Povezane vesti
Tužilac Lazić: Nebitno je ko je ministar jer imamo sistem u kom se Ustav ne poštuje
Novi magazin 15.04.2025
“Mislim da je potpuno nebitno ko je ministar bilo čega, dok god imamo sistem vlasti gde se Ustav ne poštuje, gde ne funkcionište podela vlasti i kada su svi delovi vlasti u dobroj meri pod kontrolom jedne instucije - potpuno je nebitno ko se nalazi na… »
Tužilac Lazić: Nebitno je ko je ministar bilo čega dok god imamo sistem u kom se Ustav ne poštuje
N1 Info 15.04.2025
“Mislim da je potpuno nebitno ko je ministar bilo čega, dok god imamo sistem vlasti gde se Ustav ne poštuje, gde ne funkcionište podela vlasti i kada su svi delovi vlasti u dobroj meri pod kontrolom jedne instucije - potpuno je nebitno ko se nalazi na… »
Vesti dana »
Euforija zbog pobede PSŽ-a prerasla u nerede: Povređene tri osobe, uhapšeno 140 izgrednika
Euronews pre 1 danjoš 74 povezane
Završena akcija na Palati „Albanija“: Alpinisti uklonili baner sa zgrade, bele čiope su slobodne
Dnevnik pre 1 danjoš 89 povezanih
Nakon šest sati igre! Serundolu pobeda nad Sinerom dala krila, ušao u osminu finala Rolan Garosa
Dnevnik pre 7 satijoš 48 povezanih
Aleksandar Ilić nije uspeo, Stošić jeste: Sjajan FNC 31 u Areni
Sport klub pre 1 danjoš 27 povezanih
Ivica Iliev o finalu LŠ: ''Tragedija, antifudbal, drago mi je samo da Arsenal nije osvojio!''
Sportske.net pre 1 danjoš 102 povezane