Повезане вести
'Опрости ми, мајко, изабрао сам овај пут да бих помагао људима', палестински болничар у Гази снимио своју смрт
BBC News 15.04.2025
Мајка болничара Палестинског црвеног полумесеца, једног од 15 погинулих у нападу израелских снага, причала је за ББЦ о болу због смрти сина. „Моје срце и душа су умрли када је Рифат убијен”, каже Хаџа Ум Мухамад, мајка… »
'Опрости ми, мајко, изабрао сам овај пут да бих помагао људима', палестински болничар у Гази снимио своју смрт
НИН 15.04.2025
"Моје срце и душа су умрли када је Рифат убијен”, каже Хаџа Ум Мухамад, мајка палестинског болничара, једног од 15 чланова тима хитне помоћи који су погинули у нападу израелских снага. Рифат Радван (23) био је у амбулантним… »
‘Опрости ми, мајко, изабрао сам овај пут да бих помагао људима’, палестински болничар у Гази снимио своју смрт
Јужне вести 15.04.2025
ББЦ Рифат Радван снимио је напад пре него што је убијен „Моје срце и душа су умрли када је Рифат убијен”, каже Хаџа Ум Мухамад, мајка палестинског болничара, једног од 15 чланова тима хитне помоћи који су погинули у нападу… »
‘Опрости ми, мајко, изабрао сам овај пут да бих помагао људима’, палестински болничар у Гази снимио своју смрт
Данас 15.04.2025
„Моје срце и душа су умрли када је Рифат убијен”, каже Хаџа Ум Мухамад, мајка палестинског болничара, једног од 15 чланова тима хитне помоћи који су погинули у нападу израелских снага. Рифат Радван (23) био је у амбулантним… »
Радио 021 15.04.2025
Мајка болничара Палестинског црвеног полумесеца, једног од 15 погинулих у нападу израелских снага, причала је за ББЦ о болу због смрти сина. ББЦ Рифат Радван снимио је напад пре него што је убијен „Моје срце и душа су умрли када… »
Вести дана »
Почињу пријаве за легализацију објеката и упис својине у катастар
Јужне вести пре 53 минутајош 27 повезаних
Путин се цинично смешка: Руси израчунали и саопштили колико је новца изгубила ЕУ због санкција
Курир пре 28 минутајош 35 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 34 минутајош 24 повезане