Povezane vesti

Džej Di Vens nabrojao tri evropske zemlje koje mogu same da se obrane, ostale nazvao "američkim vazalima"

Džej Di Vens nabrojao tri evropske zemlje koje mogu same da se obrane, ostale nazvao "američkim vazalima"

Blic pre 13 dana
Za Evropu nije dobro da bude bezbednosni vazal Sjedinjenih Američkih Država, izjavio je danas potpredsednik te zemlje Di Džej Vens. - Ne želim da Evropljani samo rade šta god im Amerikanci kažu. Ne mislim da je to u njihovom interesu, a ne mislim da… »
Si Đinping povukao potez, Tramp nije mogao da odoli, a da ne zabiberi: "Kako da naškodimo Sjedinjenim Američkim Državama?"

Si Đinping povukao potez, Tramp nije mogao da odoli, a da ne zabiberi: "Kako da naškodimo Sjedinjenim Američkim Državama?"

Kurir pre 13 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je poseta kineskog predsednika Sija Đinpinga Vijetnamu, koja traje pet dana, verovatno deo nastojanja da se "naškodi" SAD-u. Si Đinping je u Hanoju potpisao brojne sporazume o… »
Tramp o poseti Si Đinpinga Vijetnamu: "Ovo je pokušaj da se naškodi Americi"

Tramp o poseti Si Đinpinga Vijetnamu: "Ovo je pokušaj da se naškodi Americi"

Blic pre 13 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je poseta kineskog predsednika Sija Đinpinga Vijetnamu, koja traje pet dana, verovatno deo nastojanja da se "naškodi" SAD-u. Si Đinping je u Hanoju potpisao brojne sporazume o… »
Džej Di Vens nabrojao tri evropske države koje mogu same da se odbrane, ostale nazvao „američkim vazalima“

Džej Di Vens nabrojao tri evropske države koje mogu same da se odbrane, ostale nazvao „američkim vazalima“

Nova pre 13 dana
Džej Di Vens potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država, izjavio je da je Evropa „naš saveznik“, ali da ne može ostati „trajan vazal“ SAD-a u pogledu bezbednosti i trgovine, prenosi britanski portal UnHerd. „Evropu smatramo svojim… »
"Nije dobro da Evropa bude američki vazal": Džej Di Vens oštar - "Većina evropskih zemalja nema vojsku sposobnu da…

"Nije dobro da Evropa bude američki vazal": Džej Di Vens oštar - "Većina evropskih zemalja nema vojsku sposobnu da…

Kurir pre 13 dana
"Evropa je naš saveznik, ali ne može biti trajni vazal SAD-a u pogledu bezbednosti i trgovine", rekao je danas u intervjuu za britansku internet stranicu UnHerd američki potpredsednik Džej Di Vens. "Evropu smatramo svojim saveznikom. Jednostavno… »
JD Vance poziva Evropu da ne bude ‘trajni vazal’ SAD-a

JD Vance poziva Evropu da ne bude ‘trajni vazal’ SAD-a

Al Jazeera pre 13 dana
Američki potpredsjednik je kazao da, ‘sa izuzetkom Francuske, Ujedinjenog Kraljevstva i Poljske većina evropskih država nema vojsku sposobnu da osigura razumnu odbranu’. Evropa je “naš saveznik”, ali ne može biti “trajni vazal”… »
Vens: Za Evropu loše da bude bezbednosni vazal SAD, većina evropskih nacija nema vojsku koja može da obezbedi odbranu

Vens: Za Evropu loše da bude bezbednosni vazal SAD, većina evropskih nacija nema vojsku koja može da obezbedi odbranu

Euronews pre 13 dana
Za Evropu nije dobro da bude bezbednosni vazal Sjedinjenih Američkih Država, izjavio je danas potpredsednik te zemlje Džej Di Vens. "Ne želim da Evropljani samo rade šta god im Amerikanci kažu. Ne mislim da je to u njihovom interesu, a ne mislim da… »
Vens: Za Evropu je loše da bude bezbednosni vazal SAD

Vens: Za Evropu je loše da bude bezbednosni vazal SAD

NIN pre 13 dana
Za Evropu nije dobro da bude bezbednosni vazal Sjedinjenih Američkih Država, izjavio je danas potpredsednik te zemlje Džej Di Vens. "Ne želim da Evropljani samo rade šta god im Amerikanci kažu. Ne mislim da je to u njihovom interesu, a ne mislim da… »
"Tramp voli kraljicu i poštuje kralja": Vens vidi "dobru šansu" za trgovinski dogovor SAD i Velike Britanije

"Tramp voli kraljicu i poštuje kralja": Vens vidi "dobru šansu" za trgovinski dogovor SAD i Velike Britanije

Telegraf pre 13 dana
Potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džej Di Vens izjavio je da postoji "dobra šansa" da SAD i Velika Britanija postignu "sjajan sporazum" o trgovini, zahvaljujući "ljubavi" američkog predsednika Donalda Trampa prema toj zemlji i britanskoj… »

Vesti dana »