Povezane vesti

Da li će nova vlada uspeti da izvede zemlju iz političke krize: Polemika vlasti i opozicije u studiju Euronews Srbija

Da li će nova vlada uspeti da izvede zemlju iz političke krize: Polemika vlasti i opozicije u studiju Euronews Srbija

Euronews 15.04.2025
Mandatar Đuro Macut poslao je Skupštini Srbije predlog za sastav vlade. Najviše pažnje privlače novi ministar prosvete Dejan Vuk Stanković kao i pojedina lica iz pokreta za narod i državu. U parlamentu će mandatar danas obrazložiti svoj izbor… »
Dejanu Vuku Stankoviću pozlilo u Skupštini

Dejanu Vuku Stankoviću pozlilo u Skupštini

Vreme 15.04.2025
Budući ministar prosvete Dejan Vuk Stanković napustio je skupštinsku salu uz pomoć pripadnika obezbeđenja, a reagovala je i Hitna pomoć. Tokom zasednja u Skupštini Srbije došlo je do kratkog prekida kada je pozlilo kandidatu za ministra prosvete… »
Dejan Vuk Stanković dobio ovacije po izlasku iz Skupštine Budući ministar obrazovanja upoznao se sa studentima koji hoće da…

Dejan Vuk Stanković dobio ovacije po izlasku iz Skupštine Budući ministar obrazovanja upoznao se sa studentima koji hoće da…

Kurir 15.04.2025
Nakon burne rasprave u kojoj bio predmet najrazličitijih uvreda na svoj račun, uključujući monstruoznu optužbu da je seksualni predator, kandidat za ministra prosvete u Vladi Republike Srbije, profesor dr. Dejan Vuk Stanković, doživeo je ovacije… »
Oglasio se dejan Vuk Stanković za Kurir Nakon hitnog napuštanja sednice "Zapanjen sam količinom mržnje i laži koje sam…

Oglasio se dejan Vuk Stanković za Kurir Nakon hitnog napuštanja sednice "Zapanjen sam količinom mržnje i laži koje sam…

Kurir 15.04.2025
Dejan Vuk Stanković se oglasio za Kurir nakon što je hitno morao da napusti sednicu Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o novoj vladi Srbije. - Imao sam grč, kombinacija išijasa i stresa. Zapanjen sam količinom mržnje i laži koje sam čuo na… »
Dejan Vuk Stanković hitno izveden iz sale: Kandidatu za ministra prosvete pozlilo tokom zasedanja Skupštine (video)

Dejan Vuk Stanković hitno izveden iz sale: Kandidatu za ministra prosvete pozlilo tokom zasedanja Skupštine (video)

Blic 15.04.2025
Na današnjoj sednici Skupštine Srbije pozlilo je Dejanu Vuku Stankoviću, kandidatu za ministra prosvete i njega je obezbeđenje iznelo iz sednice. Reagovala je i Hitna pomoć. Na sednici se bira novi premijer Đuro Macut, kao i njegovi članovi… »
Aleksić u Skupštini: Ako Dejan Vuk Stanković bude vredno radio nova Vlada neće izgurati ni devet meseci koliko je prethodna…

Aleksić u Skupštini: Ako Dejan Vuk Stanković bude vredno radio nova Vlada neće izgurati ni devet meseci koliko je prethodna…

Serbian News Media 15.04.2025
BEOGRAD 15.4. — Danas je veoma važno na kojoj ste strani istorije, a mandatar Đuro Macut i ostali u njegovom kabinetu izabrali su stabilokratiju, represiju, laž, manipulaciju, kriminal, batinaše, podele i medijske trovačnice, naspram mladosti… »
Ovo je momenat kada je obezbeđenje izvelo Dejana Vuka Stankovića iz Skupštine

Ovo je momenat kada je obezbeđenje izvelo Dejana Vuka Stankovića iz Skupštine

Telegraf 15.04.2025
Kandidatu za ministra prosvete u novoj Vladi Srbije, Dejanu Vuku Stankoviću, pozlilo je danas tokom sednice na kojoj se bira novi premijer Đuro Macut kao i njegovi članovi kabineta. Kako se vidi na prenosu sednice iz Skupštine koja i dalje traje… »
Na ovaj način će dejan vuk Stanković rešiti društvenu krizu! Analitičari za Kurir televiziju o novoj postavci ministara…

Na ovaj način će dejan vuk Stanković rešiti društvenu krizu! Analitičari za Kurir televiziju o novoj postavci ministara…

Kurir 15.04.2025
Sabor "Ne damo Srbiju" održavao se ovog vikenda u Beogradu povodom osnivanja svenarodnog pokreta, dok je istovremeno u Novom Pazaru organizovan studentski protest, a nastavljena je i biciklistička "Tura do Strazbura". U međuvremenu, saznali smo ko su… »
Kandidatu za ministra pozlilo na sednici Skupštine Srbije

Kandidatu za ministra pozlilo na sednici Skupštine Srbije

Telegraf 15.04.2025
Tokom današnje sednice Skupštine Srbije pozlilo je Dejanu Vuku Stankoviću koji je kandidat za ministra prosvete i njega je obezbeđenje iznelo iz sednice. Sednica je počela u 10 časova, a trenutno traje rasprava poslanika. Dok je govorio poslanik… »
Šta objavljuju poslanici na mrežama dok se u Skupštini predstavlja vlada Đure Macuta?

Šta objavljuju poslanici na mrežama dok se u Skupštini predstavlja vlada Đure Macuta?

Danas 15.04.2025
Atmosfera tokom prepodneva u Skupštini Srbije, gde je pred poslanicima govorio budući premijer Đuro Macut, predstavljajući novu vladu i ministre, je ravna i mirna, u potpunoj suprotnosti sa prethodnim kriznim i napetim mesecima zbog blokada i protesta… »
Pokretač dijaloga! Analitičari o novoj Vladi Srbije: Ovaj tim je ojačan ljudima koji imaju medijsko iskustvo

Pokretač dijaloga! Analitičari o novoj Vladi Srbije: Ovaj tim je ojačan ljudima koji imaju medijsko iskustvo

Kurir 15.04.2025
Nova Vlada Srbije, ako je suditi po predlogu njenog sastava koji je Narodnoj skupštini uputio mandatar Đuro Macut, biće vlada kontinuiteta imajući u vidu da će u ključnim ministarstvima biti isti ministri, dok će oni novi otkloniti nedostatke koji… »

Vesti dana »