Povezane vesti

'Oprosti mi, majko, izabrao sam ovaj put da bih pomagao ljudima', palestinski bolničar u Gazi snimio svoju smrt

'Oprosti mi, majko, izabrao sam ovaj put da bih pomagao ljudima', palestinski bolničar u Gazi snimio svoju smrt

BBC News pre 15 dana
Majka bolničara Palestinskog crvenog polumeseca, jednog od 15 poginulih u napadu izraelskih snaga, pričala je za BBC o bolu zbog smrti sina. „Moje srce i duša su umrli kada je Rifat ubijen”, kaže Hadža Um Muhamad, majka palestinskog bolničara… »

Radio 021 pre 15 dana
Majka bolničara Palestinskog crvenog polumeseca, jednog od 15 poginulih u napadu izraelskih snaga, pričala je za BBC o bolu zbog smrti sina. BBC Rifat Radvan snimio je napad pre nego što je ubijen „Moje srce i duša su umrli kada je Rifat ubijen”… »
‘Oprosti mi, majko, izabrao sam ovaj put da bih pomagao ljudima’, palestinski bolničar u Gazi snimio svoju smrt

‘Oprosti mi, majko, izabrao sam ovaj put da bih pomagao ljudima’, palestinski bolničar u Gazi snimio svoju smrt

Danas pre 15 dana
„Moje srce i duša su umrli kada je Rifat ubijen”, kaže Hadža Um Muhamad, majka palestinskog bolničara, jednog od 15 članova tima hitne pomoći koji su poginuli u napadu izraelskih snaga. Rifat Radvan (23) bio je u ambulantnim kolima Palestinskog… »

Južne vesti pre 15 dana
BBC Rifat Radvan snimio je napad pre nego što je ubijen „Moje srce i duša su umrli kada je Rifat ubijen”, kaže Hadža Um Muhamad, majka palestinskog bolničara, jednog od 15 članova tima hitne pomoći koji su poginuli u napadu izraelskih snaga… »

NIN pre 15 dana
"Moje srce i duša su umrli kada je Rifat ubijen”, kaže Hadža Um Muhamad, majka palestinskog bolničara, jednog od 15 članova tima hitne pomoći koji su poginuli u napadu izraelskih snaga. Rifat Radvan (23) bio je u ambulantnim kolima Palestinskog… »

Vesti dana »