Повезане вести
'Опрости ми, мајко, изабрао сам овај пут да бих помагао људима', палестински болничар у Гази снимио своју смрт
BBC News 15.04.2025
Мајка болничара Палестинског црвеног полумесеца, једног од 15 погинулих у нападу израелских снага, причала је за ББЦ о болу због смрти сина. „Моје срце и душа су умрли када је Рифат убијен”, каже Хаџа Ум Мухамад, мајка… »
'Опрости ми, мајко, изабрао сам овај пут да бих помагао људима', палестински болничар у Гази снимио своју смрт
НИН 15.04.2025
"Моје срце и душа су умрли када је Рифат убијен”, каже Хаџа Ум Мухамад, мајка палестинског болничара, једног од 15 чланова тима хитне помоћи који су погинули у нападу израелских снага. Рифат Радван (23) био је у амбулантним… »
‘Опрости ми, мајко, изабрао сам овај пут да бих помагао људима’, палестински болничар у Гази снимио своју смрт
Јужне вести 15.04.2025
ББЦ Рифат Радван снимио је напад пре него што је убијен „Моје срце и душа су умрли када је Рифат убијен”, каже Хаџа Ум Мухамад, мајка палестинског болничара, једног од 15 чланова тима хитне помоћи који су погинули у нападу… »
‘Опрости ми, мајко, изабрао сам овај пут да бих помагао људима’, палестински болничар у Гази снимио своју смрт
Данас 15.04.2025
„Моје срце и душа су умрли када је Рифат убијен”, каже Хаџа Ум Мухамад, мајка палестинског болничара, једног од 15 чланова тима хитне помоћи који су погинули у нападу израелских снага. Рифат Радван (23) био је у амбулантним… »
Радио 021 15.04.2025
Мајка болничара Палестинског црвеног полумесеца, једног од 15 погинулих у нападу израелских снага, причала је за ББЦ о болу због смрти сина. ББЦ Рифат Радван снимио је напад пре него што је убијен „Моје срце и душа су умрли када… »
Вести дана »
У Новом Саду скуп подршке аутопревознику Јаћимовићу који је најавио штрајк глађу
Слободна Европа пре 20 минутајош 29 повезаних
Огласио се РХМЗ: Данас суво само у овом делу Србије, од идуће суботе чека нас нов преокрет
Телеграф пре 3 сатајош 25 повезаних
Пала петочлана криминална група у Нишу Сумња се да су продавали кокаин и марихуану пронађена већа сума новца
Дневник пре 20 минутајош 19 повезаних
Филозофски факултет Ниш тужи државу због „цепања“: Влада основала Факултет српских студија без сагласности
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 14 повезаних