Povezane vesti
Kari Pešić otkrio ko je najbolji košarkaš kog je trenirao: Mislio sam da je Kukoč, onda Bodiroga, ali...
Telegraf pre 15 dana
Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, otkrio je ko je najbolji igrač kog je trenirao tokom svoje bogate karijere! Pešić je bio gost na forumu "Biznis priče", te je tom prilikom dobio pomenuto pitanje. Nakon toga, usledio je… »
U ovo niko nije sumnjao: Kari Pešić jasan ko je najbolji igrač koga je trenirao! (video)
Hot sport pre 14 dana
Objektivno! Svetislav Pešić je u Biznis pričama, popularnom podkastu, bio pitan ko je najbolji igrač koga je vodio, a nakon kratke retrospektive piroćanski genije nije imao dilemu. – Jedno vreme sam mislio da je najbolji igrač Detlef Šremf… »
Pešić otkrio ko je najbolji košarkaš kojeg je trenirao: Mislio sam da je to Bodiroga, ali…
Danas pre 14 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić otkrio je ko je najbolji košarkaš kojeg je trenirao tokom 40-godišnje karijere. „Jedno vreme sam mislio da je najbolji igrač Detlef Šrempf, nemački reprezentativac i jedan od prvih koji… »
Pešić otkrio ko je najbolji košarkaš kog je trenirao Mislio sam Šremf, Kukoč, pa Bodiroga, ali sada...
Dnevnik pre 14 dana
Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, otkrio je ko je najbolji igrač kog je trenirao tokom svoje bogate karijere! Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, otkrio je ko je najbolji igrač kog je trenirao… »
"Selektore, ko je najbolji igrač kog ste trenirali?": Pešić izgovorio 4 imena i izabrao samo jednog
Mondo pre 14 dana
Svetislav Pešić dobio je pitanje ko je najbolji igrač kog je trenirao. Svetislav Pešić završio je košarkašku karijeru 1979. godine i tri godine kasnije ušao je u trenerske vode. Vodio je nekoliko reprezentacija, mnoge vrhunske klubove, ima… »
Vesti dana »

Pripadnik 63. padobranske brigade preminuo u bolnici od povreda zadobijenih tokom padobranskog skoka
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Vučić nakon sastanka sa Martom Kos naglasio punu spremnost za reforme: "Verujem da ćemo otvoriti novu fazu u procesu evropskih integracija Srbije"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Kos posle sastanka sa Vučićem: Zamah za proširenje stvaran, EU želi da Srbija iskoristi šansu
Insajder pre 46 minutajoš 1 povezana