Povezane vesti
'Oprosti mi, majko, izabrao sam ovaj put da bih pomagao ljudima', palestinski bolničar u Gazi snimio svoju smrt
BBC News 15.04.2025
Majka bolničara Palestinskog crvenog polumeseca, jednog od 15 poginulih u napadu izraelskih snaga, pričala je za BBC o bolu zbog smrti sina. „Moje srce i duša su umrli kada je Rifat ubijen”, kaže Hadža Um Muhamad, majka palestinskog bolničara, jednog od… »
'Oprosti mi, majko, izabrao sam ovaj put da bih pomagao ljudima', palestinski bolničar u Gazi snimio svoju smrt
NIN 15.04.2025
"Moje srce i duša su umrli kada je Rifat ubijen”, kaže Hadža Um Muhamad, majka palestinskog bolničara, jednog od 15 članova tima hitne pomoći koji su poginuli u napadu izraelskih snaga. Rifat Radvan (23) bio je u ambulantnim kolima Palestinskog crvenog… »
‘Oprosti mi, majko, izabrao sam ovaj put da bih pomagao ljudima’, palestinski bolničar u Gazi snimio svoju smrt
Južne vesti 15.04.2025
BBC Rifat Radvan snimio je napad pre nego što je ubijen „Moje srce i duša su umrli kada je Rifat ubijen”, kaže Hadža Um Muhamad, majka palestinskog bolničara, jednog od 15 članova tima hitne pomoći koji su poginuli u napadu izraelskih snaga. Rifat Radvan… »
‘Oprosti mi, majko, izabrao sam ovaj put da bih pomagao ljudima’, palestinski bolničar u Gazi snimio svoju smrt
Danas 15.04.2025
„Moje srce i duša su umrli kada je Rifat ubijen”, kaže Hadža Um Muhamad, majka palestinskog bolničara, jednog od 15 članova tima hitne pomoći koji su poginuli u napadu izraelskih snaga. Rifat Radvan (23) bio je u ambulantnim kolima Palestinskog crvenog… »
Radio 021 15.04.2025
Majka bolničara Palestinskog crvenog polumeseca, jednog od 15 poginulih u napadu izraelskih snaga, pričala je za BBC o bolu zbog smrti sina. BBC Rifat Radvan snimio je napad pre nego što je ubijen „Moje srce i duša su umrli kada je Rifat ubijen”, kaže… »
Vesti dana »

Vreme danas oblačno i suvo, temperatura do 31 stepen, za vikend tropske temperature
Insajder pre 2 satajoš 17 povezanih

Ekološki aktivisti sprečeni da prisustvuju raspravi o Nacrtu Strategije o mineralnim resursima
Beta pre 43 minutajoš 15 povezanih

Nove američke carine stupile na snagu, pogađaju desetine zemalja
Forbes pre 58 minutajoš 50 povezanih