке ретроспективе пироћански геније није имао дилему. – Једно време сам мислио да је најбољи играч… »
Пешић открио ко је најбољи кошаркаш којег је тренирао: Мислио сам да је то Бодирога, али…
Данас 15.04.2025
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић открио је ко је најбољи кошаркаш којег је тренирао током 40-годишње каријере. „Једно време сам мислио да је најбољи играч Детлеф Шремпф, немачки репрезентативац и један… »
Пешић открио ко је најбољи кошаркаш ког је тренирао Мислио сам Шремф, Кукоч, па Бодирога, али сада...
Дневник 15.04.2025
Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, открио је ко је најбољи играч ког је тренирао током своје богате каријере! Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, открио је ко је најбољи играч… »
"Селекторе, ко је најбољи играч ког сте тренирали?": Пешић изговорио 4 имена и изабрао само једног
Мондо 15.04.2025
Светислав Пешић добио је питање ко је најбољи играч ког је тренирао. Светислав Пешић завршио је кошаркашку каријеру 1979. године и три године касније ушао је у тренерске воде. Водио је неколико репрезентација, многе врхунске… »
Вести дана »

Бела кућа објавила споразум који је потписан на мировном самиту о Гази
Политика пре 4 сатијош 6 повезаних

Познато када бивши француски председник Никола Саркози започиње издржавање затворске казне
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Бивши амбасадор Црне Горе тешко повређен у саобраћајној несрећи на ауто-путу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана