Povezane vesti
Dosta je podela i blokada! Upečatljiv govor mandatara Đure Macuta u parlamentu
Alo 15.04.2025
Čitajte u sutrašnjem izdanju Alo! novina. Upečatljiv govor mandatara Đure Macuta u parlamentu Dosta je podela i blokada! Sloga će se graditi dijalogom. Niko nema i ne sme imati više prava od drugog, i to je jedina mera vrednosti. Institucije sistema… »
Šta je rekao novi premijer u svom prvom govoru?
Luftika 15.04.2025
Kandidat za predsednika Vlade Srbije Đuro Macut iznosi ekspoze pred poslanicima Skupštine Srbije. “Ja sam čovek i sin svog naroda, ljubitelj našeg roda i ako dobijem vašu podršku, vaš pravitelj i vaš brat. Datu dužnost prihvatio sam bez pogovora kao… »
Macut: Prvi prioritet Vlade Srbije biće uspostavljenje normalnog funkcionisanja škola i fakulteta
Radio sto plus 15.04.2025
Mandatar za sastav nove vlade Đuro Macut izjavio je danas, prilkom predstavljanja poslanicima njenog programa, da je Srbija umorna od podela i blokada, da se mora raditi na harmonizaciji društva, da se sloga može izgraditi dijalogom, tolerancijom, radom… »
Macut o Kosovu: Srbija neće pristati na rešenja koja nisu u skladu sa Ustavom i Rezolucijom 1244
Radio sto plus 15.04.2025
U ekspozeu pred poslanicima Skupštine Srbije, mandatar je rekao da Kosovo i Metohija “ostaje centralno pitanje od najvišeg nacionalnog interesa” a očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta “jedan od najznačajnijih spoljnopolitičkih prioriteta”… »
Macut: Srbija umorna od podela i blokada, sloga će se graditi dijalogom
RTK 15.04.2025
Mandatar Đuro Macut poručio je danas da je Srbija umorna od podela i od blokada i da će kao vrednost biti izgrađena sloga i to dijalogom, tolerancijom, radom i izgradnjom sistema vrednosti koju svi građani moraju deliti sa ozbiljnošću i odlučnošću. „Niko… »
Vesti dana »

Vučić o Novom Pazaru: Bilo je manje grešaka u policiji, više u BIA
Beta pre 6 minutajoš 29 povezanih

Gaćinović objasnio Poljacima: '' Mi igramo najbolje kada je najteže''
Sportske.net pre 31 minutajoš 41 povezana

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 237 povezanih