Povezane vesti
Dosta je podela i blokada! Upečatljiv govor mandatara Đure Macuta u parlamentu
Alo 15.04.2025
Čitajte u sutrašnjem izdanju Alo! novina. Upečatljiv govor mandatara Đure Macuta u parlamentu Dosta je podela i blokada! Sloga će se graditi dijalogom. Niko nema i ne sme imati više prava od drugog, i to je jedina mera vrednosti. Institucije sistema… »
Šta je rekao novi premijer u svom prvom govoru?
Luftika 15.04.2025
Kandidat za predsednika Vlade Srbije Đuro Macut iznosi ekspoze pred poslanicima Skupštine Srbije. “Ja sam čovek i sin svog naroda, ljubitelj našeg roda i ako dobijem vašu podršku, vaš pravitelj i vaš brat. Datu dužnost prihvatio sam bez pogovora kao… »
Macut: Prvi prioritet Vlade Srbije biće uspostavljenje normalnog funkcionisanja škola i fakulteta
Radio sto plus 15.04.2025
Mandatar za sastav nove vlade Đuro Macut izjavio je danas, prilkom predstavljanja poslanicima njenog programa, da je Srbija umorna od podela i blokada, da se mora raditi na harmonizaciji društva, da se sloga može izgraditi dijalogom, tolerancijom, radom… »
Macut o Kosovu: Srbija neće pristati na rešenja koja nisu u skladu sa Ustavom i Rezolucijom 1244
Radio sto plus 15.04.2025
U ekspozeu pred poslanicima Skupštine Srbije, mandatar je rekao da Kosovo i Metohija “ostaje centralno pitanje od najvišeg nacionalnog interesa” a očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta “jedan od najznačajnijih spoljnopolitičkih prioriteta”… »
Macut: Srbija umorna od podela i blokada, sloga će se graditi dijalogom
RTK 15.04.2025
Mandatar Đuro Macut poručio je danas da je Srbija umorna od podela i od blokada i da će kao vrednost biti izgrađena sloga i to dijalogom, tolerancijom, radom i izgradnjom sistema vrednosti koju svi građani moraju deliti sa ozbiljnošću i odlučnošću. „Niko… »
Vesti dana »
Maloletnici pohapšeni u Smederevu: Pretukli dvojicu u kafiću u centru grada, evo šta im se stavlja na teret!
Kurir pre 18 minutajoš 34 povezane
Glamočić uvodi oznaku „100 odsto iz Srbije“, poljoprivrednici na protestu kažu da im to ništa ne znači i da nastavljaju sa protestima
Mašina pre 1 satjoš 26 povezanih
Na sastanku Operativnog tima za EU sa Kopmanom o preseku stanja i rokovima
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih